karolinaibiza 12.11.08, 11:58 dziewczyny co myślicie o dr bogusław malik on przyjmuje w obornikach śl i w szitalu ul kamieńskiego czy to dobry lekarz - który poprowadzi ciąże proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: dr gin bogusław malik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 23:22 Polecam,konkretny i fachowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:47 Wiadomo co i za co ale na ogół za wcześnie chyba po to żeby nie było niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel Re: dr gin bogusław malik 04.05.09, 11:00 Ja mam bardzo niemiłe wspomnienia z wizyty u tego pana. Wizyta prywatna bardzo różniła się od wizyty na NFZ. Nawet inna opinia na temat mojego stanu zdrowia. Zdecysowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
blanka0 Re: dr gin bogusław malik 22.05.09, 21:57 prowadzi moja drugą ciąże, prywatnie to fakt, ale jest swietnym specjalistą, ja polecam, na NFZ nie chodzilam wiec nie wiem duzo moze na kamienskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia-15 Re: dr gin bogusław malik IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.09, 23:03 Jestem nowa osobą na tym forum ale nie mogłam sie oprzec aby nie odpowiedzieć na to pytanie i dlatego załozylam konto. Otóz ten pan doktor stwierdził u mnie ciążę której nie było co kolwiek mialo to znaczyć(bylam w okresie menopauzy).Żadnej z kobiet nie życze tego co ja wówczas przeżylam brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś