chopinf 02.11.03, 18:54 Zapraszam na nowe forum - KOSZMAROWA dla studentów Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Wrocławskiego!!!! Szukaj w forach prywatnych - kategoria edukacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Naprawdę nie widzisz, że to tylko twój problem? IP: *.chem.uni.wroc.pl 03.11.03, 11:42 Byłem, widziałem. Czystej krwi pieniactwo. 5 postów, wszystkie są dziełem tego samego (chopinf). Jakoś więc to Twoje forum słabo sie rozwija, chopinief... A może wybrałeś niewłaściwy wydział niewłaściwego uniwersytetu. Wtedy - zamiast się awanturować - po prostu zmień studia. Odpowiedz Link Zgłoś
chopinf Re: Naprawdę nie widzisz, że to tylko twój proble 03.11.03, 12:04 Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Forum zosatło założone WCZORAJ więc trochę trudno żeby od razu było na nim miliard postów. Mało kto już o nim wie i dlatego umieściłem na forum Wrocław informację o jego powstaniu. Nie awanturuję się i nie ma tu żadnego pieniactwa (nie jestem pewny czy znasz znaczenie tych słów). To po prostu informacja dla wszystkich zainteresowanych studentów, wykładowców, absolwentów czy kandydatów. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Naprawdę nie widzisz, że to tylko twój proble 03.11.03, 14:36 Gość portalu: STrup napisał(a): > Byłem, widziałem. > Czystej krwi pieniactwo. Ty się dobrze czujesz człowieku?? Jakie pieniactwo, o co Ci chodzi?? > 5 postów, wszystkie są dziełem tego samego (chopinf). > Jakoś więc to Twoje forum słabo sie rozwija, chopinief... Chłopak założył parę wątków, żeby ludzie z konkretnego kierunku mogli się odnaleźć, cóż w tym złego?? > A może wybrałeś niewłaściwy wydział niewłaściwego uniwersytetu. Wtedy - zamiast > > się awanturować - po prostu zmień studia. O jakie awantury Ci chodzi?? A może opary chemiczne (*chem.uni.wroc.pl) odebrały Ci zdolność logicznego rozumowania?? A może Ty po prostu nie masz pojęcia, czemu służą fora prywatne?? To może najpierw się dowiedz, a potem zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś