Gość: WMad IP: 195.94.207.* 04.11.03, 17:37 Czesc To tak koszmarna szkola , ze nie dosc ze ja zamkneli to nikt z ucznow nie szuka starych przyjazni ???? Pozdrawiam zyjacych !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RENKA Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroc.gazeta.pl 06.11.03, 16:44 Czyżby chodziło o Technikum na dawnej ul. Świerczewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 195.94.207.* 06.11.03, 17:53 Czesc , Jasne ze to samo. Startowalem w pierwszym roczniku jak zalozyli tę szkolę. Uczyli m.in. wykładowcy z Politechniki, komputer"Odra" byl równie na czasie - co ten na wydz.Elektroniki PW. Sądziłem że to nieco elitarna szkoła. 1,5 roku temu - jak jeszcze w sieci była resztka WWW - to po księdze gości zwątpiłem- pełno chamstwa.Jeszcze gorzej jak sie niebawem okazało ze znikła ze spisów. Ciekawe- budynek też chyba zrównali z glebą. Czekam na kogos z klasy ( od Glorii ) . Po studiach wynioslem sie z Wroclawia - więc teraz coś ssie z powrotem. Pozdrawiam Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 01:12 Ja konczylem szkole w 89 i bylo SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 195.94.207.* 18.11.03, 17:57 Czesc Spodziewalem sie , ze absolwenci takiej szkoly - spedzaja przy PC po kilka godz dziennie / nocnie ; ze bedzie kontakt z Naszymi. Jak patrze na znajome IX LO- to magnesem i agora jest swietne www. Gdy www naszej szkoly zgaslo s.p. to- popatrzcie - znalazlo sie 5 / z ok 1500 absolwentow ( a moze wiecej ) ktorzy grzebia w sieci i starociach . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.03, 20:26 A moze sa po prostu leniwi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b. Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 19:23 Witam, Ja nie chodzilam do tego technikum(skonczylam tech.geodezyjne)ale moja dobra znajomoa przez wiele lat pracowala tam w sekretariacie Krystyna B.A jeden z nauczycieli prof.Tomasz Mlodzianko (niestety juz nie zyje) jest dziadkiem moich dzieci.Moj maz tez jest absolwentem tej szkoly i bardzo mile ja wspomina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 04.11.04, 17:36 Moi rodzice tam pracowali, a teraz i szkoły nie ma , a oni na emeryturce Pozdrawiam ich córka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musaszi Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.lanet.wroc.pl 01.02.04, 19:57 .... a ja ukonczylem ta szkole 6lat temu w klasie pana Pluty i bylo suuuper! A z kumplami z klasy przyjaznie sie do tej pory.. wiec nie musze ich szukac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.chello.pl 05.02.04, 00:09 Witam - tak trzymaj. Gratuluje wspólnoty na dlużej . Za 20 lat jedyne przyjaznie to te ze szkół. - W pracy to co najwyzej znajomosci. Ja szukam starych kontaktów - bo wiekszość z nas porozjezdzała sie po Polsce i Swiecie. ( a to "za mieszkaniem" a to "za pracą" ). Pisząc tutaj licze na wpadniecie na "moich z ławki". Może dało by sie zrobić jakiś zjazd? a przynajmniej jakieś forum. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 23:40 JESTEM ZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 23:45 A Ty przypadkiem nie byles w klasie razem z Piotrkiem R. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMAd Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.chello.pl 07.02.04, 16:44 Jakie byly te 6 lat temu kierunki / specjalizacje ?? Ja bylem w jednej z dwoch klas ( my- budowa maszyn matematycznych i druga - programowanie maszyn) ktore byly pierwszym rocznikiem szkoly. Dyrem bym Siekielewski, nasza wych.: Gloria ( przepraszam za wyrazenie). Uczylo tez 2-3 ludzi z Politechniki i to najwyzej cenilismy. kiedy startowalo Technikum - rownolegle zanikalo Liceum Pedagogiczne. - Naszemu koledze w sprawie Piotrka R. odpowiadam ze mam zbyt duze luki w pamieci abym byl czegos pewien. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b. Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 19:35 Czesc ja wprawdzie nie chodzilam do tej szkoly(skonczylam tech.geodezyjne)ale jest mi bardzo bliska,bo znam pare osob ktore sa z nia zwiazane. 1.Moja kolezanka ,ktora pracowala w sekretariacie Krystyna B. 2.Moj maz Maciej,ktory jest absolwentm tej szkoly. 3.Moj tesc prof.Tomasz Mlodzianko,wieloletni nauczyciel . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.chello.pl 10.02.04, 23:15 Hej Dzieki za wiesci , a wiesz dlaczego zlikwidowano szkole? Czy z zasady likwidacji szkół technicznych ? Czy było mało chętnych? czy jeszcze inny powod? Faktem jest , że kiedy byłem w tej szkole - mój ojciec twierdził że elektronika to przyszłość na dziesiątki i setki lat ( komputery, kosmos itd) - bardzo szybko sie okazało że wyjątkowo łatwo zostać kustoszem elektroniki a prawdziwych elektroników potrzeba tylko w biurach projektowych i instytutach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 81.168.209.* 11.02.04, 12:39 Witam- maturę zdawałam w 1973.Moją wychowawczynią była p.Chwała ,ale Gloria też mnie uczyła.Po studiach wyjechałam z Wrocławia i nie mam kontaktów z ludzmi z dawnej klasy.Mam nadzieję, że ktoś się tu jeszcze odezwie - ciekawa jestem co słychać u starych znajomych.Grażyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.chello.pl 18.02.04, 22:59 Też na to liczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary kotkowiak Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.VERIZONE.COM.PL / 62.233.177.* 09.03.04, 00:16 Do wiadomości wszystkich: jestem absolwentem dugiego rocznika Naszej szkoły, wychowawczyni: Pani Maria Lenart. Mam jeszcze kontakt z Lucyną Strużyńską. Chciałbym spotkać-zobaczć Naszych ludzi. Dzięki Wojtku za inicjację tego spotkania w sieci. mck@mbor.vz.pl to poczta do mnie. Cezary Kotkowiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - IP: 195.94.207.* 10.03.04, 14:59 Witam Czarku , Masz może pomysł - gdzie "ich" na innym forum sieci łatwiej będzie spotkać ? Obawiam sie , że to miejsce nie jest zbyt często nawiedzane. (Chyba ze przez nawiedzonych elektronikow (i kustoszy elektroniki) .Fajnie że te kilka osób zechciało sie tu podpisać - może się poodnajdujemy. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też z tej klasy Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.09.04, 21:22 Czy jesteś Grażyną G. z Obornik Śl.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.sympatico.ca 06.08.06, 06:44 Witam serdecznie rocznik 1975.Jestem absolwentem tej szkoly i mile ja wspominam.Gloria uczyla mnie tylko jeden rok bo poszla na emeryture.Po szkole wyjechalem do Kanady i pracuje w zawodzie elektronika.Pozdrowienia dla wszystkich z IVb liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika5 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.08.06, 23:57 no to jest az dziwne - jak wielu absolwentow tej szkoly znajdujemy poza Polska- a moze wlasnie normalne a nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 81.168.209.* 04.04.04, 20:37 nie dam zginąć temu wątkowi - czekam na odzew - Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Wesolych Świąt dla Was i Najbliższych IP: 195.94.207.* 09.04.04, 14:47 Dzieki za wspieranie ( zwlaszcza dzieki Grazynie !!! za determinację ) Moze nieco zmienic Tytul TEMATU bo cos dużo tego Madejskiego. Proszę aby ktoś z ostatnich roczników napisał coć o tym czego i jak uczyli w końcowych latach. My zaczynaliśmy od Odry 1003/1013 uczono techniki i programowania - także w kodzie maszynowym , ale też budowy maszyn analogowych ( ! rozwiązywanie układów równań różniczkowych w strukturach elektronicznych- w życiu tego nie spróbowałem zasttosować ) . Pozdrawiam Was wszystkich . Wesołych Świąt i pięknej Wiosny we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jurek W. Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 19:27 Szkoła była koszmarna,ale kto nie miał do czynienia z P."Glorią",P.Chwałą,P.Beker,P. Poniatowskim,P.Lenart itd. ten nie wie co znaczy ostra szkoła nauczania.Mnie osobiście wykończono!Elektronikę "zrobiłem" na zachodzie.Jeżdził ktoś na letnie OHPy z tej szkoły?W połowie lat sidemdziesiątych (Ruszów,Bagno k/Osoli}.Szukam z tych lat ludzi z klas B,wychowawczynie:P.Lenart lub P.Chwała.Odezwijcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 21:19 A rocznik 1984-89 ma spotkanie 5 czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Lisowska Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.05.04, 14:39 1971- 1976 klasa b. Odzywają się ludzie z początków istnienia szkoły i końca A gdzie są Ci z lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych. Odezwijcie się ! Moja stara klaso !! Odezwijcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Moze inne forum - czesciej odwiedzane ??? IP: 195.94.207.* 28.05.04, 16:30 Hej , Fajnie ze, znalazlo sie tych kilka/ nascie osob , ale jak na tyle rocznikow to liczylem na wiecej. Zwlaszcza , ze od elektronikow i komputerowcow mozna by sie spodziewać czestego kontaktu z klawiatura i drutem w scianie. Moze znasz / moze znacie inne fora gdzie mozna te pogubione owieczki pozbierac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Moze inne forum - czesciej odwiedzane ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.04, 20:54 My, rocznik 84-89 pare miesiecy temu sie pozbieralismy i mamy forum na ponad 30 klasowych duszyczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 04.11.04, 17:45 A prof.Poniatowskiej nie wspominasz. To może ktoś pamięta takiego brzdąca,córkę Poniatowskich, na którą wołano szalony bobas - którejś klasie dałam się we znaki na wycieczce :) Pozdrawiam ich córka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 23:03 Poniatowska była OK. Poniatowski za to szalał na maksa! Chyba tylko Zoltar go przebijał! Odpowiedz Link Zgłoś
ika5 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n 06.09.04, 19:54 do góry ten wątek - ja nadal czekam na swój rocznik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 195.94.207.* 16.09.04, 14:41 Czesc Ika Dzieki za wsparcie. Podziwiam wytrzymalosc - ja juz trace nadzieje - Z obu pierwszych rocznikow ( ok 60 ludzi) jest kontakt z 3-ma - ale poza tym forum. Dlatego zastanawialem sie nad szukaniem po innych portalach. Swoja drogą , dziwne ze z 60 elektronikow/programistow po Sieci szuka 2-3 osoby. Ciekawe jak oceniacie poziom nauczania. Ja mimo sukcesow na wyjsciu od Glorii ( moze wbrew niej) na Elektronice PW mialem z matematyka sporo do nadrobienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.09.04, 19:31 Witam.Prawdę mówiąc ja też miałam nadzieję na większy odzew.Domyślam się z czego wynika taka mizerna odpowiedż mojej klasy: z 24 osób które zdawały maturę aż 10 wyemigrowało na stałe na początku lat 80-tych.Stały kontakt utrzymuję tylko z jedną koleżanką (nawiasem mówiąc mieszkającą w Stuttgarcie).Różne plotki o tym co kto robi słyszę tylko wtedy gdy odwiedzam swoją wychowawczynię tzn.p.Chwałową. A jeśli chodzi o poziom nauczania :dla mnie najlepszy jest wskażnik osób przyjętych na studia za pierwszym podejściem. W mojej klasie 22 osoby!!! I nie myśl, że ludzie kończący nasze technikum są elektronikami! Ja wprawdzie zaliczyłam pierwszy rok na informatyce AE ale póżniej przeniosłam się na handel i taki zawód wykonuję przez całe życie. Z mojej byłej klasy wykluły się też takie zawody jak : ksiądz, dziennikarka, nauczycielka, oficer WP,profesor fizyki, policjant i dwójka handlowców i pewnie jeszcze inne bardzo dalekie od elektroniki.A jaki zawód ty wykonujesz?Będę tu co jakiś czas zaglądać bo na innych portalach nie znalazłam podobnego forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siadaj dwa!!! Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.09.04, 19:41 Najlepsza była Babcia chemiczka... na rajdach jak mały samochodzik...nie do zdarcia...ten ciasny gabinecik i Jej bystre oko wyłapujące niedouczone ofiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.04, 15:32 Józek kim został? Ciekawi mnie też ksiądz...chyba nie Stawros? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.04, 19:15 Stawros wyjechał do Grecji w połowie studiów i tam dokończył - jest elektronikiem a ksiądz ?- spróbuj zgadnąć .Wydaje mi się , że jeśli znasz ludzi z mojej klasy to pewnie i my się znamy - przedstaw się bo pęknę z ciekawości.A Józek nie wiem co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.10.04, 21:10 Jasio B?...Stasiu G?...Jurek K?...Waldek?...Rysio B?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.10.04, 21:13 Stawros powiedział mi kiedyś, że obali teorię Einsteina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 195.94.207.* 18.10.04, 17:34 Hej Po Elektronice ( 87/88) nie bylo roboty we Wroclawiu - znalazlem w Warszawie. Dlugo robiłem jako elektonik od mainfraim'ów , poźniej PC tów . Teraz dyrektoruję w firmie komputerowej. Całe szczęście , że praca jest. jeszcze 2 kolegów : 1 elektronik czynny , 1 programista/we wlasnej firmie . Pozdrawiam. Ciesze sie ze jest na tym miejscu tyle ruchu. Pamiętam chemiczkę : straszne . Pamiętam doc.Piątkowskiego ( później miałem także z nim zajęcia na PW ) : z nim - były prawdziwe wyklady a nie lekcje. Nie mogę przypomniec sobie dyr.Siekielewskiego! Och a na WF - ale nam dawała w kość. A na strychu szkoły wykonałem model samolotu- po lekcjach ; później fruwane na lotnisku. Szkoda że strona www padła . Ktoś włożył w to sporo dobrej roboty ale widać że nie miał wsparcia . Gdybyście robili jakieś spotkanie - to wcześniej proponuje uruchomić NowyWątekForum bo Madejskiego nie wszyscy znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.04, 18:33 Mały, chudy, wielkie, smutne oczy, czerwony nosek...Nie był zły...nie czepiał się...miał własne problemy...A pamiętasz angielkę-bliźniaczkę? Zastąpiła starszą koleżankę, która wiecznie opowiadała nam "jak to jest w Anglii"...nigdy nie zdążyła wyłożyć materiału, poniważ zawsze dała się "wkręcić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.10.04, 23:19 Gościu xxx napisz do mnie na skrzynkę jeśli nie chcesz przedstawiać się na forum : ika5@gazeta.pl -pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrb2@aol.com Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 01.05.06, 18:02 Czesc, Dopiero teraz znalazlem te strone. Konczylem pierwszy rocznik technikum elektronicznego. Zaraz po ukonczeniu Politechniki Wroclawskiej (Elektroniki) ucieklem z azylem to USA, i tak tu mieszkam od prawie 30tu lat. W miedzy czasie zrobilem doktorat z habilitacja tutaj w Stanach (Ph.D. w Computer Science) i pracuje glownie naukowo. Bardzo chcialbym nawiazac kontakt z kolegami/kolezankami z mojej klasy!? Mam nadzieje ze ktos sobie mnie przypomni i odpisze. Wiem ze na Politechnice studiowal Janusz Bienia (elektro-energetyczny wydzial), i Teresa ... (elektryczny wydzial). Moze Tadeusz Suski, Andrzej Litwin, lub Jan Sinkiewicz odpowie? Z posdrowieniami, Zbigniew R. Bogdanowicz P.S. Gloria sie starala ale nie byla najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.06, 11:22 Piotrek Rytwiński był z Twojej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrb2@aol.com Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 08.05.06, 02:49 Z tego co pamietam, to nie. Moze znasz jeszcze kogos onnego (klasa konserwacji maszyn - pierwszy rocznik absolwentow, tylko 13stu zdalo mature)? Zbyszek B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 62.87.161.* 08.05.06, 09:39 Ja skończyłem szkołę w 1989, Piotra spotkałem póżniej. Mój rocznik regularnie się spotyka. Założyliśmy nawet stronę na groups.yahoo.com/group/elektronicy89 Pozdrawiam, Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrb2@aol.com Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 09.05.06, 03:47 Wyglada na to ze z mojego roku 1971 nikt mie jest zainteresowany. Chyba ze wszyscy czuja sie juz za staro!? Kto wie czy Kozdajewska, Siekielewski, lub Gloria jeszcze zyja? Zbyszek B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika5 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.06, 19:34 Nie wiem kto z nauczycieli żyje , ale wiem , że Ala Chwałowa w dobrej formie! I tak trzymać - zawsze była z niej twarda kobieta.Pozdrawiam maturzystow rocznik 1973. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 209.74.1.* 15.05.06, 04:11 :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 209.245.22.* 21.11.06, 00:07 Zbyszek, napisz do mnie. pamietam Ciebie. Nasze wyjazdy i popijawy. Nie tak dawno ogladalem jakies stare zdjecia i nas razem przy kuflu piwa. Heniek R. hross@unitedpower.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrb2@aol.com Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.proxy.aol.com 03.12.06, 01:34 Heniek, Nie jestem pewny czy piszesz do mnie, bo ja nie przypominam sobie naszych wypraw z piwem. Moze jak dasz mi swoje nazwisko to sobie przypomne. Zbyszek Bogdanowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcickiwp@wp.pl Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.06, 17:09 Witam, ja rowniez dopiero teraz natknolem sie na te strone. Oczywiscie pamietam cie ze szkoly. Bylem tylko raz na zjezdzie po 5 latach ale przyszlo z naszej klasy pare osob. Zjazd zakonczylismy u Andrzeja I. z którym siedzialem w jednej lawce. Od tej pory spotkalem go raz pare lat temu na wystawie psów we Wroclawiu.Szukalem kontaktów gdy istniala jeszcze strona www technikum ale sie nie udalo. Chetnie powspominam stare czasy. Pozdrawiam Tadeusz Wójcicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.09.04, 11:38 Babcię chemiczkę też wspominam : miałam u niej na zmianę 2,5,2,5...i na rajdy też chodziłam.Ktoś pytał czy ja jestem z Obornik - odpowiadam: jestem z Wrocławia a kiedyś nazywałam się Wałuszko i miałam 15 kg mniej.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Spotkanie Szkolne ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.04, 23:35 A moze by tak spotkanie szkolne zorganizowac??? Jakas okazja sie zawsze znajdzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
poetka54 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n 29.01.24, 14:52 Grażynko, Pamietasz Warszawę? Iza Tomczuk, Ryszard Gola pozdrawiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olk Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 213.199.192.* 08.11.04, 19:48 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary kotkowiak Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 22.11.04, 04:55 Widzę, że z drugim rocznikiem coś tu kiepsko, klasa B nie odpowiada.... Szkoda - wiatry życia rozgoniły, czy nie bardzo miło wracać do starych czasów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my ... IP: 195.94.207.* 23.11.04, 15:02 Czesc , ręce i spodnie opadają na na bezruch naszych kolegow. Ciekawe : jakie bylyby koszty ( kto by sie zlozyl , a kto zorganizowal) uruchomienia WWW ?? Pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 20.12.04, 15:56 Bylem pierwszym rocznikiem dwuletniej pomaturalnej Szkoly Programowania Maszyn Cyfrowych. Jak juz moj poprzednik wspomnial byly dwa kierunki. Ja skonczylem budowe maszyn cyfrowych. Pamietam nasza praktyke w Jelczu. Nasza klasa byla dosc zgrana. Poniewaz bylem przewodnikiem sudeckim organizowaliszmy czeste wyjazdy w gory i na rajdy studenckie. Skonczylem potem melioracje. Dwie osoby skonczyly geodezje, jedna weterynarie, jedn kolega geografie. Nie mam kontaktu z nikim. Mieszkam od lat w USA. Ciekawe czy ktos w ogole pracowal w swoim zawodzie. Moze ktos odezwie sie. Henryk, Wiktor R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: 195.94.207.* 21.12.04, 17:22 Czesc , jak zagladniesz powyzej - Ika wyliczala iles osob z sukcesem , z mojej klasy wystartowalo do studiowania lub pracy w elektronice - sporo. Teraz to pewnie juz tak nie jest - bo Swiat sie zmienil. Nikt nie naprawia urzadzen elektronicznych (taniej kupic nowe u chinczyka), w projektowaniu dziala moze 10%. W Warszawie, laboratoriow , instytutow gdzie ktos wymysla elektronike jest naprawde niewiele , podobnie pewnie we Wroclawiu a w Twoim swiecie tez pewnie wiekszosc zmienila zawody,pracuje w uslugach wdrozeniowych w najlepszym wypadku. Wesolych Swiat i wszystkiego najlepszego w 2005 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 21.12.04, 23:07 Dziekuje za zyczenia. Zycze Tobie i Twoim najblizszym Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczescia i zdrowia w Nowym 2005 Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusława Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: *.et.put.poznan.pl 07.03.05, 16:01 Moja siostra Teresa ukończyła pomatruralną w 1969 (ja technikum w 1972) i przez długie lata pracowała w ZETO, później w jakiejś spółdzielni, a ostatnio w POLIFARBIE. Pozdrawiam Bogusława Sałata (Kuliś) bsalata@et.put.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia W Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: *.pkp.wroc.pl 28.11.07, 06:53 Czesc Bogusiu! Chodziłam z Tobą do jednej klasy.W.Woźniak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusława Re: Widocznie oni sa jeszcze zbyt mlodzi ,,, a my IP: *.et.put.poznan.pl 05.02.08, 14:13 Witaj, cieszę się, że się odezwałaś, może uda się odnowić kontakty. Zgłosiłam naszą klasę na stronie "nasza-klasa.pl". Może dołączysz. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 30.12.04, 15:21 Czyzby nikogo wiecej nie byla z tej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 05.01.05, 18:05 Madejski ma racje. To koszmarna szkola i jescze na dokladke nikt tu nie zaglada. A bylo by o czym porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BA Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:00 HeJ! Rocznik 75-Vb w 20-lecie matury spotkaliśmy się razem z "Kwiatkiem" i "Ulką" i teraz robimy sobie co 2 lata wyjazdówki.Jest super-przyjeżdżają ludzie z całego świata.Jest nas ponad 20 osób.W tym roku 30-lecie więc chyba będzie dłużej i"ludniej".Przykład do naśladowania dla wszystkich - naprawdę można.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.05, 12:34 Witam! Tu jeszcze jeden "elektronik" ze Świerczewskiego :) Ja maturę zdawałem w '92, więc trochę później niż większość tutaj piszących. Lekcji z Zoltarem nigdy nie zapomnę :) Ciekawe, czy teraz w szkołach się jeszcze uczy rysunku technicznego skoro wszystko można zrobić w komputerku? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusława Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.et.put.poznan.pl 05.03.05, 10:08 Ja też kończyłam tą szkołę(1967-1972 klasa A). Ale czy szkoła była koszmarna? Ja do niej nie chciałam chodzić - wylądowałam w niej, bo rodzice nie pozwolili mi iść do liceum plastycznego, mimo to mam trochę miłych wspomnień. Działałam przy organizowaniu klubu szkolnego, należałam do pracowni plastycznej, modelarskiej i kółka dramatycznego. Po szkole wyjechałam do Poznania. Pracowałam w ośrodku obliczeniowym Zjednoczenia PKS, później w serwisie elektronicznej aparatury medycznej, a od 1975 na Politechnice Poznańskiej gdzie nadal pracuję. Łączę pozdrowienia Bogusława Sałata (Kuliś) bsalata@et.put.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: 81.168.209.* 11.03.05, 22:11 a jednak wątek nie przepadł- a ja ciągle czekam aż odezwie się ktoś z mojego rocznika : matura w 1974- pozdrawiam wszystkich absolwentów tej szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:41 Hej! Wszystkim! Odbył się nasz kolejny zjazd (już 6) na 30 lecie matury - klasa Vb-rocznik 75. Było naprawdę super.Mimo, że szkołę nam już zlikwidowali my się nie dajemy. Pozdrawiam wszystkich absolwentów elektronika. Odpowiedz Link Zgłoś
poetka54 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n 29.01.24, 14:53 Matura 74 teraz mamy 50 rocznicę. Szukam kontaktów do nauczycieli, robimy bal absolwentów.Pozdrawiam Iza Tomczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.10.05, 14:31 I odezwała się do mnie na priva koleżanka z klasy. Okazuje się , że jednak kilka osób utrzymuje kontakt i teraz trzeba tylko zebrać pozostałych ! Tak bym chciała zobaczyć swoją klasę w pełnym składzie! Pozdrawiam WAS - rocznik - matura 1973!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusława Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.et.put.poznan.pl 23.12.05, 08:00 Wszystkim związanym w jakikolwiek sposób z naszą szkołą życzę zdrowych, pogdnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku Bogusława Odpowiedz Link Zgłoś
ika5 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n 17.03.06, 22:58 podnosze watek bo dzieki niemu znalazlam swoich - ika Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Kochani sprawdzcie www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:23 Sprawdzcie : WWW.nasza-klasa.pl .Nasze Technikum Elektroniczne ma zalozone wiele klas i moze latwiej sie znajdziecie niz w tej sekwencji. DLA Klasy "Glorii" zalozylem grupe + JEST FOTKA !!! Usciski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.mm.pl 02.04.06, 11:21 Czy Madejski to "fizyk", który kiedyś uczył w XI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:27 Czesc Nie - Ja nie bylem nauczycielem, to inna osoba. pozdro PS We Wroclawiu Madejskich nie bylo wielu , ale w Warszawie , teraz - to tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy gość Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.wroclaw.mm.pl 03.06.06, 22:44 a czy Madejski to nauczyciel, kiedyś Madejski uczył fizyki w XI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.06, 16:16 1978-79.... jest moze ktos w grupe kto przeniosl sie ze Swierczewskiego do ELWRO ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21ww01lph59 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.06, 17:03 hallo...!!! od poczatku chodzilam do Technikum przy EZN. Ukonczylam go w 1979 roku. Pozdrawiam.... 