Dodaj do ulubionych

wredne mordy :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:02
nie sądziecie że policjańci w naszym kochanym czystym wrocławiu
mają zakazane ryje .. i z daleka widac już że to pies ?
łyse czachy,wredne ryje i wulgarny sposób wyrażania ..
najbardziej mnie wnerwia jak jeżdzą vento z ręką na oknie te utuczone na
podatkach świnie :D
CHWDP !
Obserwuj wątek
    • Gość: jaga Re: wredne mordy :) IP: *.lanet.wroc.pl 31.10.03, 19:39
      Nie zgadzam się!!! Mam kolegów w policji i jest na kim oko zawiesić. A jeden z
      nich szczególnie jest "the best"
      • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 21:25
        współczuje ci ..
        mafia i to wszystko !
        • Gość: s Re: wredne mordy :) IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 02.11.03, 10:22
          ale bzdury i ogolniki . pozdrawiam
    • Gość: chlemano Re: wredne mordy :) IP: *.media4.pl / *.media4.pl 31.10.03, 21:35
      Gość portalu: evil napisał(a):
      > nie sądziecie że policjańci w naszym kochanym czystym wrocławiu
      > mają zakazane ryje .. i z daleka widac już że to pies ?
      > łyse czachy,wredne ryje i wulgarny sposób wyrażania ..
      > najbardziej mnie wnerwia jak jeżdzą vento z ręką na oknie te utuczone na
      > podatkach świnie :D

Taaaa. A Ci, których prowadzą w kajdankach to gębusie mają jak Marian
      Krzaklewski. Tacy kulturalni i wypomadowani. A jak gębusie otworzą to tylko
      Petrarką gadają ;-)

> CHWDP !

Zastanwia mnie,ze"antypolicjanci" pozyższym hasłem wyrażają wcale nie
      platoniczną tylko "hardcorową" miłość do Policji. Za mundurem..skejci sznurem?;-
      )

A mi sie podoba jak ktoś kiedyś rozwinął undergrounodowa wersje hasła.

HWDP- HeMan walczy dla Polski ;-)))))
    • woo-cash Re: wredne mordy :) 31.10.03, 23:33

> nie sądziecie że policjańci w naszym kochanym czystym wrocławiu
      > mają zakazane ryje .. i z daleka widac już że to pies ?

Dziś widziałem, jak prowadzili kieszonkowców z Cm. Grabiszyńskiego.
      Kieszonkowcy mieli twarze takie, że sam bym im zaufał. No i co z tego?

> łyse czachy,wredne ryje i wulgarny sposób wyrażania ..

Wulgarny sposób wyrażania się wqrza mnie zawsze. I jest mi to obojętne, czy
      jest to policjant, dziennikarz, sklepikarz, czy uczestnik forum GW.

> najbardziej mnie wnerwia jak jeżdzą vento z ręką na oknie te utuczone na
      > podatkach świnie :D

Mnie wnerwiają również kolesie, którzy nie wiem na czym są utuczeni (nawet wolę
      nie wnikać), którzy dbają o mój rozwój kulturalny, poprzez otwarcie na ościerz
      okna samochodu, w którym leci jakaś rąbanka z gatunku hip-hopowego.
      Policjanci są przynajmniej "utuczeni na podatkach" zgodnie z prawem.

> CHWDP !

Chętnie Wam Damy Popalić? To jakieś hasło mające zagrzewać policjantów do
      boju? ;-P

Woo.
      • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 18:42
        żecz w tym że nie jestem 16 letnim skatem..
        a nienawiść do systemu nie rodzi się u mnie z jakiejś głupiej mody na chasło ..

jak by ci dzielnicowy przykładał pistolet do nogi to byś wiedział jacy są
        policjaci w tym zasranym mieście !!!

jak by ci trzech świniaków policyjnych skakało po plecach to też byś takie
        chasła pisał !!!

• woo-cash Re: wredne mordy :) 01.11.03, 19:01
          Ty nie znasz również moich doświadczeń z policją. Nie będę się nimi chwalić, bo
          nie o licytację tu chodzi.

Każde uogólnienie jest w jakiejś części kłamstwem. Po co zatem uogólniać? Może
          lepiej napisać, że niektórzy policjanci nie powinni nimi być?

Pzdr,
          Woo.

==================================================
          ..................Wrocław Miasatem Rowerów
          ........................http://woo.prv.pl
          ==================================================
          • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:15
            no właśnie jak nie uogólniam,po prostu stwirdzam fakt.

Fakt to to że policja ma prawo skatowac i potraktować człowieka jak szmate ..
            jak za komuny,nic się nie zmieniło ...
            a najgorsze jest to że robią to zazwyczaj niewinym ludzią,czują się bezkarni
            ponad prawem .. to straszne,powinno się coś z tym zrobić !

niektórzy ... mówisz .. a ja powiem że WIĘKSZOść !!
            najtragiczniejsze jest to że większość społeczeństwa zezwala i propaguje taki
            sposób traktowania człowieka, mówią - policja powinna BIć !!
            jak wiemy przemoc rodzi przemoc,spirala się nakręca i dlatego we wrocławiu
            widzimy .. wredne mordy :D
            ps. jeszce nie słyszałem o przypadku żeby ktoś wygrał z pigs w sądzie .. chyba
            że tak skatują że ślady bęndą widoczne przez więcej niż 14 dni .. np. złamią
            ręke albo nogę .. ale się wycwanili ( techniki typowo stalinowskie) i katują
            gumowymi pałami po np. piętach albo wbijają szpilki pod paznokcie !!!
            • kot_b Re: wredne mordy :) 01.11.03, 19:20
              chłopie opanuj sie :)
              nie wiem skąd ty wziąłes te rewelacje-zapewniam Cie ze przy obecnym
              poziomie "wszechobecnosci" prasy, TV itd takie cos natychmiast wyszłoby na jaw:)

Chyba ze uwazasz ze dziennikarze są z NIMI w zmowie i biednych skejtów leją
              stojakiem od kamery;)
              • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:33
                ja naprawde nie wiem w jakim ty świecie żyjesz chłopie...

>zapewniam Cie ze przy obecnym
                > poziomie "wszechobecnosci" prasy, TV itd takie cos natychmiast wyszłoby na jaw:

hahah ! wszechobecność :D nie moge,dziennikarzy nie interesuje że "zwykłego"
                kogoś skatowali policjańci .. przy obecnych megaprzekrętach w naszym "kochanym"
                państwie to tylko kropelka moczu w wieelkim kiblu :D

jeśli myślisz że to wszystko zmyślam i pisze "dla zabawy" to .. życze szczęścia
                bo ktos juz powiedział że "ignorancja jest kluczem do szczęścia" więc zamknij
                oczy i umysł .. na ślepo świat jest naprawde piękniejszy !
                • Gość: kotbehemot Re: wredne mordy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:58
                  miałem juz do czynienia z policjantami i nie wspominam tak zle. Tak naprawde
                  najgorzej wspominam spotkania ze skejtami np w srodmiesciu w nocy zawsze konczy
                  sie jakos agresywnie:/

Co do dziennikarzy to gwarantuje Ci ze jesli jakiemus "zwyklemu obywatelowi"
                  jak go nazwales stalaby sie krzywda od policji to w prasie i tv by az huczało!
                  • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:13
                    >Co do dziennikarzy to gwarantuje Ci ze jesli jakiemus "zwyklemu obywatelowi"
                    >jak go nazwales stalaby sie krzywda od policji to w prasie i tv by az huczało!

ślepy jesteś ... i za dużo tv oglądasz !!!

pewnie też myślisz że w iraku to ameryka "wyzwala" i daje "wolność" biednym
                    irakijczykom a w polska to sprawiedliwy i piękny kraj który bezinteresownie (w
                    imię idei demokratycznych) im pomaga ...

• Gość: kotbehemot Re: wredne mordy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:23
                      >
                      > ślepy jesteś ... i za dużo tv oglądasz !!!
                      >
                      nawet nie mam telewizora:) ale prase czytam

> pewnie też myślisz że w iraku to ameryka "wyzwala" i daje "wolność" biednym
                      > irakijczykom a w polska to sprawiedliwy i piękny kraj który bezinteresownie (w
                      > imię idei demokratycznych) im pomaga ...
                      >

a to sie nijak nie ma do bzdur jakie pisałes o wrocławskich policjantach.
                      zmiana tematu swiadczy o braku argumentów w dyskusji
                      • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:34
                        > nawet nie mam telewizora:) ale prase czytam

to ciekawe .. pewnie tylko GW ..
                        komputera też pewnie nie masz .. nadajesz z ko`mendy :D
                        pozdr dla wszystkich "życzliwych"
            • woo-cash Re: wredne mordy :) 01.11.03, 19:45

> no właśnie jak nie uogólniam,po prostu stwirdzam fakt.

Uogólniasz. Jak napiszesz Policjant X pobił mnie po piętach pałą, to
              stwierdzisz fakt (ewentualnie dopuścisz się pomówienia, jeśli to będzie
              nieprawda). Jeśli piszesz, że robi tak jakaś, bliżej nie sprecyzowana,
              większość, to uogólniasz. Czynisz ze swej wypowiedzi coś w rodzaju
              twierdzenia "ach, ta dzisiejsza młodzież!". ;-)

> Fakt to to że policja ma prawo skatowac i potraktować człowieka jak szmate ..
              > jak za komuny,nic się nie zmieniło ...

Prawa nie ma. Zgadzam się z tym, że policja nie zawsze działa zgodnie z prawdą.
              Zgadzam się, że policja naciąga fakty w sytuacjach, gdy fakty przemawiają
              przeciwko policji.

Ja naprawdę nie mam zamiaru bronić policji, bo wiem, na co stać ten organ. Ale
              rzucanie hasłowe "policja bije!", "polecja be!", "policja to zakazane mordy!"
              nie prowadzi do niczego i jest kompletnie bezkonstruktywne.

> a najgorsze jest to że robią to zazwyczaj niewinym ludzią,czują się bezkarni
              > ponad prawem .. to straszne,powinno się coś z tym zrobić !

Przykłady. Materiały dowodowe. A że czują siębezkarni, to inna para obuwia.

> najtragiczniejsze jest to że większość społeczeństwa zezwala i propaguje taki
              > sposób traktowania człowieka, mówią - policja powinna BIć !!

Wiesz, kiedy czytam, jak ktoś zabija staruszka dla 20zł, to ja też myślę, że
              policja powinna strzelać od razu. Kiedy widzę, jak młody szczun wyrywa kobiecie
              torebkę, to sam mam ochotę w ryja przywalić. Nie dziw się ludziom, że czują się
              zagrożeni i myślą, iż nadanie większych uprawnień policji to bezpieczeństwo im
              zapewni. Tak oczywiście nie będzie.

Pozdrawiam,
              Woo.

PS. Znam przypadek, gdy policja zatrzymała kogoś i postawiła zarzut z
              gatunku "ataku ostrym narzędziem na funkcjonariusza". Kolega posiadał przy
              sobie zestaw narzędzi rowerowych, a wraz z nim 3-centymetrowy scyzoryk.
              Niedługo będzie rozprawa w tej sprawie. ;->
              • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:03
                > Wiesz, kiedy czytam, jak ktoś zabija staruszka dla 20zł, to ja też myślę, że
                > policja powinna strzelać od razu. Kiedy widzę, jak młody szczun wyrywa kobiecie

no tak ale ja myśle że po to są sądy i "prawo" żeby nawet taki "człowiek"
                został doprowadzony do sądu i skazany ...

a ja znam przypadek kiedy policja skatowała kolesia za .. picie piwa na ławce
                przecież jest prawo .. niech dadzą mu np. kolegium ale pytam co dało katowanie ..
                osobiście - zabrano mi samochód i rozłozono "plackiem" na parkingu bo jakiś
                debil sobie uroił że posiadam broń !! spędziłem 24 w celi a rano okazało się że
                to jednak "pomyłka" .. nikt nie powiedział przepraszam,co więcej jeszcze
                dostałem wpi*** żebym się "nauczył" .. czego ?? żeby nienawidzieć policji i nie
                jeść hamburgerów w aucie ...
        • Gość: Piotr Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:02
          Aż się biedny dysortografii nabawiłeś z tego skakania. Wystąp o odszkodowanie.
        • kot_b Re: wredne mordy :) 01.11.03, 19:08

> żecz w tym że nie jestem 16 letnim skatem..

sądząc po ortografii masz najwyżej 14
          > a nienawiść do systemu nie rodzi się u mnie z jakiejś głupiej mody na
          chasło .
          > .

wypierasz sie tego jakby własnie tak było

> jak by ci dzielnicowy przykładał pistolet do nogi to byś wiedział jacy są
          > policjaci w tym zasranym mieście !!!

chłopcze, za dużo gier komputerowych! i hiphopu:/

> jak by ci trzech świniaków policyjnych skakało po plecach to też byś takie
          > chasła pisał !!!
          >
          nie chce sie powtarzac na temat gier komputerowych i ortografii:)
          • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.03, 19:21
            wow znalazłeś błąd !
            podziwiam twoją inteligencye :D

nic więcej nie masz do powiedzenia jak tylko korekta ...
            wydaje mi się że przerost formy nad treścią to twoje chasło życiowe

EOT !
            • kot_b Re: wredne mordy :) 01.11.03, 19:27
              cos więcej napisałem troche wyzej jesli sie przyjzysz to znajdziesz:)

Coz moge rzec- tresc w moich wypowiedziach pojawia sie kiedy rozmawiam z
              wiarygodną osobą która w sensowny sposób dokumentuje to co mówi a nie tylko
              pisze brednie:)
              • Gość: uhm Re: wredne mordy :) IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 01.11.03, 20:00
                kot_b napisał:

>przyjzysz

z twoją ortografią też nie jest najlepiej
                • Gość: kotbehemot Re: wredne mordy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:09
                  Gość portalu: uhm napisał(a):
                  > z twoją ortografią też nie jest najlepiej

to literówka;)zjadło mi "r"

• Gość: uhm Re: wredne mordy :) IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 01.11.03, 20:33
                    Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Gość portalu: uhm napisał(a):
                    > > z twoją ortografią też nie jest najlepiej
                    >
                    > to literówka;)zjadło mi "r"
                    >

jaaaasne ;-)
                    • Gość: chlemano Re: wredne mordy :) IP: *.media4.pl / *.media4.pl 02.11.03, 01:35
                      Evil, a co, skejcis sami niewinni?

Cholerka zawsze mi się zdawało, że coś w tym jest nie tak. Całe więzienia i to
                      od przedwojnia są pełne obywateli siedzących za niewinność.No normalnie granda
                      jakaś.

Ja wiem, że to nieprawda,że się kogoś skroiło , zabrało radio z samochodu albo
                      handlowało prochami.

Be, Policja! A fe!
                      • Gość: evil Re: wredne mordy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 01:40
                        > Cholerka zawsze mi się zdawało, że coś w tym jest nie tak. Całe więzienia i to
                        > od przedwojnia są pełne obywateli siedzących za niewinność.No normalnie granda
                        > jakaś.

nawet nie wiesz ilu za niewiność siedzi .. ale co mnie to obchodzi ...
                        i tak wyjeżdzam do niemiec więc zwisa mi wasza zasrana policja :D
                        tylko się nie zdziw jak ci kiedyś skopią dupe, ot to wszystko w tym temacie ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka