wroclawzwyboru 19.08.08, 20:07 Więcej zdjęć na blogu: wroclawzwyboru.blox.pl/2008/08/Pozar-na-Swobodnej.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adolf Akhbar Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.uilenstede.casema.nl 19.08.08, 20:19 Niezle, reklama bloga na czyims nieszczsciu. Mam nadzieje ze zaden zulik nie zginie. Tylko strazacy niepotrzebnie sie narazaja, bo jakis idiota postanowil sobie urozmaicic wieczor:( Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawzwyboru Re: Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 20:24 ość portalu: Adolf Akhbar napisał(a): > Niezle, reklama bloga na czyims nieszczsciu. Mam nadzieje ze zaden zulik nie zg > inie. > Tylko strazacy niepotrzebnie sie narazaja, bo jakis idiota postanowil sobie > urozmaicic wieczor:( Raczej po prostu informacja, a nie reklama :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reanka inny blog, zazwyczaj są zdjęcia z takich rzeczy IP: *.Biskupin.wroc.pl 20.08.08, 01:10 nie wiem czy będą zdjęcia - wroclaw.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajko Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:38 nie wszyscy myślą tak jak Ty, swoją drogą pokrętna logika. Ktoś udostępnił zdjęcia szerszej publiczności...to raczej dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajecik535 Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 20:23 to raczej nie dla zabawy-to ładny plac pod kolejny biurowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halahala Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 19.08.08, 20:36 a i strażacy jak by wiedzieli o co chodzi i ograniczyli się tylko do pilnowania żeby nic innego co jest wokół płonących budynków się nie zapaliło:) byłem widziałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: 78.8.140.* 19.08.08, 20:40 Wczuwajac sie w ton alarmujacych. To mysle ze zoo tez jest zagrozone i pomidory w siechnicy. Pozar jak pozar. Duzo dymu, nie ma co paniki robic. Ciekawe czy to zwarcie czy ''zwarcie''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajko Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:41 A co mieli ratować budynek z dykty? musieliby mieć sprinterskie sikawki...poco narażać życie ludzi dla budynków...chyba dobrze, że pilnowali żeby nic więcej się nie zapaliło... myślenie nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halahala Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 19.08.08, 20:57 stanie i patrzenie się w wykonaniu strażaków też boli. Jak by nie patrzeć to był czyiś dobytek. Szczególnie że 2 część barków była do uratowania inna sprawa że naszym dzielnym panom w czerwonych kaskach najzwyczajniej w życiu zabrakło wody a do hydrantów nie mogli się wpiąć:( dobrze że nie palił się budynek mieszkalny albo pobliski teatr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 21:02 Gdzie tam takie drewniany barak do uratowania. Na pewno kontrolowali sytuację, żeby ogień się nie rozprzestrzenił na inne obiekty, a baraki nie do odratowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.users.zlotniki.pl 19.08.08, 21:03 To ze nie mozna podlaczyc sie do hydrantu to swiadczy tylko o wroclawskich wdociagach i ich stanie pozatym czy wszedlbys do srodka jak jest zagrozenie dla ciebie a niema dla ludzi POMYSL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halahala Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 19.08.08, 21:14 W sumie strażacy wiedzieli co robią to ich praca nie ma co o tym dyskutować. Co do stanu wodociągów no cóż straż we wro powinna przewidywać taki stan rzeczy, gdyby palił się budynek mieszkalny taka opieszałość i nie uwzględnieni stanu wodociągów przez strażaków mogłoby kosztować kogoś życie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus male zdegenerowane konusy IP: *.adsl.alicedsl.de 19.08.08, 22:31 i ich zakopower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus [...] IP: *.adsl.alicedsl.de 19.08.08, 23:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Potężny pożar we Wrocławiu IP: 78.8.143.* 19.08.08, 20:49 tam miała siedzibę min składnica akt zakład archiwalny. ciekawe czy to ma jakieś znaczenie dla ustalenia przyczyn pożaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.08, 21:05 Niedługo minie rok jak z tego miejsca powyprowadzały się różne warsztaty i zakłady a nic się do tej pory tu nie dzieje.Może specjalnie ktoś to podpalił żeby miasto ruszyło łepetyną i coś z tym terenem wreszcie zrobiło. Miało tu być najpierw tymczasowe targowisko przeniesione z sąsiedniej ulicy Zielińskiego.Tam miała powstać nowoczesna hala kupiecka i gdyby kupcy z powrotem przenieśli się na Zielińskiego teren ten był by wystawiony na sprzedaż. Takie były lub są plany a jak u nas wychodzi ze wszystkim to każdy widzi,wszystko się ciągnie miesiącami,latami jak flaki z olejem.Tysiące papierów przewiją się na urzędowych biurkach z małym efektem i mozolnością.Bałagan i brak sprawnej taktyki w załatwianiu procedur. Na początku tego roku taki sam pożar był na rogu Dąbrowskiego i Kościuszki gdzie stoją nadal zniszczone hale po bazie MPK i nie tylko i nic do tej pory się nie zrobiło.Nadal jest tam brud i smród i pusty-zrujnowany marnujący się teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 21:44 > tam miała siedzibę m. in. składnica akt zakład archiwalny. To prawda. Wiele razy gdy tam przechodziłam, zastanawiałam się kto umieścił archiwum w takim łatwopalnym baraku. Toż to zupełny brak wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Potężny pożar we Wrocławiu 20.08.08, 00:25 bo ja wiem czy brak? nie zdziwiłbym się, gdyby było dokładnie odwrotnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort ciekawe IP: *.ds.pg.gda.pl 19.08.08, 21:02 niedawno były spore pożary w poznaniu, w zeszłym tygodniu w trójmieście, teraz wrocław. ciekawe jakie miasto będzie następne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanin Re: ciekawe IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.08, 06:48 Pewno następne pożary będą na księżycu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? ruskie znowu we wrocku, matko... IP: *.ztpnet.pl 19.08.08, 21:04 ruskie znowu we wrocku, matko... Odpowiedz Link Zgłoś
robaisa Re: Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 21:06 właśnie mąż przyszedł z informacją o pożarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.chello.pl 19.08.08, 21:40 Dzieki za informacje. Gazetowemu tekstowi i zdjęciom bym nie uwierzył, ale skoro nawet Twój mąż potwierdza, to ani chybi musi to być prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.chello.pl 19.08.08, 21:46 Słyszałem też że Małachowski zdobył dziś srebro w rzucie dyskiem - spytaj proszę męża czy to prawda, bo żyję w ciągłej niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velandil Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.08, 22:55 :D:D:D 10/10! Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Potężny pożar we Wrocławiu 20.08.08, 00:27 i to on pewnie gadał do gazety o tych łatwopalnych dachach z azbestu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż robaisy supermąż IP: 193.25.185.* 20.08.08, 09:44 > właśnie mąż przyszedł z informacją o pożarze bo on ma pewne info od waszej sąsiadki, codziennie do niech chodzi bo mają romans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gringo Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.generacja.pl 19.08.08, 21:13 Spłonęło kilka sklepów zakład fryzjerski i jakieś archiwum Byłem widziałem, akcja wyglądała tak jakby wszystko było ustawione w końcu dobra okolica i cena gruntów ciekawa Strażacy biegali w poszukiwaniu hydrantów, kolo stacji cpn nie było żadnego sprawnego, dostęp do pozostałych był utrudniony na tyle ze nie potrafili wydrzeć z asfaltu klap przykrywających w końcu przy hotelu Wrocław znaleźli w trawie, pewnie teraz nie ma wody w hotelu basenie i wszystka roślinność uschnie wokół, jak już sie dostali do hydrantu to okazało sie ze węże jakimi dysponowali są dziurawe jak durszlaki i wszędzie leciało tylko nie tam gdzie sie paliło :):):) a najciekawsze jest to że jak przyszło do gaszenia z wozów to albo drabiny nie działały albo sikawki zamontowane na dachach "myły" szyby własnego auta Strach pomyśleć co by było gdyby tam ludzie mieszkali albo pobliskie BP płonęło. Policja przepychała tłum bo butle z gazem wybuchają haha :) aha :P ściany sie powaliły szkoda tylko tego samochodu co stal przed budynkiem pewnie lakier i blacha od ciepła sie powyginała :) ciekawe co tam teraz będzie? ps. dobrze ze nie które wozy miały własne zbiorniki z wodą i środkami pianotwórczymi bo ciężko to widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
zlt Re: Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 21:14 Kilka zdjęć z miejsca: fotowroclaw.blox.pl/2008/08/Pozar-na-Swobodnej.html Odpowiedz Link Zgłoś
anelo3 Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 21:36 byłam, widziałam, i piszę ... na miejscu byłam jak ogień był już w połowie baraków, generalnie rozumiem tutaj to, że strażacy nie spieszyli się z ugaszeniem tekturowych baraków, ponieważ z tym sprzętem co mieli nic nie mogli poradzić. Aż strach się bać co to będzie jak jakiś blok mieszkalny sięzapali!? Natomiast nie rozumiem dlaczego ludzie stali prawie przy samej linii ognia? Wóz strażacki przejeżdzając dalej, musiał bardzo głośno trąbić żeby ludzie zeszli z drogi i zrobili miejsce przejeżdżającym wozom strażackim. Gdzie tu byli ludzi odpowiedzialni za to zeby odseparować ludzi od niebezpieczeństwa? Wiadomo, że ludzie sami Nie ODEJDĄ, bo są za badzo ciekawi natomiast żeby panowie z policji w żółtych kamizelkach stali wśród gapiów i się patrzyli na "widowisko"? ŻENADA!!! OD razu powinni oddalić ludzi na bezpieczną odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 22:15 O! To nie wiedziałem, że we Wrocławiu są sami niepełnosprawni umysłowo i trzeba ich "odseparować od niebezpieczeństwa". Kuźwa. Jakim trzeba być potłukiem co by leźć na linię ognia to mogę się domyśleć. Ale jakim trzeba być potłukiem co by żądać aby policja zabraniała czegokolwiek WOLNEMU OBYWATELOWI to już ni chu chu nie rozumiem. Jeśli już to nie policja a straż i nie "odseparować" a informować. Jak ktoś jest głupi i z powodu własnej głupoty coś mu się stanie to reszta ludzkości tylko na tym zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 19.08.08, 22:30 Sęk w tym, że POLICJA zabiezpieczała teren, jak juz było prawie po pożarze. A gdzie oni byli w czasie kiedy był największy ogień? Co do głupoty ludzi ... przemilcze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 22:34 Nie chodzi o głupotę, lecz o to czy traktujesz ludzi jak dorosłych i odpowiedzialnych, czy jak głupków. To rodzice odciągają dzieci od gorącego. I nawet rodzice uznają w pewnym momencie, że dziecko musi za siebie odpowiadać. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marine Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 21:37 www.mmwroclaw.pl/1532/2008/8/19/plona-magazyny-na-swobodnej?category=depesze fotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 21:54 spłonął zoologiczny? mam nadzieję, że nie było zwierzątek:(( Odpowiedz Link Zgłoś
en111 Potężny pożar we Wrocławiu 19.08.08, 22:39 tak, czyscimy czyscimy pod nowe inwestycje, jak z przedszkolem z Wuwy na biskupinie...no ale tutaj to chyba warto było się poświęcić, wilk syty i owca cała. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia 19.08.08, 22:46 jak to nikomu nic zlego sie nie stalo!? Jesli spalil sie sklep zoologiczny, to znaczy, ze zwierzaki, co w nim byly splonely! Nie mialy szans uciec siedzac w klatkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavemac Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.dialog.net.pl 19.08.08, 22:52 U mnie także trochę zdjęć: wrocphoto.blox.pl/2008/08/Pozar-na-Swobodnej.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha bardzo dobre zdjecia ! IP: *.range86-153.btcentralplus.com 20.08.08, 00:49 Bardzo fajnie udokumentowane wydarzenie. Bardzo dobre zdjecia, tak reporterskie, jak i z fantazja (z innego punktu widzenia, np to z wieza kosciola). Moim zdaniem najlepsze z tych, ktore do tej pory widzialam w necie (oczywiscie dotyczace tego wydarzenia). Dobra robota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: bardzo dobre zdjecia ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:46 pod wzgledem technicznym te zdjecia sa po porstu piękne !!! zupełnei abstarhujac od tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzak Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:00 To były puste baraki, od chyba roku sklepy - w tym zoologiczny i archiwum były przeniesione. Na szczęście nie było więc tam zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.08, 23:18 archiwum niestety było Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia 20.08.08, 00:31 no to wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:45 piepszysz bzdury to dlaczego gosc 2 dni wczesniej wywoził elektronike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fancia Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:55 Pfff.... żal, że się wypowiadasz a nie wiesz o co chodzi :/ Ja często tam kupuję. Żadne zwierzęta wcale nie spłoneły bo sklep (razem z kliniką wet.) już od ok. października ZOSTAŁ PRZENIESIONY na ul. Stysia 45. Zresztą zwierząt na sprzedaż (tym bardziej w klatkach) w tym sklepie nigdy nie było. Zresztą nie tylko w tym sklepie. Bo wszyscy którzy mieli tam lokale się już dawno wynieśli a stare szldy zostały. Więc wychodzi że nic się nie stało więc nie pisz takich bzdur i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia 20.08.08, 00:33 kryptoreklamiara, fe! podaj jeszcze nr tlf do kliniki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.pdk.com.pl 20.08.08, 10:57 Moja kolezanka codziennie tamtedy przechodzi do pracy i twierdzi, ze tam zwierzat nie bylo, bo ten sklep juz dawno przeniesli gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: Słup czarnego dymu nad centrum Wrocławia IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.08, 21:05 Nie było tam żadnego sklepu zoologicznego. Jedno co tam działało to archiwum papierów. Na marginesie wspomnę że dane tego typu muszą być przechowywane tak aby nie uległy zniszczeniu w przypadku pożaru. Ciekaw jestem czy mają kopie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.08, 23:11 Coś za często się pali w tym Wrocławiu. Czyżby to początek przygotowania gruntów do sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a unia zabrania pożarów! bo Co-2 IP: *.generacja.pl 19.08.08, 23:33 jak można dopuścić do pożąru pożal sie boże najgorszych ruder z dykty?? w samym centrum miasta. toz to natura 2000 to chroni...tam komary mogły mieszkac ...i pająki.. a obok drogocenne błoto... no i ile CO2 sie wyemitowało. czy budynki miały etykietke ile CO2 na kilometr? Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Łatwopalny azbest 19.08.08, 23:52 "Nie dadzą rady, te rudery są pokryte papą lub azbestem, spalą się migiem" No tak, szczególnie jak są pokryte azbestem, to się palą lepiej niż słoma. I dlatego właśnie usuwa się zewsząd azbest ;-) Ale właściwie czego się spodziewać po tak zwanych ludziach, którzy nie opuszczą takich widowisk jak pożar, człowiek przejechany przez tramwaj, kuternoga albo "stuknięty", bo to jest dla nich najlepsza zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synek Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 20.08.08, 01:38 taniej podpalic i wziac kase z ubezpieczenia niz zaplacic za rozbiorke tego baraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minizoo Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 01:40 Sprzedam grilowane rybki niedurze, tanio. Ze 1000 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saq kilka tysięcy wrocławian (...) IP: *.wroclaw.mm.pl 20.08.08, 05:51 rozrywka dla mas. no i będzie o czym jutro gadać. dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
iazuk Jakoś dziwnie we Wr. palą się budy do rozbiórki 20.08.08, 07:50 Coś często spalają się we Wrocławiu pawilony handlowy- usługowe,różnego rodzaju mała gastronomia,co maja iść do rozbiórki. Zwłaszcza jak jest jeszcze trochę wyposażenia... Skąd my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejotdrum Re: Jakoś dziwnie we Wr. palą się budy do rozbiór IP: 195.20.110.* 20.08.08, 10:44 Zgadzam się... Ostanio palą się budynki do rozbiurki - pustostany, stojące na atrakcyjnych działkach (Reduta na Pl. Powstańców Śląskich - przy rondzie i teraz te baraki w centrum Wrocławia). Moje zdanie jest takie, że są to podpalenia. Ktoś chce ominąć całą drogę urzędową (pozwolenia na rozbiurkę itp) oraz koszty z tym związane. Łatwiej jest podpalić (zainicjować przypadkowe zapruszenie ognia lub awarię) i czekać aż straż pożarna z policją sama wyburzy i posprząta zgliszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loswargos Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 08:13 Do Panów Strażaków : Wstyd i żenada za taką "pozoracyjną" akcję gaśniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Re: Potężny pożar we Wrocławiu 20.08.08, 08:23 Ten gość od łatwopalnego azbestu powinien zostać zatrudniony na stałe jako konsultant. Mam nadzieję, że bloków pokrytych azbestem nie będą w ten sposób rewitalizować. Swoją drogą pomysł nienowy, przyszedł zza oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim zdaniem to zbyt atrakcyjny teren, aby tam stały baraki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.08, 08:42 To daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 09:46 Strażacy nie gasili azbestu bo jest rakotwórczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewióra Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 10:10 Cieszę się, ze te szpecące baraki w centrum miasta poszły z dymem. Wstyd mi było prowadzić gości z dworca na ul. Stysia. Wybierałam wtedy ul. Piłsudskiego. Mam tylko nadzieję, że teren zostanie szybko oczyszczony a w tym miejscu powstanie coś ciekawego.W odróżnieniu oczywiście od kawałka na zbiegu ul. Dąbrowskiego i Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaaaal... Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:00 Błagam, ludzie, nie piszcie takich rzeczy! Dach ył pokryty papą, nie azbestem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Potężny pożar we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 22:07 Tzn. nie był łatwo palny. To czemu tak się hajcował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Teren przygotowywany pod inwestora IP: 82.160.155.* 20.08.08, 10:52 Ten teren jest w sposób jednoznaczny przygotowywany pod inwestora prywatnego. Jak ktoś lubi czytać niech przeczyta całość (można się co nieco dowiedzieć o kompetencji i motywacji naszych urzędników): www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=596254 A jak jest niecierpliwy to tutaj wyjaśnienie którego inwestora: www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=20603157&postcount=94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Teren przygotowywany pod inwestora IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.08, 11:28 wysnuwanie teorii spiskowych bez dowodow jest w sumie nie na miejscu... ale dlaczego się z tobą zgadzam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno No tak, porucznik Culombo mialby tu pare pytan... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.08.08, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś