martolina1 03.10.03, 18:22 Panie Krzysztofie czy w najbliższym czasie pojawią się nowe automaty do biletów?np. na ul.Świeradowskiej brakuje tego wynalazku :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freaki Re: AUTOMATY DO BILETÓW 03.10.03, 18:32 no właśnie w tym miejscu jest on niezwykle potrzebny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feolka Re: AUTOMATY DO BILETÓW 04.10.03, 12:55 Z ust mi to wyjęłaś martolino1! Na Świeradowskiej automat byłby jak najbardziej pożądany! Takie duże osiedle a automatów do biletów niet: toż to wstyd!! ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konkret Re: AUTOMATY DO BILETÓW 04.10.03, 12:59 No dobra ja też się z Wami zgadzam. Chcemy automatu na Świeradowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciuchcia1 Re: AUTOMATY DO BILETÓW 04.10.03, 13:01 Eh brakuje, brakuje! chociażby po to żeby jednodniowy bilet moznabyło kupić, albo jednorazowy wieczorową porą (albo bardzowczesnoranną...). Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: AUTOMATY DO BILETÓW 06.10.03, 16:15 martolina1 napisała: > biletów?np. na ul.Świeradowskiej brakuje tego wynalazku :-) Obawiam się, że macie małe szanse Odpowiedz Link Zgłoś
martolina1 Re: AUTOMATY DO BILETÓW 07.10.03, 15:22 Nie dość,że nie są otwarte 24h/dobę to jeszcze nie da się w nich kupić biletów okresowych np.całodziennych :-( Odpowiedz Link Zgłoś
meh_ow Re: AUTOMATY DO BILETÓW 08.10.03, 10:23 martolina1 napisała: > Nie dość,że nie są otwarte 24h/dobę to jeszcze nie da się w nich kupić biletów > okresowych np.całodziennych :-( kiedyś kupiłem w kiosku w niedoszłym zsypie Świeradowskiej 73 jednodniowy ... ale to było dawno temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: AUTOMATY DO BILETÓW 09.10.03, 15:32 martolina1 napisała: > Panie Krzysztofie czy w najbliższym czasie pojawią się nowe automaty do > biletów?np. na ul.Świeradowskiej brakuje tego wynalazku :-) Przekażę ten wniosek firmie MERONA POLAND, właścicielowi sieci automatów. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
martolina1 Re: AUTOMATY DO BILETÓW 09.10.03, 18:37 dziękuję i też pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś