Gość: klin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 16:29 Proszę o polecenie dobrego endokrynologa - leczenie tarczycy- guzki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fanta Re: dobry endokrynolog Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 16:34 Niedawno był tu wątek o dr. Tomkalskim. Ja leczę się u niego (też mam problemy z tarczycą) i jestem zadowolona. Jest to lekarz, który wie, co robi, ma u siebie w gabinecie USG i wykonuje je b. dokładnie, stawia trafne diagnozy. Szczerze polecam! Przyjmuje we wtorki na ul. Legnickiej 162/3, ponieważ ma coraz więcej pacjentów, trzeba trochę poczekać na wizytę (2-3 tyg.), ale właściwie do każdego endo są kolejki, bo jest ich b. mało, więc u niego nie jest jeszcze najgorzej. Ponadto mogę Ci jeszcze polecić dr Ewę Barg, przyjmuje w Onkomedzie na Ślężnej, ale do niej kolejki są kilkumiesięczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry endokrynolog Wrocław IP: *.access.telenet.be 15.09.08, 19:20 Polecam dr Pacholskiego na Boleslawieckiej i chyba w Dolmedzie: jednym slowem pelna kultura i anielska cierpliwosc,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś