budrus 13.06.08, 05:43 To ja chyba też zainwestuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyświnia Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 13.06.08, 06:57 czyli Schetyna szykuje sobie miekkie lądowanie, żenada..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Solorz - pracodawca Schetyny- wszystko jasne :)) IP: *.aster.pl 13.06.08, 08:30 No proszę! Czyli już wszystko jasne. Chłopaki z PO blokowali fuzję z Groclinem nie tylko dla partykularnych interesów politycznych i chęci zniszczenia Dutkiewicza. Ci goście na chama promowali inny prywatny kapitał. Na chama, bo jak inaczej nazwać gdy partia pana Schetyny promuje w ten sposób pana Solorza, który do niedawna był jego pracodawcą. Nawet będąc w rządzie pan Schetyna pilnuje interesów Solorza na Dolnym Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: przestroga dla wpisujących IP: *.centertel.pl 13.06.08, 11:39 wiecie że MSWiA i Policja jest w naszych rękach więc uważajcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: przestroga dla wpisujących IP: *.centertel.pl 13.06.08, 11:45 popatrzcie na historię innego p. Kuchara od TVP a może zrozumiecie ale wątpie bo jesteście tylko nic nie mogącymi pionkami nadającymi sie do roboty za 1300,- a kto wykazał się odwaga głosując w sejmie na 2 ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: przestroga dla wpisujących IP: *.centertel.pl 13.06.08, 12:07 korekta Andreasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega debila 13 Re: przestroga dla wpisujących IP: *.centertel.pl 13.06.08, 12:14 a tak we wrocku wmeldowują zarząd MSWiA do obcych mieszkań www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/DSCF3830%20(Large).JPG ale przecież tak jest wszędzie no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el al Re: tu gromy nie kasą IP: *.centertel.pl 13.06.08, 12:28 a ludzkim życiem www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/DSCF4434.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: tu gromy nie kasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 16:18 Ale o co ci debilu chodzi?? Chyba Ci się wątki pomyliły miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.08, 07:29 to ja dziś kupuje akcje Polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 co za bzdury?? jaką przyszłość?? w III lidze chyba 13.06.08, 07:59 "Jestem kibicem Śląska i uważam, że to jest klub dumny, który sam wywalczył awans w trudnej sportowej walce i ma wielką przyszłość przed sobą" hehehe... sam w to nie wierzy, przyszłość z kim? kto w tej drużynie gra na poziomie I ligi? dajcie spokój - dla tego śląska gra w I lidze to tylko nic nie znaczący epizod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arus Re: co za bzdury?? jaką przyszłość?? w III lidze IP: *.korbank.pl 13.06.08, 19:58 Zgadzam sie z Tobą!!!! Smieszny notes Tarasiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 13.06.08, 08:12 Czułem ze coś jest na rzeczy,fuzja nie doszła do skutku bo zmieniła sie opcja.Szchetyna i spółka nie dopuścili Drzymałę do tortu jakim okazało sie jest Sląsk.Teraz wkracza nowy gracz p.Zygmunt Solorz-Zak i TV Polsat!!!Mysle ze z tego możemy się tylko cieszyć bo mozliwości p Solorza i TV Polsat są ogromne.Dwie konkurujące ze sobą telewizje będa miały swoje druzyny w ekstralidze.Czyzby nadchodziła jednak wielka przyszłośc Sląska.Mam nadzieje ze tak bo Slask i takie miasto jak Wrocław zasługuje na to.Bedziemy z niecierpliwoscią śledzić bieg wydarzeń.Hey Sląsk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:23 Przyszłość taka,że za rok II liga znowu zawita do Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały 13.06.08, 08:17 To tylko przykład inwestycji kapitałowych. Osoboście wolę biznesmenów z Wrocławia niż z Gorzowa. Co do poziomu gry to wczoraj było widac po remisie z Austrią. Jeśli taki manewr pozwoli na podniesienie poziomu gry to tym lepiej. Na mecze Śląska nie chodzę bo tam tylko lanie po gębach a piłki brak. Jak się to zmieni to może znowu zostanę kibicem WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 10:46 krzysztofczyz napisał: > To tylko przykład inwestycji kapitałowych. Osoboście wolę > biznesmenów z Wrocławia niż z Gorzowa. Co do poziomu gry to wczoraj > było widac po remisie z Austrią. Jeśli taki manewr pozwoli na > podniesienie poziomu gry to tym lepiej. Na mecze Śląska nie chodzę > bo tam tylko lanie po gębach a piłki brak. Jak się to zmieni to może > znowu zostanę kibicem WKS. Solorz-Żak jest z Radomia a nie z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzioabq Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.gla.ac.uk 14.06.08, 00:21 Jak nie chodzisz na mecze, to skad wiesz ze tam tylko lanie po mordach?! "moze zostane znowu kibcem Slaska" - gosciu, kibicem sie jest (na dobre i na zle) a nie tylko "bywa". Przyjdziesz dopiero wtedy jak wybuduja nowy stadion i Slask bedzie gral w pucharach, usadzisz swoje szanowne dupsko na miekkim foteliku, kupisz popcorn cole i poczujesz sie jak w kinie. Ale Slaskowi takich glory hunters - kibicow sukcesu nie potrzeba. A zreszta, jesli nie jestes kibicem Slaska, to dlaczego zabierasz glos w sprawach, ktore cie nie dotycza? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok wszystko jedno - Drzymała, Solorz czy Horoschi Yam 14.06.08, 22:36 aguchi. Najważniejsze, aby klub stał sie częścią Wrocławia, tak jak kiedys, a nie miejscem dla spełaniania sie debilskich zadymiarzy. Mamy nadzieje, że dojdziemy do takiej chwili, kiedy Slask bedzie znany z dobrej gry, a nie z rozbojów tzw. kiboli. I tego życzę temu klubowi i naszemu miastu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:27 Czyżby Dutkiewicz zalicytował wysoko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela_z_gazowni Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:05 Za dziesięć miesięcy będziemy śpiewać ODWRÓĆ TABELĘ ŚLĄSK WROCŁAW BĘDZIE NA CZELE. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Solorz w Śląsku czy Śląsk w Solorzu? 13.06.08, 09:05 on ma grac w Śląsku czy Śląsk w jego kieszeni? Dutkiewicz i radni wydymali bez mydła biznesmena Drzymałe, kazali mu wycofac druzynę z Pucharu, narazili na straty finansowe tylko dlatego że Schetyna i Rusko tak chcą, sluchałem żenujacych wypowiedzi w tej sprawie radnego Zielińskiego [chyba były korzykarz]. Oj będzie , będzie Bajer Wroclaw a nie Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Solorz w Śląsku czy Śląsk w Solorzu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.08, 09:41 Drzymała sam zrezygnował nikt mu tego nie kazał robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok Re: Solorz w Śląsku czy Śląsk w Solorzu? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 09:43 A niektórzy ciągle swoje. To cieszysz się że Śląsk będzie miał dużo dużo bogatszego inwestora czy nie? Poza tym o Solorzu mówiło się już przed ogłoszeniem informacji o fuzji, a tuż po nim w jednym z wywiadów Solorz oficjalnie potwierdził że prowadzi rozmowy z Wrocławiem - wtedy zniknęło to w szumie informacyjnym o Drzymale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: football_Fan Re: Solorz w Śląsku czy Śląsk w Solorzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:22 niech juzc swestuje to chce miasto 7 mln + Solorz z 20 mln i zaczynac sie przygotowywac do ligi bo czasu coraz mniej a transferow nie widac a obozy niezaplanowane o sparingartnerach nie wspominajac ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzal Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.k2.pl 13.06.08, 10:41 g... będzie a nie transfery. 1) po co Solorzowi klub piłkarski? Przecież nie ma prawa do pokazywania ligi w Polsacie - no chyba że wykupi prawa do drugiej :-/ 2) Schetyna z kolegami już raz próbował coś zrobić ze Śląskiem - fajnie, że próbował, nie mam o to pretensji, ale NIC z tego nie wyszło. A teraz wraca do gry ta sama paka, hmm... 3) nawet jeśli Solorz faktycznie przejmie udziały w Śląsku (w co nie wierzę), to wcale to dobrze nie wróży moim zdaniem, bo ile znacie biznesów Solorza, które się udały? Było ich dużo, a udał się tylko jeden (TV Polsat) i to dawno temu. czarno widzę PS. Nie potrafię się pozbyć wrażenia, że to co zrobiono Drzymale, to jednak zwykłe draństwo. Dutkiewicz pierwszy raz tak mi podpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:50 I na pochybel wszystkim Drzymałowcom i "kibicom sukcesu" taki manewr to ja rozumiem.I jeszcze jedno ludzie czytajcie ze zrozumieniem tekstu- 7 milionów złotych to miasto miało dać na transfery ,a nie budżet Śląska.Przecież ładnych kilka baniek dostajemy za sam start w ekstraklasie z Canal+...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.08, 17:31 Eisenreich. Jak zwykle nie zawiodłeś mnie. Twoje poglądy są tak infantylne, że graniczą z głupotą. Człowieku czy ty wiesz co to zasady i honor ? Drzymałę najzwyczajniej na świecie oszukano. Żaden przyzwoity człowiek nie powinien tak postępować jak Dutkiewicz. Jaka kasa, jakie tranfery ? W lipcu będzie można kupić, co najwyżej piłkarski "szrot". Popatrz na Atlas. Właśnie koleś Solorza spuszcza żużlowców do drugiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:32 To ty kolego pajacu nie wiesz co to honor -to ty "człowieku zasad" chciałeś fuzji Śląska z Dyskobolią tylko po to żeby na ich sukcesie jakim było wywalczenie prawa do gry pucharach żerował Śląsk,który takiego prawa nie miał bo takiego sobie nie wywalczył w sportowej rywalizacji.I taki śmieć jak ty mówi mi o honorze? A gdzie ty byłeś jak Śląsk pałętał się po 3-ligowych pastwiskach co? Łatwo kibicuje się drużynie która odnosi sukcesy gnojku parchaty.Z resztą jak jesteś taki kozak to zapraszam na Oporowską do gniazda poproś o mikrofon i wylej te pierdoły co tu wypisujesz z siebie -ciekawe czy starczy ci odwagi internetowy zakompleksiony koniobijco.Założę się że nie-tyle B.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech_posen Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: 195.94.212.* 16.06.08, 10:13 głupiś jak but eisenreich. Śląsk do I ligi nie wejdzie ani z Drzymała ani z Solorzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroni Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:01 Teraz znów będziemy się ekscytować świetlaną przyszłością Śląska, milionami które spłyną, wielkimi transferami, może nawet Granta radny "pożal się boże" Bobowiec ściągnie, a i tak wszystko szlag trafi, bo tam gdzie polityka, tam syf. Jedno jest pewne Platforma dopóki tam będzie rozgrywał Śchetyna mojego głosu mieć już nie będzie,prezydencie zapomnij zaś o prezydenturze Polski, trzeba być poważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 13.06.08, 17:50 a tvn i legia, chyba już nie transmitują skrótów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSAT OK Drzymala won! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:49 Drzymala sam sobie winien.Po uja tu przychodzil i zawracal glowe skoro nikt z kibicow go nie akceptowal?Solorz to gosc ktory da rade.Bojcie sie chamy do 1 ligi wracamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Drzymala won! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:56 Pierwsze primo - zobacz sonde na stronie slaska a potem sie o kibicach udzielaj. Drugie primo - fajny ten polsat i solorz, ale gdzie on sie wypowiedzial ze zainwestuje ? To radni chca solorza a on nic o tym nie wie czy jak ?Ktos rzucil nazwisko a wszyscy sie na to rzucili. Ja np o czarneckim slyszalem i sie dziwie ze tego nie ma w gazetach. To zwykla kaczysnka dzienikarska. juz za ok swornica a groclin sobie dalej bedzie wygrywal, szkoda Nie mozna bylo pojsc na uklad z debilami ze w uefa graja tylko ci co przyszli z groclinu, a nowe transfery i slaskowe odpady zostaja na trybunach ? Ciekawe cz taka opcja byla dyskutowana. Jacy kibice takie wyniki sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawiem Re: Drzymala won! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.08, 11:41 Już dzień czy dwa po ogłoszeniu fuzji w marcu był wywiad z Solorzem, w którym potwierdził on zainteresowanie inwestycją w Śląsk. Widać nie jesteś w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Drzymala won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:19 O blecharz idiota....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Drzymala won! IP: *.korbank.pl 14.06.08, 23:20 Po uja tu przychodzil i zawracal glowe skoro nikt z > kibicow go nie akceptowal? Doprawdy nikt? Ja np. go akceptowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzal Re: Drzymala won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 17:24 Jak to nikt nie akceptował? Przecież było spotkanie z Drzymałą, były pewne ustalenia i kompromis! No to jak, dogadaliście się czy nie? Postawiliście warunki (które moim zdaniem należało olać) i na nie miasto i Drzymała się zgodzili. No to mieliście UMOWĘ. A teraz twierdzicie, że jednak UMOWY nie było... taki wasz honor Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Ale sie uśmiałem 13.06.08, 10:56 Niech solorz słucha tych idiotów: wpakuje pieniądze w beznadziejny interes.Śląsk nie utrzyma sie nawet w I lidze nie mówiąc o szansach na puchary.idiotyczni tzw.dziłacze i politycy z miasta Wroclaw to fantaści: marzą o Expo choć na to nie ma szans,marzą o centrum technologii i przegrywają gładko z Budapesztem a jak trafia sie szansa zagrania w pucharach i promocji Wrocławia, odrzucają to z powodów ambicjonalnych garstki oszołomów.Dziwne miasto-niby duże ale z duszą z.a.d.u.p.i.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędziunio Re: Ale w naszych areasztach IP: *.centertel.pl 13.06.08, 12:44 mamy sędziów od układanki piłkarskiej, którzy robią szkolenia dla naszych z wrocka. Po szkoleniu wygramy Euro 2012 załozysz się? Mamy wprawę np w sądach wygrywają fikcyjne firmy i nikt nam nie podskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ale sie uśmiałem IP: *.chello.pl 13.06.08, 23:09 @ pisdode na pewno ciebie poslucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:28 Jak słyszę w tym pomyśle nazwisko RUSKO to znaczy KLAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. czyzby kolejna klapa IP: 193.0.242.* 13.06.08, 11:38 pamietam sytuację z przed 7-8 lat, gdy do Ślaska miał przyjść Raczkowski, własciel Startu Namysłów oraz Varty w Namysłowie. Nie był to Rockefeler, ale znał się na piłce i mógł zapewnić śląskowi drobną stabilizację. wtedy na dzień przed przejęciem Śląska wybuchła bomba, że w Śląsk zainwestuje potężne kwoty Ryszard Varisela - właściel Piasta. Raczkowskiemu podziękowane a Varisela się wypiął i dofinansował Śląsk drobną kwotą. Teraz będzie podobnie, tylko skala jest inna bo Drzymała to postać znacząca w polskim fubolu. O inwestycjach Solorza w Sląsk słyszy się od 10 lat i g...o z tego wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: czyzby kolejna klapa IP: *.cust.tele2.pl 13.06.08, 11:56 A ja to wszystko serdecznie pie..! Straciłem wiarę. Mogło się wreszcie coś sensownego stworzyć a tak będzie gó..! Tylko Śląska żal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:56 Dlaczego kibice sukcesu tak lamentują i żałują tego Drzymałę. Przecież równie dobrze mogą pojechać sobie do Grodziska i oglądać jego pupili tam. Przynajmniej będzie miał jakąś publikę, bo z tego co wiem to kibice Dyskoboli już go olali i będą chodzić na IV ligę, gdzie będzie ich drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
1aniolg Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały 13.06.08, 12:05 ładne brednie wyborcza wypisuje...Solorz już od dawna rozmawia z innym klubem pierwszoligowym..ładnie to tak tanie sensacje kłamliwe rozpuszczać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Amator Układanka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:17 No, ładna układaneczka się robi... teraz to skuma nawet mój pies, o co chodzi z tym Groclinem. Panie Dutkiewicz, mój głos na pana w wyborach wpadnie do sedesu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: Układanka ? Leonie- IP: *.centertel.pl 13.06.08, 12:54 mamy prawie wszystko, min MSWiA, Policja, Ministerstwo Kultury itd itp w sejmie tez na dwie rece, Euro 2012,Telewizja, najwyższy wieżowiec, do kolekcji premier, Prezydent Polski i europy - jak będzie podskakiwać to i zgarniemy Gazete W(chwilowo robimy korekte) ale po teście silnika wchodzimy na całe obroty wtedy zamkniemy talie, którą kończymy układać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud AK chyba rozumiem IP: *.centertel.pl 13.06.08, 13:00 to wszystko jest to test jak daleko można zastraszać i manipulować społeczeństwem. Spieprzam z tąd wystaszyliście mnie Odpowiedz Link Zgłoś
syndicate Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały 13.06.08, 12:25 solorz rozmawia z lechia w gdansku i to gklosno o tym sie mowi,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkudlar Dobro miasta czy dobro...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:32 Tu każdy może sobie wpisać co chce. Bo ilu kibiców, tyle opinii na temat decyzji prezydenta Wrocławia, o tym, żeby nie łączyć Śląska Wrocław z Groclinem Grodzisk Wlkp. Niestety, odnoszę wrażenie, że najmniej zależało Rafałowi Dutkiewiczowi na dobru klubu. A najnowsza wieści są takie, że w Śląsk wchodzi Zygmunt Solorz. więcej www.dolnoslaskapilka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Ładnie to tak spamować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:45 Portal sobie zareklamuję na gazecie, może nikt nie zauważy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ładnie to tak spamować? IP: *.centertel.pl 13.06.08, 14:22 a masz tak mocne kwity na GTW? A może uzbrujony samolot? www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/mig29.jpg czy tylko czołg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ładnie to tak spamować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:37 Nie, nie mam "uzbrujonego" samolotu, nie wiem też za bardzo o czym do mnie rozmawiasz, a co ważniejsze - nie chce wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Wielka mi sensacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 13:43 Przecież zanim Dutkiewicz na dobre zbratał się z Drzymałą były głosy, że Solorz jest zainteresowany Śląskiem (www.radioram.pl/articles/view/5625/wks-slask-wroclaw-nowy-poczatek-czy-wielki-koniec) Szukanie normalnego sponsora jest znacznie lepszym rozwiązaniem niż wątpliwej opłacalności interesy z Drzymałą, któremu de facto mielibyśmy zapłacić grubą kasę za pojawienie się we Wrocławiu. Czy Solorz nadal jest zainteresowany? Tego nie wiemy. Jeśli jest to umowę z nim trzeba podpisać w ekspresowym tempie, żeby pieniądze znalazły się budżecie klubu na najbliższy sezon. Jeśli nie, to mamy rok na pokazanie się z jak najlepszej strony i pozyskanie strategicznego sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1aniolg Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:18 Solorz będzie w Lechii Gdańsk, ale zawsze trzeba zostawić sobie jakąś furtkę, coś ostatnio Wrocławia nikt nie lubi...tam nie ma kibiców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:39 Oj są kibice i właśnie w tym tkwi problem. Ich szantaż zanegował fuzję, a dalej to już poszło z górki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Polsatu Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 13.06.08, 15:58 Z kąd ta informacja ze Solorz będzie w Gdańsku? jak będzie miałdo wyboru Gdańsk czy Wrocław napewno wybierze Wrocław ,Schetyna czyma rękę na pulsie nie poto Dutkiewicz zrezygnował z fuzji zeby teraz Slask został na lodzie ot co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuda oglaszaja Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:07 Wierzysz cudakowi tak samo jak Slask chcial polaczyc z Polarem hehe dobre.A nieroby siedza ia zawijaja sreberka potem rzuca Slask i tyle bedzie z tej pilki jak ten odszedl z koszykowki plus Czarnecki z zuzla bo sie znudzi a Drzymala wiedzial czego chce i napewno by nie opuscil klubu jak by bylo wiele kibicow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:11 Nie, Drzymała przecież nie opuszcza kibiców. Tych w Grodzisku też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.bpsc.com.pl 13.06.08, 16:19 a będzie zmiana nazwy? np: Śląsk Polsat Sport Extra Wrocław albo Śląsk Jak Oni Śpiewają Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 17:30 Co za błyskotliwa uwaga-pożal się boże ...ITI weszło do Legii i nie nazywają się W-11Legia,albo Taniec z Gwiazdami Legia....idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cioto Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:21 Bo Legia to Legia, kilkanaście mistrzostw Polski itd, a jakiś beniaminek który po latach zawitał do ekstraklasy i nie ma forsy może się liczyć ze zmianą nazwy na Polsat Śląsk Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ready Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 13.06.08, 18:41 panie Brzozowski a jak tam sprawa przeciwko Zbigniewowi M. z Zagłębia za rzekome kupczenie meczu Polar-Zagłębie ? Podobno chłopaka sąd uniewinnił. Czy będzie jakieś sprostowanie w wybiórczej czy fakt zostanie przemilczany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczko Polsatu Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.chello.pl 14.06.08, 23:00 Solorz lepszy od Drzymały.Jego majątek jest dziesięciokrotnie większy niz ma Drzymała nie będzie robił zadnych fuzji a co za tym idzie nie będzie podziałów między kibicami i może zapewnić Sląskowi odpowiedni budzet i pewną przyszłość.Sląsk dla Solorza na TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Solorz w Śląsku Wrocław w miejsce Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:22 Solorz może też trafić do Kielc i przejąć Koronę. Też jest zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annddy Hej ,wiesniaki IP: *.chello.pl 17.07.08, 12:50 Ile lat kibicujecie naszej drużynie .Przestańcie być sterowani przez tych pedałów z Wyborczej. Duża firma ,znana ma kasę ,związana z Wrocławiem - co wy chcecie ,Drzymały z pipidówki . Piłka nożna to skomplikowana sprawa -vide Abramowicz - a wy wieśniaki od razu życzycie naszej drużynie II Ligi mało III .A nawet jak im sie nie uda - to jest sport . Macie za mały horyzont myślowy ,a za dużo kompleksów ,widać ze wam tato w młodości wchodził do wanny Odpowiedz Link Zgłoś