Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ?

26.09.08, 09:51
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Dużo osób ostatnio ma kłopoty z robieniem osiemnastek i chciałem im trochę pomóc, ale jednocześnie muszę zwrócić się z prośbą o pomoc do Was.
Jestem administratorem strony osiemnastkowo.pl i chciałem na niej stworzyć baze klubów gdzie mozna zrobić osiemnastki.
Jak macie namiary na jakieś dobre (i/lub tanie) kluby które mile widzą osiemnastkowiczów będe wdzięczny za namiary :)

z góry serdecznie wszystkim dziękuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sto Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 14:51
      zalezy za jaka kasę. Sporo klubów sie zgadza ale przewaznie w
      tygodniu albo w niedziele. W piatki i soboty niechętnie.
      Może wystarczy chwycić za telefon i podzwonić?
      • Gość: osiemnastkowo Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.150.170.21.csa-net.pl 26.09.08, 15:07
        Obdzwonienie klubów w całej Polsce to dość duże wyzwanie :) Liczyłem na to, że zbiorę trochę namiarów po różnych forach.
        Moja strona daje również możliwość zarobku - szczegóły w dziale Osiemnastkowi Organizatorzy (link do strony w pierwszym poście).
    • Gość: osiemnastkowo Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.150.170.21.csa-net.pl 30.09.08, 16:29
      Jeżeli ktoś ma jeszcze jakies dane klubów będe wdzięczny jak się nimi podzieli :) Dodanie klubu do bazy strony osiemnastkowo.pl jest darmowe i zawsze takie będzie :)
    • Gość: boo Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 17:05
      Polecam w parku na lawce przy kubeczku dobrego wina np.komandos za
      2.99 zl albo wino samuraj za 3.50 zl
      • Gość: Roberto Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 22:46
        ...i tak wole sperme szatana.I tansza...;)
    • spacerownik.wroclawski.eu Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? 30.09.08, 17:38
      Ja polecam we Wrocławiu Agorę.
      Za to zdecydowanie odradzam restaurację Miki na Strachocińskiej - nieprzyjemna,
      opryskliwa obsługa i nieświeże jedzenie :-/
      • Gość: osiemnastkowo Re: Gdzie we Wrocławiu moge zrobić osiemnastkę ? IP: *.150.170.21.csa-net.pl 30.09.08, 21:25
        A jakieś namiary ? Nie jestem niestety z Wrocławia. Najlepiej e-mail/telefon.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka