Dodaj do ulubionych

JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek

IP: *.magma-net.pl 15.10.03, 19:25
przypomniam-piątek 19.15, klub Fuzon na pl.Teatralnym
do zobaczenia
m*
Obserwuj wątek
    • issis Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek 15.10.03, 22:56
      Gość portalu: marsha napisał(a):

> przypomniam-piątek 19.15, klub Fuzon na pl.Teatralnym

O, zmieniła się godzina? Wracam ok. 18.00 więc może zdążę. Jeśli się uda
      przyjdę z osobą towarzyszącą - wiesz z kim, m*
      • wyrwikutas Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek 16.10.03, 09:58
        issis napisała:
        O, zmieniła się godzina? Wracam ok. 18.00 więc może zdążę. Jeśli się uda
        przyjdę z osobą towarzyszącą - wiesz z kim, m*

ze swoim instruktorem sumo?
        • Gość: mistrzjaponiiwsumo Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.03, 21:15
          > issis napisała:
          > O, zmieniła się godzina? Wracam ok. 18.00 więc może zdążę. Jeśli się uda
          > przyjdę z osobą towarzyszącą - wiesz z kim, m*
          >
          > ze swoim instruktorem sumo?

już nie jestem jej instruktorem,
          uczennica przerosła mistrza dosłownie i w przenośni
    • k_a_j_o Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek 16.10.03, 01:44
      udaaanej zabaaaawy zyce wszystkim którzy trafią. pomysle o was :)
      • Gość: marsha Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.magma-net.pl 16.10.03, 21:05
        stół zaklepany
        czekam na Was od 19stej!!!!!!
        przypomniam raz jeszcze-Fuzon ,pl. Teatralny [blisko Opery, naprzeciw klubu
        Zielony Kogut]
        m*

• Gość: DYZIO Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.chello.pl 16.10.03, 21:33
          Jak Słonina przylezie to się też zjawię. Gadają, że nie ma nigdzie na świecie
          takiej grubej baby (w dodatku śmierdzi jej z paszczy baraniną). Howgh!
        • Gość: forumowicz Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.03, 22:04
          > stół zaklepany
          > czekam na Was od 19stej!!!!!!
          > przypomniam raz jeszcze-Fuzon ,pl. Teatralny [blisko Opery, naprzeciw klubu

Chyba powinnismy zmienić klub, Isis w Fuzonie to jak słoń w składzie porcelany.
          • Gość: Jasiek Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 09:35
            Moze lepiej sie spotkac na otwartej przestrzeni. Isis bedzie miala
            wystarczajaco duzo miejsca.
            • Gość: m* Re: JESIENNE SPOTKANIE FORUMOWICZÓW-piątek IP: *.magma-net.pl 17.10.03, 16:39
              klony do budy,bo dam w ucho!

a pozostali forumowicze-pamietajcie o dzisiejszym wieczorze! :)
              m*
    • Gość: waldkofil A gdzie waldek? IP: *.energis.pl 17.10.03, 17:06
      Brakuje nam cię, chłopie z problemami. Te kompleksy tak cię zdołowały że już
      nie odwiedzasz forum?
      • Gość: mistrzjaponiiwsumo Re: A gdzie waldek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 17:17
        Gość portalu: waldkofil napisał(a):

> Brakuje nam cię, chłopie z problemami. Te kompleksy tak cię zdołowały że już

i jeszcze pryszcze
        • Gość: m* spotkanie czas zacząć! IP: *.magma-net.pl 17.10.03, 18:14
          ...wychodzę z domu za 10 min. :)
          a czy z Gazety ktoś przybędzie?
          do zobaczenia
          m*
          • Gość: red Re: spotkanie czas zacząć! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.03, 18:34
            > a czy z Gazety ktoś przybędzie?

Dobry wieczór, jestem dziennikarzem "Gali". Chciałbym relację ze spotkania
            wrocławskiej śmietanki zamieścić w rubryce towarzyskiej, a z tobą przeprowadzić
            ekskluzywny wywiad i sesje zdjęciową do działu "Gwiazda Miesiąca", no i Isis
            chcemy dać na rozkładówkę.
            • waldek.s Re: spotkanie czas zacząć! 17.10.03, 23:02
              Jestem, jestem. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałem ale musiałem przemyśleć swoje dotychczasowe postępowanie. Tak naprawdę myliłem się w wielu sprawach, a moje zachowanie było bardziej niż naganne. Przyrzekam więc, że już nigdy więcej tak nie postąpię. Obiecuję też, że od dziś będę przykładnym forumowiczem.
              • waldek.s Re: spotkanie czas zacząć! 18.10.03, 01:28
                Zapomniałem jeszcze dodać, że bardzo ale to bardzo zależy mi, żebyście zaakceptowali mnie teraz, gdy już udało mi się uwolnić od demonów przeszłości. Miałem wiele problemów, niekiedy moja niewyładowana agresja znajdowała swoje ujście na forum, ale teraz już wiem, że Internet to piękne miejsce, w którym nie powinny mieć miejsca złość, agresja, chamstwo i bezpodstawne atakowanie innych ludzi.
                Piszę o tym wszystkim w osobnym wątku i jeszcze raz proszę - wybaczcie, zrozumcie i zaakceptujcie mnie. Wiedzcie, że właśnie brak akceptacji spowodował to całe zło, które czyniłem do tej pory.

Niech miłość Naszego Pana Jezusa Chrystusa będzie z Wami!

Waldek
                • Gość: m* Re: już po..... IP: *.kask.net.pl 18.10.03, 14:13
                  szkoda,ze nikt z redakcji się nie pojawił.....
                  impreza cudna! do zobaczenia wkrótce!!!
                  m*
                • wyrwikutas Re: spotkanie czas zacząć! 18.10.03, 23:26
                  chłopców na ciebie naślemy i już nie będziesz taki słodki.
                  • waldek.s Przyjacielu. 18.10.03, 23:38
                    Cieszę się, że znów zawitałeś na to forum. Zastanów się jednak, czy agresja
                    fizyczna jest najlepszym sposobem załatwiania konfliktów międzyludzkich?
                    Spróbuj pomyśleć o takich pojęciach jak dobro, miłość, piękno. Wierzę, że Ty
                    również kiedyś je odkryjesz. Codziennie będę myślał o Tobie i Twojej drodze do
                    Prawdy.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
                    Waldek
                    • wyrwikutas Re: Przyjacielu. 18.10.03, 23:58
                      Trzeba skończyć z lizusami i donosicielami. Musimy niszczyć przydupasów isis,
                      bojkotować ich, utrudniać im życie, tak aby zrozumieli, że nie warto zdradzać
                      towarzyszy, że za lizanie dupy czeka ich surowa kara.
                      • waldek.s Re: Przyjacielu. 19.10.03, 03:30
                        Widzę, że wciąż jesteś negatywnie nastawiony do świata i ludzi. Jeśli tylko
                        zechcesz to pomogę Ci się wydobyć z tej matni. Czy mógłbym przy okazji prosić
                        Cię o nieużywanie brzydkich słów na Forum? Spróbuj być przez jakiś czas
                        odpowiedzialnym, dorosłym i życzliwym dla innych człowiekiem. To naprawdę
                        pomoże Ci odnaleźć nową drogę i Prawdę.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
                        Waldek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka