Gość: Woj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 22:09 Rafisa tu jeszcze nie bylo !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: el matador Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.acn.pl / 10.68.6.* 05.10.03, 23:09 a co z inwestycją BOSCHA za 1 MLD EURO w okolicach Wrocławia?. moze mnie ktoś darueber informieren? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.10.03, 23:34 Gość portalu: el matador napisał(a): > a co z inwestycją BOSCHA za 1 MLD EURO w okolicach Wrocławia?. > moze mnie ktoś darueber informieren? zapytaj woja, On zna szefów Boscha osobiscie i zawsze ma informacje z pierwszej reki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.10.03, 23:20 Gość portalu: Woj napisał(a): > Rafisa tu jeszcze nie bylo !!! jak zwykle olśniewasz wiedza i bystrościa umysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLICJA Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 23:56 Woj kiedy cię wypuścili z Kraszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.coxfiber.net 06.10.03, 19:54 Jakos nie ma info na temat Solidarnosci, Zwiazkow Zawodowych, Ligi Kobiet i innego talatajstwa w tych zakladach pracy. To musza byc jakies zlodzieje, klamcy i skurwiele z tych Japonow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.03, 20:11 A wlasnie ze nie! Jakis czas temu rozmiawialem z paroma topowymi headhunterami, ktorzy mi sie zalili, ze nie udalo im sie jeszcze nikogo podkupic Toyoty. Powiem tak, tam na prawde istnieje kultura pracy a nie chamstwo i gnojenia ludzi. Tora, tora, tora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Rośnie wałbrzyska Toyota IP: *.coxfiber.net 06.10.03, 20:59 Ten wulgarny jezyk wynika z artykolu o Swidnicy i roli Zwiazkow Zawodowych w tworzeniu nowych miejsc pracy. Gwarantuje ze przyjdzie na to czas ze ludzie powiedza ze najwiekszym przywilejem czlowieka jest praca....w Toyocie. Znane a jakze zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś