inkwizytornia 11.09.08, 11:57 Czy program "Kawa czy herbata" (TVP 1) jest na poziomie TVP Wrocław czy odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iggorr Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.08, 12:45 chciałbym pomóc, ale nie oglądam kawy czy herbaty (kawy też nie piję), a z tv Wrocław to oglądam tylko czasem pogodę, ale chyba przestanę, bo coraz rzadziej trafiają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:20 trudno stwierdzic faktem ejst zo Ola R. bardoz wyrażnie nie daje sobie rady , nawet w tak prostym ( zeby nie rzec -prostackim) programiku spieta , sztywna, jakby oniesmielona, ładnei wyglada ale inetelektem nie poraża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz to inwazja "Zezem i seplem".. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 13:47 Jeśli oglądam prognoze pogody w tv klecina, to nie odmawiam sobie ubawu z ORosiak w jej programie kulturalnym, który można okreslic jako "Zezem i seplem", jej stalowy uchwyt mikrofonu jakby to była kamizelka ratunkowa, wydukane pytania dla rozmówców i ogólne przerażenie przed kamerą oraz wady wymowy i sPOjrzenia to wspaniały widok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: to inwazja "Zezem i seplem".. IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.08, 23:05 To serio informacja o tej "Kawie czy herbacie" ? Do tej pory trzymali poziom i prowadzący byli w porządku.A ta panienka to rzeczywiście średno utalentowana.TVP robi bokami. Konkurencja ma chyba większą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: to inwazja "Zezem i seplem".. 12.09.08, 10:10 w ogóle obecnie Kawa.. nie ma szcescia do prowadzacych , testują jakies nowe twarze ale chyab mają pecha np dzis rano taka ładna blondynka , której po prostu nie da sie sluchać jak mozan dopuscic przed mikrofon osobe która NIE UMEI MÓWIĆ ? ktora nei ma zadnego przeszkolenia mikrofoneopwego , koszmarny timbre głosu , scisceniete gardłwo i nie parcujące struny głosowe , głos kompletenei nie ustaiwony , zero parcy oddechem , absoltutny brak dykcji , fatalna, niechlujna wymowa , gadanie na przydechu a do tego niestety starszan prostota intelektulna czy naparwde nie ma jzu w całym kraju lepszych ( czyt, znosnych?) Agnieszka Szulim sie jzu całkiem wyrobiła ale nie pwoinan smiac sie na wizjji ( chichotac, rechotac ) bo brzmi jakby jakie niedorozój sie mocno dławił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: to inwazja "Zezem i seplem".. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 12:08 Lepiej przeczytaj to co napisałaś...to MY chyba nie mamy "szczęścia" do piszących tutaj domorosłych krytyków wszystkiego co ładniejsze i mądrzejsze jest od nich !!! Pamietaj...krytykując innych przeczytaj wcześniej tekst ,który sama napisałaś i popraw wszystkie błędy...tak szybko chciałaś "wylać" swoją nienawiść w stosunku do innych ,że sama się OŚMIESZYŁAŚ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: to inwazja "Zezem i seplem".. 16.09.08, 11:23 paual - jak romumeim jedna z prowadzacych KcH ? dlatego borni ich jak niepodległosci ? moej błędy to zywkłe literówki, normalka , zdarza sie kazdemu kto szybko pisze na klawiaturze , to twój jedyny argument w tym temacie ? nie jestes za to w stanie zprzezcyc temu co napisałam o nieumijętneosci MÓWIENIA DO MIKROFONU przez panienkę wspomnianą wyżej więc sie czepiasz litrówek, normalnych chwyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: przyganiał kocioł garnkowi IP: 78.8.143.* 16.09.08, 17:52 jeżeli tak mówisz jak piszesz to Oli R.do pięt nie dorastasz-bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: przyganiał kocioł garnkowi 18.09.08, 09:56 chcialbys sie przekonać co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula do "mozambique"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 01:30 To pisz "z głową"...myśl i nie śpiesz się z tym jadem ! Tymi, jak piszesz... "zwykłymi literówkami" a właściwie "normalką" paskudnie zaśmiecasz to forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Do ...mozambique, to co przed chwilką napisałam ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 12:13 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semafor Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.08, 11:59 inkwizytornia napisał: > Czy program "Kawa czy herbata" (TVP 1) jest na poziomie TVP > Wrocław czy odwrotnie? Jacy dziennikarze/prowadzący - taka telewizja - ot i cała filozofia. W TVP Wrocław niewiele da się oglądać. To tylko taka zabawa w telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ IP: *.as.kn.pl 12.09.08, 14:23 Zenujaca jest ta dziewczyna na wizji.Czy w Tv naprawde nie mam uzdolnionych prezenterow?Publicznej nie da sie juz ogladac.. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 12.09.08, 14:57 OLA - córka Iwony Rosiak, ANNA- córka Macieja Maciejewskiego , MACIEJ jr. - jak wyżej. NIE PAMIĘTM Imienia- syn Kaspra Cecoty , MARCIN- syn Jacka Wenzla, ROBERT- syn Elżbiety Sitek. To ludzie na "wizji" lub podpisani w wizytówkach programu. Są dziesiątki anonimowych, niewidocznych , cały biurowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayciw Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ IP: *.magma-net.pl 12.09.08, 18:03 Ola nie jest córką Iwony Rosiak. Mama Oli jest nauczycielką, nie pracuje w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 18:29 Sorki nie ośmieszaj się nie każdy o takim samym nazwisku jest rodziną ... hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 12.09.08, 18:43 Odezwała się "Klecina"... Mogę się mylić , choć nie do końca. Postaw Iwonę i Olę obok siebie... Ciotka ?, Kuzynka?. To jest bardzo ładna dziewczyna , o ciekawej urodzie, delikatna . Ona się długo nie zestarzeje, świetna i tyle. Ja lubię ją nawet i doceniam... . Tylko, na miłość boską, Aleksandro, nie otwieraj ust, nie zabieraj głosu. Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 12.09.08, 19:17 Gość portalu: Gienio napisał(a): > Sorki ... Dobry Człowieku, czy mógłbyś pisać po polsku? Ja nie wiem, czy to, o czym piszesz jest zaraźliwe?. Po prostu, nie rozumiem... Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ IP: *.generacja.pl 12.09.08, 21:02 ale kochani dajcie sie wykazac dziewczynie! zobaczcie sobie debiuty obecnych gwiazd - nie zawsze bylo rozowo.. troche luzu a dziewczyna ladna choc dla mnie zbyt cukierkowa.. jesli idzie o urode to wole anie maciejewska ( dlugo nie wiedzialem jak sie nazywa - az znalazlem) mysle ze ona ma w sobie cos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 17.09.08, 20:38 Ola R. występuje w telewizji od kilku lat. Debiut już dawno ma za sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 20.09.08, 22:59 real_mr_pope napisał: > Ola R. występuje w telewizji od kilku lat. Debiut już dawno ma za sobą:) Kim jest Ola R.?? Jakaś pogodynka?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 20.09.08, 23:01 greges58 napisał: > OLA - córka Iwony Rosiak, ANNA- córka Macieja Maciejewskiego , MACIEJ jr. - jak wyżej. NIE PAMIĘTM Imienia- syn Kaspra Cecoty , MARCIN- syn Jacka Wenzla, ROBERT- syn Elżbiety Sitek. To ludzie na "wizji" lub podpisani w wizytówkach programu. Są dziesiątki anonimowych, niewidocznych , cały biurowiec... Trudno się z Tobą nie zgodzić... Wieść niesie też, że do TVP Wrocław trafiają ci, którzy wysiądą na pentli "17" :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: Beznadziejna O.Rosiak /kawaczy herbata/ 20.09.08, 23:03 > Trudno się z Tobą nie zgodzić... Wieść niesie też, że do TVP Wrocław trafiają ci, którzy wysiądą na pentli "17" :D Przepraszam, miało być "pętli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.connecta.pl 13.09.08, 12:11 Faktycznie dziewczyna bardzo ładna i sympatyczna ale zupełnie nie nadaje się na osobę występującą w TV. Sztywna, o fatalnej dykcji, źle oddycha, źle akcentuje. Nie mam do niej pretensji tylko do osób, które ją wpuściły przed kamerę. I jeszcze ma taką manierę tempego zadawania pytań, które wcześniej sobie przygotowała. Nawet jeśli osoba, z którą ona robi wywiad powie coś interesującego o co można by dopytać to Ola zadaje swoje pytanie. Brzmi żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Dlaczego Was nie ma w TVP, zdolni i utalentowani? IP: *.crowley.pl 15.09.08, 08:22 Nie jesteście pełnoletni, czy potraficcie tylko ujadać,beztalencia, nieudacznicy, wieczni frustraci Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Dlaczego Was nie ma w TVP, zdolni i utalentow 16.09.08, 11:29 oo, rodzina Oli przyjechała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Nie! Głombku mozambiku, nie rodzina IP: *.crowley.pl 16.09.08, 15:21 Sam niczego dobrego nie potrafisz osiągnąć i poprzez gó...arskie, anonimowe i głupkowate docinki wyleczyc swoje nie do wyleczenia kompleksy. Nie masz Ty talentu, oj nie masz do niczego mądrego. Całe swoje nędzne życie będziesz zazdrościć innym i bedziesz donosił na sąsiadów, którzy mają lepiej. Takiś się urodził, nic nie poradzisz. Widać geny masz podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nie! Głombku mozambiku, nie rodzina 18.09.08, 09:49 dziecko - az takie masz kompleksy ???? doprawdy zastanawiające ... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Nie! Głombku mozambiku, nie rodzina 18.09.08, 09:57 a co do genów , to zdradze ci w tajemnicy ze , wiesz w genach to ja mam XX a nie XY poniała ? czy za trudne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Głombku mozambik!Może w genitaliach nie w genach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 00:41 Nie nazywaj swoich niespełnialnych marzeń moimi kompleksami- dziecinko. Pogódź się, że natura nie każdemu daje równe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Głombku mozambik!Może w genitaliach nie w gen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 01:04 >Pogódź się, że natura nie każdemu daje równe szanse. to prawidziwy podarunek od natury dostac zeza, sepla, odstające uszy i angaż na wizję do tv klecina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Głombku mozambik!Może w genitaliach nie w gen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:31 martynka, a ty podstawówke skończyłas ?? bo mam duze wątpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorka Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.wroclaw.mm.pl 14.09.08, 16:10 nie wiem co z tą Rosiak , ale dzisiaj otwarte dni TVP mnie się podobały , dobre tempo , podobał mi się kabaret ze skeczem o korkach wrocławskich , Martyna tylko taka troszkę już wiekowa , szkoda , ale co zrobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 15.09.08, 17:27 no to ja Wam odpowiem "jak to się robi" gdy nie ma się w sobie luzu / charyzmy / charakteru... zaprzyjaźnia się najpierw z panami na stanowiskach kierowniczych we Wrocławiu, potem w Warszawie... do wszystkich się uśmiecha, chodzi się na ich urodziny, śmieje z dowcipów, zrzuca się na prezenty, a za rogiem ich się obgaduje, żeby zaskarbić sobie sympatię innych... ot, cały sukces Oli Rosiak! fakt, jest piękną kobietą i uważam, że powinna zostać modelką... dziennikarką ona nigdy nie była... a na prezenterkę jest za mało oryginalna, taka... mdła... przejadą się na niej jeszcze w "Kawie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netoperek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 02:08 > fakt, jest piękną kobietą i uważam, że powinna zostać modelką... z tymi odstającymi uszami to tylko do mody dla nietoperzy: Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 20.09.08, 23:06 Eeee tam, aktualnie trzeba się kumplować z PO i robota gwarantowana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 15.09.08, 17:34 mam nadzieję, ze nasza pseudo-gwiazda made in Wroclaw dotrze na to forum - może wreszcie spuści trochę powietrza i będzie bardziej naturalna - ludzie sztuczność wszędzie wywęszą - ja osobiście wolę dziennikarki, które nie muszą przykrywać braku charakteru modnymi, wciąż nowymi ciuszkami.. rosiak do TeDe Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 16.09.08, 11:38 nikt nie odmaiwa Oli urody, fotogenicznsci i tzw .wizyjnosci swietnie wypada w kamerze a to bardzo duzy atut dany od Bozi niestety u prezneterki ( bo przeceiz nie o dziennikarstwie tu mówimy, znajmy miarę) niezbedene sa jeszce : - umiejętneosc pracy głosem ( bardzo trudna umiejętnosc i jak Bozia talentu nie dała to mozna to wypracowac, tego sie mozna nauczyc), u Oli zle nie jest ale do perfekcji to jeszce baaaaardzo daleko. JAk wzór mówienia posatwie tu Torbicką , zaczynała fatalnie, piszczała, zgrzytałacos okropnym timbrem głosu , na przydechu, za to teraz widac jakie parca nad sobą daje efekty, Torbicka mówi teraz bardzo dobrze - orientajca w temacie o którym mówi, refleks, chocby minimum inteligencji,umiejetnos reagowania na gosia, kultura osobista i takt, i to Ola musi sie po prostu wyrobic, w koncu trafi na rozmóce prezyktórym sliczna buzia i trzymanie mikrofonu nie wystarczy - trezba będzie dopasowac sie do jego poziomu. I wtedy moze byc kompromitacja. zauwazcie ze mówimy tu o tylko o pracy preneterki a nie zadnej dziennikarki Teorię ewolucji negują ci , którzy się na nią nie załapali ! Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 16.09.08, 12:34 ...Zgoda, Kolego. Zauważ jednak,że Torbicka jest tylko o rok młodsza ode mnie, ta liczba jest moją datą urodzin... . Ola ma czas, mówisz, no tak -ona nie jest jednak nastolatką. Delikatne blondynki długo utrzymują świeżość . Z moich obliczeń-wyliczeń i czasu, jaki OLA jest już na ekranie , oceniam ją dzisiaj na 27 lat. Już chyba się powinna "wyrobić" ? Tutaj, ktoś wyżej, pisze o ukłonach, prezentach dla szefa, normalka. Jednak trochę naszych już tam w Warsiawie jest. Choćby Kasia Obara. Może ona szepnęła słowo o koleżance. Pani Kasia jest jednak urocza, bezpośrednia . Wszystko jej można wybaczyć. Drobną wadę wzroku tym bardziej... . Zauważ, wszystkie programiki Oli są nagrane i precyzyjnie zmontowane. w starciu na żywo nie miałaby na antenie lokalnej szans. Wiadomo, w tym fachu jeden drugiego ciągnie. Gdyby Remik Maścianica nie poszedł do RTL 7 i dalej do TVN 7 ,nikt w Warsiawie nie słyszałby o Magdzie Mołek z Telewizji"Echo". Ola ma jeszcze wiele do zrobienia, wiem że to ona napisała jeden z tych komentarzy. Dziewczyno, wszystko przed Tobą, powodzenia ! Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 14:55 oooo , jednak ola tu sie wpisała ? juz chyba wiem gdzie czyli pierwszy programm na zywo to dobiero KcH ? czyli dziewczyna od razu rzuciła sie na głeboką wodę ? oby jej sie udało , dobrze jej życzę ale , jak wspomniałam wyzej , musi jeszcze sporo nad sobą pracować choc i tak o co najmniej jeden schodek przewyższą taką blond- cizię , której imienia nie pomnę, a kórej słuchanie przyparwia mnei o szczękoscisk kto taką dopuścił do mikrofonu ? a pamietacie taką, juz niebyłą, tez z desantu wrocławskiego , Iwonę Kubicz-MAj ? ta z kolei mówiła bardzo dobrze ( zdaje sie ze skonczyła szkołe aktorską) , wygladałą juz trochę gorzej ale ani inetelektem, ani elokwencją nie zabłysła. Ja ją głownei zapamiatałam z fatalnych kreacji w które z luboscią sie przystrajała bez gustu i pojęcia o pojęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 09:36 juz wiew jak sie nazywa ta blądi kóra mówic nie umie , Lidia Jakastam, dzis rano dawała popis swej nieprofesjonalnosci gdzie oni takie ikazy znajdują Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 19.09.08, 14:03 Dziękuję, nie oglądałem, chyba domyślam się nazwiska... . Wiesz, ja boję się tutaj pisać, oba skłócone budynki, cholera ,i radio,i telewizja , myślą- ktoś pominięty ,wyrzucony frustrat. W końcu, każdy prezes i dyrektor miał Dwór. Reszta brała " postojowe" .Pamiętasz? Pani Wandzia nie mogła występować przez całą kadencję Kwiatkowskiego... . Powtarzam : Olu, jesteś piękna,twój czas dopiero nadajdzie, poczekaj... Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehemmm??? Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 20.09.08, 21:10 Przecież ta dziewczyna jest kompletnie mdła... Nie nadaje się prezenterkę. A swoją drogą wszystkie zachodnie telewizje rezygnują z prezenterów jako reliktów przeszłości i prowadzący program określani jako "host" są ich twórcami... Taka autorska telewizja, gdzie człowiek na wizji wymyśla też całokształt programu - czy to publicystyka czy rozrywka. Efekt zawsze na korzyść. Ale tej panienki w życiu bym nie wpuścił na wizję. Nie wiem jaka jest osobiście, ale sprawia wrażenie niemiłej i wyniosłej gwiazdeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 20.09.08, 23:17 greges58 napisał: > Powtarzam : Olu, jesteś piękna,twój czas dopiero nadajdzie, poczekaj... Rolą prezenterki jest coś więcej niż bycie piękną.... Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 16.09.08, 17:49 ...Do Pani Mosambique ... Przepraszam za tego Kolegę,wybacz... . Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 16.09.08, 19:36 Grzegorzu, Oli nie potrzeba świeżości, tylko inteligencji i charakteru, a tego nie można się nauczyć. I jeszcze umiejętności reagowania na gościa - słuchania po prostu!!! Martyno (Olu?), chcąc zostać osobą publiczną i mając takie parcie na szkło trzeba też liczyć się z opinią innych, również negatywną. Ja nie piszę, że siamta i owamta - tylko stwierdzam fakt. Podobnie jak większość osób tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 16.09.08, 21:36 Benku, zgoda... Martyna? - fałszywy trop, szukaj wyyyyżej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wycieczkowicz Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.prw.pl 17.09.08, 07:11 Droga skonfliktowana i zakompleksiona załogo TV Wrocław: nie flekujcie kolezanki, bo ona niczemu winna nie jest. Stan waszej firmy w tym stan kadr, to efekt waszego kochanego kierownictwa. A jest ono w ogóle? Chodzą po mieście plotki, że programem kręci jakaś pani Kasia o mentalności bufetowej, która formalnie nie ma uoprawnień do działań programowych (odpowiada za produkcję). Co więcej, jej mąż ma firmę producencką zakotwiczoną na miejscu, co może powodować konfliktt interesów. Prawda to? Plotkują, że dyrektor (zresztą w randze p.o.) albo jest nieobecny, albo go nie ma bo akurat jeździ konno. Że jest, świadczą suszące się bryczesy. Prawda to? A upadek dziennikartstwa w FAKTACH - prawda to? To są Wasze problemy. Odczepcie się od koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 17.09.08, 10:03 ooo... i Tomka mamy w nowych "kosztorysach" - tak bardzo lecisz na Olę czy też tak bardzo boli Cię, że nowy dyrektor wyrzucił Cię z pracy w TV? może się mylę, ale IP z radia raczej nie uwiarygadnia postu - wy to dopiero macie problem z prezesem na usługach polityków... a jeśli Ola Ci się tak podoba, to weź ją do radia widzowie myślą inaczej - wejdź na fora ogólnopolskie a przekonasz się, że to nie tylko nasza / wrocławska opinia Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 17.09.08, 12:05 posłuchajcie,załogi... Ja wypraszam sobie, jestem tylko bezstronnym Obserwatorem, no powiedzmy, Kulturalny Wrocław. Nie wiem, jakie maniery ma bufetowa,nie jadam pierogów. Piszesz o firmach producenckich, zgoda, tam każdy kręci swoje lody... Ustawienie kamer, włączenie świateł- to też sztuka i honorarium leci. Z MOJEGO abonamentu. Co do Dyrekcji, każdy lepszy od kolesia półgłówka z jeszcze mniejszą główką. No i ten nos jak haczyk. K.u.r.w.a, czy w "telewizorze" nie było fryzjera i charakteryzatorki? Dyrektorze , proszę zgolić brodę, jest pan Pośmiewiskiem. Firma ma kierownictwo z łapanki, szefową -prawie została Mysz Kościelna , o ironio, kiedyś anarchistka.Udusicie się w grajdole. Ola jest ładna i tyle. Do programu na żywo jeszcze nie dorosła. Kulturalny Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurzępowa Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.08, 15:30 Te - niuchacz - ale Cię ruszyło. Czyżby miał rację? Trafił Cię w czuły punkt? Zmian się boisz? A w ogóle - Wojtek - daj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her IP: *.centertel.pl 20.09.08, 22:36 ale chrzanisz gosciu, wy tam to, a wy tamto, spotkajcie sie przy wodce i pogadajcie od serca; często słucham prw i nie zauważyłem, zeby bylo upolitycznione, w przeciwieństwie do niektórych gazet czy stacji komercyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.rozpacz Re: O. Rosiak (TVP Wrocław) w progr."Kawa czy her 20.09.08, 23:12 greges58 napisał: > Choćby Kasia Obara. Może ona szepnęła słowo o koleżance. Pani Kasia jest jednak urocza, bezpośrednia . Wszystko jej można wybaczyć. Drobną wadę wzroku tym bardziej... Hahahaha! Obara raczej nie trafiła do Wa-wy ze względu na umiejętności... I trudno mówić o drobnej wadzie wzroku. Przecież ona nie ma oczu! (na wizji) :(( Odpowiedz Link Zgłoś