justi1.2 19.01.09, 09:42 Polecam solidnego fachowca, który robił u mnie remont mieszkania.Robi dokładnie, dotrzymuje terminów, a co najważniejsze nie jest drogi. Podaję numer tel. 605 827 612 pan Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: polecam fachowca do remontu 19.01.09, 11:05 Oj, Bogdan, Bogdan! Ale sobie znalazłeś sposób na reklamę ;) Teraz pod innym nickiem dopisz coś w stylu: "Ja też go znam. To rzeczywiście doskonały fachowiec. Monika.". Odpowiedz Link Zgłoś
justi1.2 Re: polecam fachowca do remontu 20.01.09, 13:43 Niestety z tą swoją złośliwością nie trafiłeś/trafiłaś. Myślę że pan Bogdan nawet nie wie, że go tu na tym forum poleciłam ( jak również na forum w Lubinie i Legnicy) jak tu zauważono(Lelek). Myślę że w dzisiejszych czasach trudno znaleźć dobrego i uczciwego fachowca. Ja na takiego na szczeście trafiłam i z czystym sumieniem go polecam.Sama długo szukałam kogoś do remontu mojego mieszkania, i takie polecenia ( nie myślę tu o budowlańcach)w internecie bardzo ułatwiają sprawę ( także w innych dziedzinach ...) Pozdrawiam Cię Membrum_virile ( kimkolwiek jesteś):))) Justi ( od urodzenia kobieta):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: polecam fachowca do remontu IP: *.as.kn.pl 19.01.09, 13:24 Oj Panie Bogdanie, coś Pan roboty nie masz bo identyczne wątki wkleiłeś Pan na forum Lubin i na forum Legnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: polecam fachowca do remontu IP: 62.233.249.* 19.01.09, 13:39 potwierdzam, malowanie tylko 100zł za m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany MOZE ktos polecic prawdziwego fachowca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 15:42 chodzi mi o robote na pare godzin, do kazdego co dzwonie, to mowi, ze bedzie wolny za miesiac, a podobno mamy kryzys... Odpowiedz Link Zgłoś