Dodaj do ulubionych

Czy legnicki wątek umarł?????

04.11.03, 22:44
Hej wszystkie mamusie z okręgu legnickiego, co się z Wami dzieje? Żadna już
tu nie zagląda? Mam nadzieję, że reanimujemy nasz wątek legnicki.
Pozdrawiam. Edyta z 7 mies. Kamilkiem.
Obserwuj wątek
    • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 04.11.03, 22:56
      Chyba zamarzl. Moze jakies spotkanko zrobimy, dzieciaczki nasze podrosly, my
      oczywiscie jak zwykle coraz mlodsze... Wczoraj byla u mnie Magda (Abdzia) juz
      z ponad polroczna Ola, reszte maluszkow tez bym z checia zobaczyla, a
      tymczasem jutro swietuje rok jak jestem mama:-)
      • sylwias5 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 05.11.03, 19:23
        Nie zamarzł,my od czasu do czasu się ujawniamy.I jeśli będzie jakieś spotkanko
        to chętnie się na nie wybierzemy.A teraz do Doris73:
        100 Lat pomyślności ,dużo zdrówka niech kolejne LATA życia będą tak wspaniałe i
        magiczne jak te 365 dni,które macie już za sobą.
        Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Dorotko i Twojej Natalki składają
        Sylwia i Michałek
        • aasiaks Re: Czy legnicki wątek umarł????? 06.11.03, 08:37
          ...a tak pilnowałam, żeby w środę zaGGadać do Doris i w końcu, jak to w pracy -
          umknęło...., spóźnione ale...... już nie masz niemowlaczka w domku, ale małą
          panienkę, więc hip, hip, hurra i sto lat :)))))).
          "Oczekująca " propozycja Aśka.
          • monia.z Re: Czy legnicki wątek umarł????? 09.11.03, 01:51
            My również dołaczamy sie do życzeń zdrówka i jak najwięcej slonecznych i
            szczęśliwych dni.
            Jakby co to my też zapisujemy sie na spotkanie.

Pozdrowionko Monika & Miłoszek
            • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 11.11.03, 19:17
              Dzieki za zayczonka, my ciagle swietujemy i przyjmujemy gosci a mala prezenty.
              Moze jak juz bedzie nieco luzu to u mnie zrobimy najazd, skoro moje mieszkanie
              juz tyle wytrzymalo to wytrzyma i wiecej, zreszta niektore emamy juz u nas
              goscily.
      • martynalub Re: Czy legnicki wątek umarł????? 25.11.03, 13:35
        Hej koleżanki!
        Mam nadzieję że nawiąże jakiś kontakt z Wami - jestem tu po raz pierwszy i
        chcialabym poznać dziewczyny z Legnicy i okolic.
        Jestem mamusią 10-cio miesięcznej córuni - przepięknej i mądrej dziewczynki,
        największego skarbu na świecie :):) Chciałbym poznać mamy które urodziły dzieci
        w tym roku, ktore chciałyby porozmawiać, wymienić się doświadczeniami i spotkać
        się na małej kawie.
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie i porszę o kontakt.(moje GG 2903926)
        • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 25.11.03, 19:14
          HEj jestem mama rocznej Natki, a wiec rocznik chyba ten sam:-)
          • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 25.11.03, 21:19
            Zawsze bylam z matmy kieoska, chyba jednak nie z tego samego roku
            • martynalub Re: Czy legnicki wątek umarł????? 26.11.03, 12:05
              Hej!
              Może roczniki nie te same, ale w miesiącach niedaleko siebie :)
              Ja urodziłam Martynę 11.01.2003 r. a ty chyba ze 2 miesiące wcześniej, prawda?
              Jak rośnie córunia, chowa się dobrze????
              Mam nadzieję, ze znajdziesz chwilkę aby porozmawiać i wymienić się
              doświadczeniami...???
              Pozdrawiam. Do usłyszenia!
              • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 26.11.03, 16:29
                5.11.2002. Podam Ci moj nr g-g 5233412
                • abdzia Re: Czy legnicki wątek umarł????? 18.12.03, 16:17
                  Cześć E-mamy. Tu Magda ( mama ośmiomiesięcznej Oli). Witaj też droga Doris. W
                  końcu oderwałam swoją niunię od cycusia i udało mi się wyrwać na komputer.
                  Myślę , że teraz częściej będę obecna na Forum ,bo mój mąż siedzi w domku i
                  zajmuje się dzieckiem a ja mam luz ( wiem ,wiem wyrodna matka ). jakby co to
                  piszcie na priva : abdzia@interia.pl. Pozdrowionka
              • ivek Dla Mamy Martyny! 15.12.03, 09:06
                Witaj,
                mam pytanie czy Ty nie jestes ta dziewczyna ktora miala dac na imie chlopczykowi
                Marcel gdyby sie urodzil, a ponadto rodzilas Martynke w Szpitalu Iwaszkiewicza?
                Rozmawialas z moja zona na ten temat zdaje sie.
                Pamietam, bo my mamy synka Marcela (ur. 13.01.2003), a mielismy dac corce
                wlasnie imie Martyna (do konca podobnie jak Ty nie znalismy plci naszego
                dzieciatka) :)))
                Pozdrawiam
                Ivek eTata 11 miesiecznego Marcelka
                • martynalub Re: Dla Mamy Martyny! 18.01.04, 19:10
                  Tak :). To najprawdopodobniej jestem ja!!!
                  Urodziłam Martynkę 11.01.03. w Legnicy w szpitalu wojewódzkim, ale sobie
                  ciebei nie kojarzę i twojej żony też nie....... Kiey rozmawiliśmy na ten
                  temat???
                  A mam również dobrą wiadomość:) Jestem znowu w ciąży może teraz będzie
                  Marcelek :):)
                  Pozdrawiam i proszę o kontakt: martynalub@go2.pl
                  Magda
    • edyciorka Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.04, 22:25
      Szczęśliwego Nowego 2004roku, dużo zdrówka i samych pogodnych chwil oraz
      częstrzego zaglądania na wątek legnicki tego wszystkiego życzą Edyta i Kamil
      • ivek Re: Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.04, 08:16
        Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
        Przylaczam sie do sugestii czestrzego zagladania na watek/tki legnicki/e.

pozdrawiam,
        Ivek
        • doris73 Re: Legnica 02.01.04, 16:48
          No to witamy jedynego z tego co tu widze rodzynka pod postacia e-taty. A teraz
          z innej beczki. Mam do odania, a nie chce opikunke do dziecka. Babeczka
          mieszczka w okolicach Tarninowa, ul. Orzeszkowa, pilnuje mojej 14 miesiecznej
          corci jest rewelacyjna wg mnie. Moze ktos zna/chce?
    • kangureq Re: Czy legnicki wątek umarł????? 26.01.04, 22:19
      Hej... udało mi się znaleść wreszcie coś z naszego miasta... Jestem samotną tfu
      samodzielną :D mama 9-miesiecznego Szymona. Obecnie mam wielki problem z
      wybraniem żłobka dla niego. do wyboru żłobek na anielewicza lub łukasińskiego.
      Pomóżcie e-mamy. Pozatym wszystkich pozdrawiam. Ja Szymka urodziłam 16 IV 2003
      roku. Jeśli któraś z mam ma ochhotę porozmawiać o czymkolwiek to zapraszam
      Pozdrawiam
      Anita (gg 3899235
      )
      • jagoda2004 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 28.01.04, 16:49
        Hej! tu kolejna legnicka mama( dopiero od kilku miesięcy, bo wcześniej byłam
        wrocławska)dwuletniej Kaliny, mam 29 lat, choć obcy mi zawsze mówią, że
        wcześnie się "puściłam", bo wyglądam 10 lat młodziej.Chyba jesteśmy sąsiadkami,
        bo mieszkam na Reymonta i jestem częstym bywalcem parkowych alejek i sciezki
        zdrowia.Z dziką chęcią poznam znajomą twarz chętną do dzielenia doli i niedoli
        zimowych spacerów.Jest tylko jeden kłopot - mam dość ograniczony dostęp do netu
        ( chociaż mąz jest informatykiem, o ironio losu), więc najlepszy kontakt to
        komórka 608431227, daj znać sms, to się zgramy, czekamy, papatki, jagoda
        • kangureq Re: Czy legnicki wątek umarł????? 28.01.04, 23:29
          Hej:D Park to nasz drugi dom, tylko mi troche obrzydł... ile można...samemu...
          ale z miłym towarzystwem pewnie na nowo odkryje jego uroki. Moze tak wstepnie
          umowimy sie na sobote, kolo 12. jutro jeszcze puszcze ci sms'a bo dzisiaj
          pozno. A ja 5 lub 6 lutego bronie tytulu inzyniera wlasnie z informatyki :D do
          zobaczenia (mam nadzieje) w sobote
          pozdrawiam anita
          • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 29.01.04, 19:52
            Hej dziewczyny, jakby nie bylo trzaskajacego mrozu to tez bym sie pisala na
            ten spacerek. Przyjmiecie mnie?:-)
            • jagoda2004 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 01.02.04, 13:50
              Pewnie, że przyjmiemy, ale sobota już nie aktualna, nowy termin to
              poniedziałek, jutro,godz. 12 koło Coloseum, pasuje?zawsze możesz mi esemesnąć.
              Jedna z nas jest wózkowa, druga, znaczy ja, bezwózkowa.Poznasz nas na pewno, to
              co, do zo?
              Czekamy na kolejne zgłoszenia, im nas więcej, tym lepiej, pozdrawiam z tym
              wiosennym wiatrem.jagoda z kalinką
              • doris73 Re: Czy legnicki wątek umarł????? 01.02.04, 17:14
                taaa jutro o 12 to ja bede ciezko tyrac w pracy na pampersy:-)
                • kangureq Re: Czy legnicki wątek umarł????? 01.02.04, 23:47
                  ojej,szkoda, no to pozostają nam weekendy na spacery:D do zobaczenia w sobotę.
                  I przy okazji trzeba złożyć zamówienie na ładną pogodę
                  pozdrawiam
                  Anita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka