Dodaj do ulubionych

PRZYGARNIJ KOTA proszę

IP: *.icenter.pl 08.10.03, 09:12
Jeszcze raz wysyłam linka do zdjęć kociaków, które czekają na dom
www.kocie-zycie.prv.pl
niestety są tam same zdjęcia bez opisów ale obiecuję, że to się niedługo
zmieni.
Wszystkie zdjęcia są aktualne.
Szczególnie mocno szukam domu dla dwóch kociaków - jeden pręgowany maluszek z
nieco dłuższą sierścią, białymi łapkami i krawacikiem. Jego rodzeństwo poszło
a on siedzi już któryś tydzień! Jest słodki i śliczny (zresztą widać to na
zdjęciach). Siedzi wciśnięty w kąt ale nie jest płochliwy, garnie się do
ludzi i przytula jak tylko weźmie się go na ręce.
Drugi to mały czarnulek, który niestety tak długo siedzi w klatce, że się już
pochorował i teraz jest w izolatce. Jest bardzo zastraszony i jeśli nie
znajdzie szybko kochającego właściciela to ma kiepskie szanse :( na przeżycie.
Od razu wspomnę, że leczenie takiego kociaka jest zupełnie darmowe (gdy się
bierze kota chorego lub kot się pochoruje w ciągu 2 tygodni leczenie jest
zawsze bezpłatne). Czy ktoś z Was może pomóc temu maluszkowi???
A może znajdzie się u Was w domu kąt dla innego futrzaka z tej strony??
Podzielcie się swoim sercem z bezdomnym kociakiem zza kratek proszę!
pozdr
miki
Obserwuj wątek
    • Gość: antykocur Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 11:34
      Dlaczego nie podpisałaś się misica tylko miki.
      • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 08.10.03, 11:59
        bo nie jestem żadną misicą :) antykocurku
    • Gość: m Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 09.10.03, 07:18
      up
    • Gość: m Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 10.10.03, 07:13
      up
    • Gość: ana Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: 213.25.141.* 10.10.03, 08:15
      wybierzemy się dzisiaj po kotka. czy są jeszcze małe kociaki?
      • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 10.10.03, 10:59
        tak, jest przepiękna malutka kotka (możesz ją zobaczyć na zdjęciach - pręgowana
        z białymi łapkami, ma troszkę dłuższą niż normalnie sierść) jest strasznie
        słodka, drugi raz wylądowała w schronisku bo osoba, która ją wzieła okazało się
        ma alergię na sierść :( kociczka ma ok. 6-7 tyg i zrobiła się smutna,
        przyniesiono ją z domu z rodzeństwem i jest oswojona, taka mała przylepa
        są też inne kociaki - wczoraj przywieźli 5 kociaków - 3 czarne i dwa biało-
        czarne ale ja gorąco namawiam Cię na tą koteczkę ze zdjęć za długo już siedzi w
        schronisku :(
        ogromnie się cieszę, że się odezwałaś, że jest ktoś, kto przygarnie kociaka,
        serce mi się kraje jak je widzę w tych klatkach i słyszę jak płaczą
        pozdrawiam serdecznie
        miki
        ps
        daj proszę znać jak już wrócisz ze schroniska którego kota wybraliście
        • Gość: ana Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: 213.25.141.* 10.10.03, 15:18
          dzięki,
          szczerze mówiąc myslałam o kocurku:-(
          kot nie bedzie wypuszczany i trochę się boję tańców godowych a sterylizację
          mojej poprzedniej kotki b. przeżyłam i juz nie była taka sama po tym.
          Wiem, że kastrację kocury przechodzą lepiej.
          Dam znać.
          Aha, trochę się boję, że kotek będzie chory po wzięciu i może czymś zarazić
          moją córeczkę.
          ale żal mi tych maluchów ze schroniska bo mają najmniejsze szanse na dom, niż
          te z ogłoszeń w GW.
          • Gość: ana Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 12:45
            kot od wczoraj jest u nas. kotka okzała się kocurkiem:-)
            straszny pieszczoch. Po aktywnej nocy śpi w kanapie.
            • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:16
              to cudnownie, że uratowałaś kociaka! Tą kotkę, o której Ci pisałam ja wziełam
              dzisiaj do domu na leczenie bo w schronisku nie miała już szans. będziemy
              codziennie jeździć z nią na zastrzyki a jak już wyjdzie z choróbska znajdę jej
              dom. niestety w schronisku jest znowu zatrzęsienie maluchów, ślicznych i bardzo
              biednych :((
              mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób, które zechcą uratować kociaka
              pozdr serdecznie
              miki
    • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 13.10.03, 11:43
      W schronisku jest znowu pełno kociaków, bardzo, bardzo Was proszę pytajcie
      wszystkich dookoła czy nie mogliby przygarnąć jakiegoś malucha.
      One są takie biedne!!!
      Dla tych, co zastanawiają się nad futrzakiem lecz nigdy nie mieli kota i trochę
      się obawiają proponuję strony, gdzie jest sporo informacji o zwierzakach, ich
      zwyczajach i o samej adopcji canis.koty.pl/
      pozdrawiam serdecznie
      miki
    • Gość: m Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 14.10.03, 11:55
      up!
      • Gość: at Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.03, 12:14
        oglądam zrobioną przez Ciebie stronę od kilkunastu dni, bo przymierzam się do
        wzięcia kota. Pytanie: czy jeśli któreś zdjęcia znikają, to znaczy, że kota
        ktoś wziął? Mam nadzieję, że tak :-) i trzymam kciuki za powodzenie
        Twojej 'akcji'
        • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 14.10.03, 13:19
          Masz rację, jeśli kot znajduje dom zdejmuję jego zdjęcia.
          Specjalnie dla Ciebie przygotowałam 'na szybko' stronę o Pchle - link u
          góry 'zobacz też stronę o Pchełce' może właśnie na tego kociaka czekasz??
          Mogę ją oddać jak tylko będzie wiadomo, że jest zdrowa. W tej chwili bierze
          zastrzyki (antybiotyk), była też odrobaczana. Sam zobacz zdjęcia :)
          • Gość: m Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 15.10.03, 07:18
            up
          • Gość: at Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 10:40
            Pchła wygląda na bardzo szlachetnego rodu ;) istotkę i jest śliczna.
            Podejrzewam, że szybciutko znajdzie amatora :)
            • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 15.10.03, 12:25
              mam nadzieję że szybko się ktoś znajdzie bo mało brakuje byśmy ją zostawili a
              przeciez tak wiele kociaków potrzebuje naszej pomocy i musi być miejsce dla
              następnego chorego futrzaka, tym bardziej proszę pomóżcie mi znaleźć Pchle
              pełen miłości dom
              miki
              • Gość: at Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.03, 11:25
                proponuję zatytułować wątek 'piękny kot do wzięcia' lub podobnie w tym
                klimacie, miałby szansę trafić do szerszej publiczności (zwłaszcza w połączeniu
                z drugim, tym o schronisku). + link do zdjęć przez Ciebie zrobionych :)
                • Gość: miki Re: PRZYGARNIJ KOTA proszę IP: *.icenter.pl 16.10.03, 11:45
                  Dzięki za radę, Pchła znalazła już chętną. Miałaś rację jest tak śliczna, że
                  nie musiała długo czekać na odzew ale co z tymi biednymi kotami ze
                  schroniska???? Kto im pomoże??? Ja patrzeć na nie nie mogę są tak smutne.
                  Pchła też była potwornie smutna i apatyczna a teraz to prawdziwe cudo -
                  pogodna, godzinami patrzeć można jak się bawi albo przybiega do nas by się
                  przytulić i zasnąć.
                  zostawmy już może ten wątek i podciągajcie proszę ten o schronisku, teraz tam
                  jest po prostu tragicznie
    • Gość: Szyszkowa up no txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 08:46
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka