Gość: m* IP: *.magma-net.pl 05.11.03, 16:34 i jak? zadowolona? :) [a przyszłam tylko aby "do grzywki powrócić". krzyś ma dar przekonywania i barrrdzo oste nożyce :) ] buźka m* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga!!! Re: Kinga ciekawska ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 17:22 o co chodzi??? :>> chcem wiedziec :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Kinga ciekawska ;) IP: *.magma-net.pl 06.11.03, 02:11 > o co chodzi??? :>> chcem wiedziec :P spotkałyśmy się na sąsiednich fotelach w pewnym wrocławskim salonie fryzjerskim [nie będę kontynuowac wątku o ścinaniu kłaków,aby pewnego kolegi forumowego nie poruszyć :) ] diabełku-do swoich króciutkich strzępków też sie muszę przyzwyczaić. :) kiedyś [na szczęście] powrócą do dawnej formy :0 pozdrawia świeżo ciachnięta m* Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: marsha do diabełka 2 :) 05.11.03, 17:57 czesc marsha!!! wiesz co jestem trochę w szoku, nie dość ze calkiem inny kolor to jeszcze grzywka i takie krótsze i postrzępione włosy..... ale ogólnie zadowolona jestem , tylko się muszę przyzwyczaić:))) ciepło pozdrawiam i cieszę się że Cie spotkałam diabeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: marsha do diabełka 2 :) IP: *.magma-net.pl 06.11.03, 14:19 >to jeszcze > grzywka i takie krótsze i postrzępione włosy..... grzywka? ;( ja tez chcę...! [ :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: marsha do diabełka 2 :) 06.11.03, 14:42 Czesc, dziewczyny! Tak sie zastanawiam kiedy Gandalf rozszyfruje ten watek:-) A ty Diabelek , zrobiles sie niepismienny elektrycznie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: marsha do diabełka 2 :) IP: *.magma-net.pl 06.11.03, 14:53 tez czekam niecierpliwie na wielkiego czarownika :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: marsha do diabełka 2 :) 07.11.03, 13:47 Gość portalu: m* napisał(a): > >to jeszcze > > grzywka i takie krótsze i postrzępione włosy..... > > grzywka? ;( ja tez chcę...! [ :) ] Słoneczko, mam taka nieregularną grzywke, co mi do oczu wpada i co chwile mrugam jak głpia, bo ja przecież nieprzyzwyczajona do czegoś co do oczy wpada. najbardziej mi sie kolor podoba , taki głęboki brąz, taka ładna czekolodka, z dnia na dzień coraz bardziej się przyzwyczajam... caLuski aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: marsha do diabełka 2 :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.03, 00:32 może spotkamy się gdzieś na spacerku? chcę to zobaczyc a i ja tyz coś ze swoimi zrobiłam.. całuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: marsha do terkas / i do kingi IP: *.magma-net.pl 07.11.03, 13:11 myśle,ze niedługo zrobimy jakieś spotkanie,to zobaczysz :) mam krociutkie włosy,rdzawe-takie strzępki...ot,co :))) pozdrawiam m* kinia-polecam ów saloon fryzjerski! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik NIESAMOWITE!!!!!!!!!! 06.11.03, 17:25 CZY NIE MACIE E-MAILI???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: NIESAMOWITE!!!!!!!!!! IP: *.kask.net.pl 06.11.03, 21:44 > CZY NIE MACIE E-MAILI???? "grzywka" to sprawa ściśle forumowa, moj drogi! dlatego drogą mailową nie może być rozpatrywana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tfu! Babska próżność! 06.11.03, 21:53 Zamiast o filozofii pogadać to te o grzywce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* wypraszam sobie: "próżność"!, phi IP: *.magma-net.pl 06.11.03, 22:50 oj czarownik,czarownik-marudzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Kobiety... :/ 06.11.03, 22:53 Coż za skrajnie niepraktyczne istoty bez wyższych aspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:56 > Coż za skrajnie niepraktyczne istoty bez wyższych aspiracji. > PHI!!! :P odezwał sie mężczyznaaa... ja tez sie wybrerazm do fryzjera cos trzeba z soba zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: ... :/ 06.11.03, 23:05 Gość portalu: kinga!!! napisał(a): > > PHI!!! > :P > odezwał sie mężczyznaaa... > > ja tez sie wybrerazm do fryzjera cos trzeba z soba zrobic ;) CO ROBISZ?? WYBRERAZM?? CO TO ZNACZY????? Kobiety... nawet pisać nie potrafią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: ... :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 23:12 wielki_czarownik napisał: > Gość portalu: kinga!!! napisał(a): > > > > > > PHI!!! > > :P > > odezwał sie mężczyznaaa... > > > > ja tez sie wybrerazm do fryzjera cos trzeba z soba zrobic ;) > > CO ROBISZ?? WYBRERAZM?? CO TO ZNACZY????? > Kobiety... nawet pisać nie potrafią ;) > :P Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Ja mam lepszy argument 07.11.03, 13:52 wielki_czarownik napisał: > B (zgadnij co to) ;) > Wielki!!!! Kochanie Moje Najdroższe, czekałam na Ciebie , wiedziałam że się tu pojawisz, Ty chyba uwielbiasz te wątki o fryzjerach bo gdyby było inaczej to poprostu widzą taki wątek omijałbyś go szerokim łukiem a, Ty wręcz przeciwnie czytasz dokładnie, bierzesz udział w dyskusji ( no może nie ejst to wkad merytoryczny, bo obrażanie nas Kobiet za takie nie uważam ), no ale jednka!!! ponieważ z Marsha, Kinga , Terkas, Aniel... jesteśmy już trochę na tym forum i wszystkie się znamy ( przepraszma nie znam osobiście Aniel, ale widziałam na zdjęciach - jaki masz teraz kolor włosów???), mamy prawo pogadć sobie własnie na forum o kwestiach fryzjerski ,a Tobie Kochany Zakompleksiony Chłopczyku nic do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE CZTYAJ TEGO I JUŻ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Ja mam lepszy argument 07.11.03, 13:55 hihih, tak się uniosłam że coś wcisnełam i za wcześnie wsyłałam .. a chciałam się tylko pożeganć i powiedzieć że ide dzisiaj na lodowsko!!! całuje Was mocno agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Ja mam lepszy argument IP: *.magma-net.pl 07.11.03, 14:01 >że ide dzisiaj na lodowsko!!! jeśli na Spiską-to możliwe bardzo,że sie spotkamy :) ale "jeśli",to późnym wieczorem będę tam. ciao m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Ja mam lepszy argument IP: *.kask.net.pl 07.11.03, 18:07 diabełku, uśśś, ale "wielkiemu" pojechałaś po różdżce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: solidarność jajników... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:22 i już...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: do Wielkiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:23 B ... to chyba twoje urocze pośladki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś