droga2 25.09.08, 22:08 Ktoś wie gdzie takowe znajdę? Raczej w zwykłych obuwniczych, ale czy ktoś coś wie który na pewno je ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
droga2 Re: Buty firmy VICES 26.09.08, 14:23 ja się pytam we Wrocławiu, o sklepy. Na allegro są, to wiem, ale jakoś na głowę jeszcze nie upadłam kupować buty bez ich przymierzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Buty firmy VICES IP: *.blast.pl 18.10.08, 23:15 wiem gdzie sa w krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aninooo Re: Buty firmy VICES IP: *.sie.vectranet.pl 12.11.08, 15:20 Sporo osób kupuje na Allegro i jest o.k. Często można spotkać buciki tej firmy na Świebodzkim :P Odpowiedz Link Zgłoś
gochmal Re: Buty firmy VICES 31.07.09, 11:57 a dokładnie gdzie w krakowie są te buciki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Buty firmy VICES IP: *.wroclaw.mm.pl 21.12.08, 22:07 sa tez w lollypop w magnoli, ja je tam przynajmniej widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Buty firmy VICES IP: *.as.kn.pl 19.02.09, 14:59 Na Ruskiej jest sklep, idąc w stronę Rynku przed sklepem z Wystrzałowymi Ciuchami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E... Re: Buty firmy VICES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:38 W Radymnie jest sklep z obuwiem marki Vices! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetti78 Re: Buty firmy VICES IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.09, 16:00 OBUWIE VICES JEST Z CHIN A NIE Z POLSKIEJ FIRMY SAMA JE KUPUJE W DUZYCH ILOŚCIACH DO HANDLU BARDZO DOBRA FIRMA Odpowiedz Link Zgłoś
gochmal Re: Buty firmy VICES 31.07.09, 11:58 Gość portalu: anetti78 napisał(a): > OBUWIE VICES JEST Z CHIN A NIE Z POLSKIEJ FIRMY > SAMA JE KUPUJE W DUZYCH ILOŚCIACH DO HANDLU > BARDZO DOBRA FIRMA Myślę o założeniu sklepu obuwniczego, bardzo proszę o informacje gdzie można kupić takie buciki hurtowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Buty firmy VICES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 13:05 bardzo duży wybór tych butów jest w internetowej hurtowni www.centreo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Buty firmy VICES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.09, 00:39 W GALERI GRYF W SZCZECINIE,,TE BUTKI SA SLICZNE...GRATULUJE POLSKIEMU PRODUCENTOWI!!!MODELE NA WIOSNE SA PIEKNE I STYLOWE,POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Buty firmy VICES IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.09, 09:17 komu??? polskiemu producentowi??? smiech totalny!!! buty w całości i jedynie wyprodukowane w chinach z chinskich materialow i zrobionych przez chinczyka. takie samo badziewie jak każy chiński but Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Buty firmy VICES IP: *.flash-net.pl 19.05.09, 23:19 odradzam kupowanie butów tej firmy!!! Właśnie 3 tygodnie temu reklamowałam buty tejże firmy i dostałam decyzje odmowaną czyli nie uwzględnili reklamacji. buty kupiłam 2 kwietnia a 14 kwietnia nie nadawały sie do założenia na nogi gdyż odkleiły się podeszwy i wystawały jakieś metalowe wkładki z nich ( w obu butach). żeby było śmieszniej to przez ten czas -2 tygodnie miałam ich na nogach 3 razy!!! Pani tytułująca się mgr w opini napisała uzasadnienie iż buty zużyły się i nie mogą uznać reklamacji. Żenada to mało powiedziane.... Nawet nie chce mi sie już na ten temat pisac bo szlak mnie trafia na tego typu znawczynie.... Krótko nie polecam chyba że ktoś potraktuje to obuwie tej firmy za jednorazowe to tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doodle Re: Buty firmy VICES IP: *.lanet.net.pl 09.06.09, 09:10 sorki, ale skoro były złe to czemu w nich chodziłaś? aby zareklamować buty muszą być nieużywane i zazwyczaj masz 3-7 dni na zgłoszenie reklamacji na allegro. trzeba czytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka2 Re: Buty firmy VICES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 01:04 hmm nie wiem gdzie wyczytałęś/łas, że poprzedniczka kupiła je na allegro, poza tym do REKLAMACJI bytu nie musza być nieuzywane- tylko do zwrotu. Na reklamacje ma sie conajmniej pół roku. Ja tez mialam podobna sytuacje, na serio fajnie wyglądające buty i to samo- po 200metrach z podeszw zaczęły się "wyłąniać" takie twarde prostokąty 1/0,5cm ;/ od razu odciski na obu stopach na srodku pięty ;/ też musze zareklamować, a taka szkoda bo łądne były- i nie kupiłam ich na allegro ani perzez net tylko w normalnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Buty firmy VICES IP: 85.222.87.* 22.03.10, 20:33 a gdzie je kupilas? jesli można wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGA Re: Buty firmy VICES IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.09, 20:52 ja również reklamowałam buty tej firmy ok. czterech tygodni temu i też ponoć moja reklamacja wg pana "rzeczoznawcy" nie ma uzasadnienia, choć po drodze do pracy odpadły mi oba obcasy i musiałam wracać do domu w deszczu w klapkach (a mieszkam w innym mieście niz pracuję). Rzekomy rzeczoznawca stwierdził że wynikało to z intensywnego użytkowania obuwia i że wada wystąpiła 2 miesiące przed zgłoszeniem reklamacji, a nadmieniam że były to zabudowane, skórzane pantofle (niby chodziłam w nich w sierpniu). Buty równiez miałam może z 10 razy na nogach. po prostu paranoja! firma - najgorsza z mi znanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Buty firmy VICES IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.10, 20:18 Mam podobne doświadczenia. Właśnie dziś odebrałam buty z reklamacji,która również została odrzucona (cyt: " reklamacja bezpodstawna w wyniku naturalnego zużycia obuwia").Muszę tu nadmienić, że obuwie "zużyło sie" w ciągu niecałych 3 miesięcy, dokładnie pękły mi na pięcie. Więc cóż to jest za firma, która daje czas reklamacji rok, ale nie uznaje jej po 3 miesiącach, uznając,że buty w tym czasie zużyły się??? W przyszłym tyg wybieram się z tą sprawą do rzecznika praw konsumenta i Wam też to radzę. Nie polecam tej firmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Buty firmy VICES IP: 94.229.83.* 15.07.10, 23:28 No cóż... dołączam do grona "skrzywdzonych" przez firmę Vices. Buty kupiłam jakieś trzy tygodnie temu, używane były dosłownie kilka razy i pękła podeszwa!! But złamał się na pół. Buciki ładne i wygodne ale jakość mizerna, choć i to za dużo powiedziane, bo niestety jakości w nich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
uniwersalny_login Re: Buty firmy VICES 19.06.10, 21:30 Patrząc na cenę tych butów trudno oczekiwać żeby wytrzymały rok :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Buty firmy VICES IP: *.xdsl.centertel.pl 10.07.10, 21:21 Bez przesady. Mogłyby wytrzymać choć jeden sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Buty firmy VICES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 10:37 moje wytrzymały półtorej roku. :) nadal hulają całkiem nieźle. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Buty firmy VICES IP: 193.238.66.* 03.10.13, 12:57 Nikomu nie polecam butów tej firmy !! Kupiłam u nich botki jesienne i podeszwa odkleiła się dosłownie po jednym dniu użytkowania! Nie oczekuję od butów za 60 zł, że wytrzymają cały sezon, ale 1 dzień to już lekka przesada. Do tego buty oddałam do szewca, bo wyrzuciłam paragon, i usłyszałam, że zupełnie nic nie da się z nimi zrobic. Pieniądze w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1798 Re: Buty firmy VICES 07.10.14, 00:04 Również nie polecam, kupiłam botki z nowej kolekcji i miałam je na nogach z 2-3 godziny.Nie mogłam w nich po prostu iść ,są tak sztywne, że sama nie wiem z jakiego materiału zrobione. Oczywiście w sklepie nie ma zwrotów,bo były noszone,reklamacji też.Chciałam wymienić na inne,ale gdzie tam,pani ze sklepu powiedziała , że powinny się "roznosić",ale wtedy to ja zamiast zwyczajnej ludzkiej nogi musiałabym mieć jakieś kopyto ze stali:(W domu mąż je natłuścił i co ani drgną,próbowałam po domu w nich chodzić,nogi mi spuchły z tej sztywności.Doprawdy miałam wiele butów w swoim życiu,ale tak się jeszcze nie nacięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sineads Re: Buty firmy VICES 16.02.16, 14:25 ja też odradzam kupowanie butów tego producenta!!! są tanie i dobrze kopiują modne trendy ale nic poza tym!!! Buty wykonane z najtańszych materiałów stopy pocą się w nich strasznie, buty rozklejają się w każdym mozliwym miejscu. Mam trzy pary różnych modeli tej firmy i wszystkie tak samo tandetne. Dobre dla nastolatek, które nie maja pieniędzy i kupują byle co żeby tylko mieć. Nie ma jednak nic gorszego jak źle wyprofilowane, nieoddychające i nietrwałe buty. Odpowiedz Link Zgłoś