3583-577@online.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaw2 Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.bu.uni.wroc.pl 25.11.06, 15:30 Ja z IIbl licum znaczy jak mawiał pan dyrektor, Kurczę nazwisko gdzieś wyleciało. Ekonomiki przedsiębiorstw uczył. Ale to w latach 1988-1992. Zoltara za to pamiętam doskonale. Legiendowa postać. I panią Hądzlik (nawiasem mówiąc na jej lekcjach dostawałam dreszczy bo świat elektroniki zupełnie mnie nie pociągał) ale jestem jej wdzięczna że pozwoliła mi dobrnąć do matury. Dąbrowski - te zajęcia praktyczne, łączenie kabelków i różne pomiary i sprawozdanka. W sumie miło powspominać. Pozdrawiam wszystkich absolwentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mell Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.dialog.net.pl 16.03.07, 19:09 Całkiem przypadkiem trafiłam na to forum. Szkołę wspominam bardzo niemiło, dla mnie to były stracone 4 lata. Nałożył się na to wszysstko stan wojenny. Czy ktoś pamieta paną wiecedyrektor zwaną Piggy (nie pamietam nazwiska) wyciągającą uczniów z lekcji za niekompletny mundurek (!). Czy ktoś pamięta warsztaty szkolne pod rządami Zoltara - produkcja zegarów do szkół, "szlifowanie aluminiowych toporków" - pamiątka wręczana na zakończenie szkoły absolwentom. Dobre wspomnienie - niestety bardzo niewiele. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaz Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:02 Witam. Jestem z klasy V rt p. Łucji Ś. rocznik 1978-1983. Nawiasem mówiąc p. Łucja zmarła jakieś 10 lat temu. Szkoła miała swój urok z Koniem na miernictwie czy z Ryszrdem Ol. na urządzeniach TV albo z Małgosią na PTiKM-ie. Albo Feliks S. na urządzeniach radiowych. Ciekawe co porabiają koleżanki i koledzy z mojej klasy, np. Dorota B.,Grażyna B. Witold Ch., Kazimierz N. , Leszek K., Zbyszek S., Mariusz T., Artur Z. Mariola J. , Bożena G., małżeństwo Beata R. i Piotr D., Grzesiu G. i wielu innych. Czekam na odpowiedź. Kazimierz Rz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.07, 00:08 Temat Madejski, ale mnie interesuje czy chodzi o Madejskiego, ktory kiedys uczyl fiztki w XI Lo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Nie uczylem w XI LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:32 Witaj Nie mam nic wspolnego z XI . Temat jest taki - gdyz liczylem na kontakt przyjaciol z klasy Technikum Elektronicznego. P.S. Nie musicie powtarzac tematu - wprowadzajcie swoje wzorce . Proponuje aby lokalnie ZMIENIAC TEMAT na np Technikum Elektroniczne 6B albo 30 maja - Spotkanie Pozdrawiam / WMadejski Odpowiedz Link Zgłoś
wdylanska Re: Madejski : Technikum Elektroniczne - czekam n 27.11.07, 12:02 Technikum Elektronicze kończyłam w 1972 r. Moją wychowawczynią była P.Różecka a później Lepetow. Spotkanie klasowe mieliśmy w roku 1995 było miło i sporo osób. Do dnia dzisiejszego utrzymuję kontakt z Ireną Madełą, przez przypadek spotkałam u innych m\oich znajomych basię Fiłon. Wiekm,że kilka osób z mojej klasy juz nieżyje : Basia Trzaska, Krysia Brożyna, Magda Jarosz i Ewa Kocik. Smutne . Pozdrawiam WW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMad Jestescie juz wszystcy w 'nasza-klasa.pl ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:35 Hej Powoli Nasza wirtualna SZkola wypelnia sie absolwentami. Nawet z mojej klasy - na ktorych tu czekalem bezskutecznie , powoli schodza sie do wspolnego miejsca . Pozdrowienia dla ELEKTRONIKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkapucino Re: Jestescie juz wszystcy w 'nasza-klasa.pl ???? IP: *.vo.lu 04.12.08, 19:25 ale organizator ten wojtek m Odpowiedz Link Zgłoś