ma.malina 02.01.09, 17:22 Wiecie gdzie można zrobić takie badanie we Wrocławiu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skik-alak Re: Badanie z włosa 02.01.09, 21:08 Witam mam znajoma która się tym zajmowała jak chcesz to się zapytam czy to dalej aktualne :] Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Badanie z włosa 03.01.09, 22:34 aktualne :) zapytaj jeszcze czy można zrobic rocznemu dziecku , i jaki byłby orientacyjny koszt dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
skik-alak Re: Badanie z włosa 06.01.09, 20:44 Witam i przepraszam ze tak późno podaje numer telefonu do koleżanki która się tym zajmuje badaniem z włosa 608711568 .Pozdrawiam skik-alak Odpowiedz Link Zgłoś
gabwika Re: Badanie z włosa 07.01.09, 15:30 aaa że tak zapytam, po co badanie z włosa? co można wybadać? badanie genetyczne jako potwierdzenie ojcostwa np czy np z włosa można wybadać skąd u dziecka anemia, czy inne cudo? czy po prostu np dlaczego włosy wypadają? i jaka tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Badanie z włosa 09.01.09, 20:32 mi konkretnie chodzi o ustalenie czy córka ma niedobory pierwiastków w organiźmie (jest okropnym niejadkiem), a co jeszcze można z włosa wybadać to nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
gabwika Re: Badanie z włosa 10.01.09, 21:05 ma.malina dziękuję za odpowiedź ale nie lepiej zrobić badania z krwi, morfologia plus chemia ? no ja wiem ukłucie jest, może przy włosie nie ma tego stresu związanego z igłą, ale to nie to samo wychodzi? czy z włosów można coś więcej niż z krwi "wyczytać"? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Badanie z włosa 11.01.09, 20:42 www.drnatura.pl/analiza_pierwiastkowa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bkt Re: Badanie z włosa 16.01.09, 08:03 Z krwi to lekarz na pewno nie da skierowania - jest drogie. Badanie z włosa jest równie wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś