Gość: waldi IP: 212.87.232.* 24.09.03, 13:24 Poproszę mleko, chleb i bułki i...lub czasopisma :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myriam wersja z 18.30 IP: *.ii.uni.wroc.pl 24.09.03, 14:02 Poproszę o litr mleka, 3 bulki, bochenek chleba (...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakubowska Przecież tu nie ma sprzeczności IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.03, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: przychodzi jakubowska do sklepu i mówi IP: *.lanet.wroc.pl 26.09.03, 09:19 skoro juz prawisz bajki to ja opowiem najnowsza o Jakubowskiej: Z ogrodu zoologicznego uciekl Lew i pozarl Jakubowska gdy szla do kiosku po jakies gazety lub czasopisma. Za swe przewiny trafila do piekla. Belzebub zastanawia sia na rodzajem kary dla niej, w koncu mowi: - Nabijcie ja na Pol. - Ale szefie, jest maly Klopotek, bo Wiatr go przewrocil. - No to do Kociolka z nia! - Nie da rady, bo ogien zgasl i czekamy na Luczywo. - No to zrobcie cos do k**wy nedzy, niech mi sie ta baba tu nie Walesa! - Juz nie bedzie. Rokita ja powiesil za Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
egt przychodzi kalinowski 26.09.03, 21:03 przychodzi Kalinowski do warzywniaka i mówi : poproszę pomidory i inne rośliny Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Adam Michnik... 28.09.03, 13:22 ... dostał się do nieba. Św. Piotr go oprowadza. Nagle Adaś zauważa, że na ścianach wisi mnóstwo zegarów. Pyta się więc św. Piotra: -Po co tu tyle zegarów??? A Piotr na to: -Każdy człowiek ma swój zegar ustawiony na 12. Za każdym razem jak skłamie, to zegar posuwa się do przodu. Adaś: -A ten tutaj co pokazuje 12 to czyj? -To zegar Ojca Świętego, on nigdy nie kłamie. -A ten tutaj co pokazuje 12:05? -To zegar matki Teresy z Kalkuty - raz skłamała jak miała 7 lat. Na to Adaś Michnik: -Hmmm... Chciałbym jeszcze zobaczyć zegary Czarzastego, Kwiatkowskiego i Jakubowskiej!!! A św. Piotr: - Chodźmy więc do piwnicy - one tam robią za wentylatory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retch Re: Adam Michnik... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.03, 13:40 ... to sie lubi sciskac ze swoim ukochanym Leszkiem Millerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Adam Michnik... IP: 212.160.134.* 28.09.03, 14:29 Witam, znalezione w necie, może nie wszyscy znają. Tytuł "Towarzystwo", Michnik z przyjaciółmi:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Adam Michnik... IP: 212.160.134.* 28.09.03, 14:31 przepraszam nie podałem linku: prawica.net/modules.php? name=News&file=article&sid=164 Odpowiedz Link Zgłoś