Dodaj do ulubionych

Dentysta -godny polecenia

22.04.05, 13:11
Sluchajcie- bylem w odjechanym gabinecie- taki jestem zadowolony ze obiecalem
im ze w necie zrobie im reklame. Do tej pory unikalem dentystow jak ognia,
tylko w stanie najwyzszej koniecznosci zatykalem dziury... Po prostu POLECAM-
sprzet maja z kosmosu, daja upusty ,sa profesjonalni, po prostu super!!
gabinety maja na Ochocie ul. Pruszkowskiej 6b :tel 22- 823-20-40
Obserwuj wątek
    • karambar Re: Dentysta -godny polecenia 22.04.05, 13:46
      mam problem z dzieckiem, jeszcze ma mleczne zęby a już zaczynają rosnąć stałe,
      wiem, wiem, już trochę na ten temat ale szukam dentysty, który będzie potrafił
      się tym zająć. Pomóżcie proszę, ostatnia wizyta zakończyła się tak, że dziecko
      płakało i ja płakałam. Jestem z Warszawy, ale jeżeli będzie trzeba to pojadę
      nawet do Szczecina!
      • xeciunio Re: Dentysta -godny polecenia 22.04.05, 13:57
        Polecam swojego dentyste moja corka u niej byla i jest zadowlona z reszta z
        tego co widzialem dentystka ma gabinet oblepiony rysunkami dzieci, robi
        spotkania dla przedszkolakow wiec podejscie do dzieciakow ma gwarantowane-do
        szczecina to rroche daleko - przyjmuje na Ochocie -Pruszkowska 6b, +22 823-20-40
        • cesz Re: Dentysta -godny polecenia 01.09.05, 16:02
          Znam gabinet, gdzie jest pani doktor Agnieszka, która jest wyjątkowo delikatna
          i ma absolutnie rewelacyjne podejście do dzieci, ul. Wernyhory tel 8476996.
          POwodzenia
          • cmpl59 Re: Dentysta -godny polecenia 01.09.05, 22:14
            Czy ktos moze poprosze polecic dobry zaklad w Warszawie zajmujacy sie protetyka.
            Chcialbym w czasie wakacji (1 tydzien pazdziernik ) zrobic maraton i zrobic
            sobie porcelanowe ( ???? a moze ktos pomoze mi z informacjami na ten temat)
            koronki ???
            dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka