ree-se 25.06.08, 11:48 szukam towarzysza na wrześniowe wesele, fajnie gdyby był wyższy ode mnie ja 174 cm, chciał założyć garnitur i umiał się dobrze bawić. Mam 26 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kio Re: szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:38 Jaki szok? Ludzie ogłaszają się w sprawach matrymonialnych, łóżkowych, to w takich nie mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię sex Re: partner na wesele IP: *.e-wro.net.pl 25.06.08, 14:25 ale ty jestes baba czy chłop bo jakoś tak nie wynika z treści. jak jestes baba, w miarę atrakcyjna, szczupła, nie odstraszająca wyglądem i zrobisz mi laske z połykiem to możemy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_eservice Re: partner na wesele 25.06.08, 16:42 laskę z połykiem ? co za wieśniak. a sam jesteś w stanie ją sobie zrobić ? widzę, że na tym forum wszystkie sprawy można załatwić... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freetram Re: partner na wesele 25.06.08, 16:54 A co widzisz złego w robieniu laski z połykiem? Większosć ludzi to robi i jest im dobrze. Natomiast jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś na forum miejskim szukał partera na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: partner na wesele 25.06.08, 17:04 Ty też robisz laskę z połykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominis Re: partner na wesele IP: *.korbank.pl 25.06.08, 17:06 Widac ze na forum rzadza sami debile i psychopaci. Dziewczyna ma jakis problem a tu bez podania jakiejs sensownej przyczyny oblewa się ja wiadrem brudnych pomyj. Chamstwo i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: partner na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:14 Zrozumiałem, że emeryci nie wchodzą w rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: partner na wesele IP: *.e-wro.net.pl 25.06.08, 17:33 ree-se napisała: > brak słów... wracając do tematu to przy robieniu laski nie trzeba używać słów :) PS tylko nie mów że ty chcesz się umówić bez seksu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? A na co liczyłaś zakładając tak głupi temat? IP: *.e-wro.net.pl 25.06.08, 17:38 ree-se napisała: > brak słów... A na co liczyłaś zakładając tak głupi temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: partner na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:15 może po prostu umyj i wypoleruj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: partner na wesele IP: *.generacja.pl 01.07.08, 23:45 Hej :) Jeśli wciąż nie masz partnera, na to weselicho. No to już masz. :) Chętnie się z tobą przejdę na to weselicho. :) I pobawie się do białego rana :) Kiedy to wesele ? Adam :) Odpowiedz Link Zgłoś