Gość: Major IP: 87.210.178.* 07.08.08, 20:13 No fajnie, kolejny pesjaty eSBek pozytywnym bohaterem filmu. Nic mnie już nie zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilku Statysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 22:36 Jestem statystą w tym wilmie prałem lałem robiłem co chciałem kozacka zabawa była serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cojonero Re: W centrum Wrocławia powstało żydowskie getto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 01:09 Oj, zdziwisz sie, zdziwisz! "Bracia Bielscy" nadchodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man W centrum Wrocławia powstało żydowskie getto IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.08, 06:20 dwa tygodnie kręcą pod nosem wyborczej i wreszcie zauważyli......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeee W centrum Wrocławia powstało żydowskie getto IP: 195.20.110.* 08.08.08, 07:47 Łeeee, a już myślałem,że to prawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomo ...a nastąpi Sztorm `68? IP: *.eranet.pl 08.08.08, 10:23 ...może chciaż Kielce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej S. W centrum Wrocławia powstało żydowskie getto IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.08, 19:37 Ranicki...aj,waj, ciekawe ile sie dowiemy z filmu o jego "pracy" i zaslugach jako z-cy szefa UB w Katowicach, wysylaniu ludzi do kicia i zaslugach jako "konsul" ds. kulturalnych w Londynie, tj. do rozpracowania londynskiej Polonii. Potem wyjechal do Niemiec, gdzie jako papiez ( a moze oberrabin?) literatury swieci triumfy. gdzie nie jest Zydom lepiej niz w Niemczech pachnacych forsa? Odpowiedz Link Zgłoś