joanon 25.06.08, 09:56 Który gin robi cc na życzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: cc na życzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:19 Większość lekarzy z Brochowa i Klinik. oczywiście w kartę wpiszą jakieś wskazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: cc na życzenie IP: *.chello.pl 30.06.08, 09:45 a ile teraz biorą za cc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: cc na życzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 17:45 gin. z Brochowa bierze 1500zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: cc na życzenie IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:20 a ile biorą na Dyrekcyjnej? np. dr Fusch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin do Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:20 Jeżeli jest pani pacjentką dr Fuchsa to powinna znać Pani zdanie doktora na temat płacenia za cc i nie używać nazwiska doktora w kontekście tego tematu.Jeżeli natomiast ma pani jakieś wątpliwoscito proszę porozmawiać z doktorem na wizycie. Jeżeli cc jest ze wskazań jest ona w ramach NFZ i doktor nie robi cc na życzenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: cc na życzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 17:01 Nie wiem, spytaj się jego. Jeżeli jest chętny to sam dalej podciągnie temat. ja miałam CC na Chałubińskiego/ kliniki AM/ nic nie płaciłam, ok. 90 % kobiet na patologii miało tak jak ja. A o Brochowie to wiem, od znajomych i osób z rodziny , które w tym roku rodziły, ba! nawet o tej stawce dowiedziałam się leżąc w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: cc na życzenie IP: *.chello.pl 10.07.08, 14:35 Dziękuję ci Doroto Odpowiedz Link Zgłoś