ewbia1 23.01.09, 11:40 Witam wsztstkich rodziców i proszę o radę. Szukam dobrego pediatry z Wrocławia, który ma również prywatną praktykę, najchętniej takiego, który w razie potrzeby przyjedzie na wizytę domową. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.pc Re: szukam dobrego pediatry 27.01.09, 22:46 polecam dr. Liliannę Baran, na Biskupinie, dokładna, serdeczna i trafna diagnoza, warto Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: szukam dobrego pediatry 28.01.09, 11:29 też do dr Baran chodzimy POLECAM!!! cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
malina2005 Re: szukam dobrego pediatry 28.01.09, 11:48 wpisz w wyszukiwarkę, bo ten temat pojawia się tu ciągle, nawet teraz kilka watkow niżej jest poruszony Odpowiedz Link Zgłoś
piskorek5 Re: szukam dobrego pediatry 28.01.09, 12:34 Zajżyj na mój post PEDIATRA O KAŻDEJ PORZE DNIA I NOCY ja też szukałam i jak na razie nie znalazłam, większośc poleca mi dr.Michalskiego ale ja się troszkę do niego zraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
arneczka Re: szukam dobrego pediatry 28.01.09, 12:52 dr Irena Leśniak, świetna pediatra, przyjmuje w praktyce lekarza rodzinnego przy ul. uczniowskiej - nie wiem czy ma prywatne wizyty domowe, ale można spytać Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-anusia Re: szukam dobrego pediatry 28.01.09, 13:05 Ja chodziłam kilka razy do doktora Wasicionka, gabinet na ul. Okrężnej boczna Ślężnej. Wizyty domowe musza byc o ile pamietam odpowiednio wczesnie zgłoszone czyli do południa. Można sie konsultowac przez telefon, co jest fajne, diagnozy trafne i w sumie miło , chociaz czasem wymsknie sie doktorwi troche ironii pod adresem wymądrzających sie rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
stef01 dr Urszula Marciniak 29.01.09, 14:31 kazdy ma swojego lekarza ktory mu odpowiada. Nam odpowiada dr Urszula Marciniak.Adres po wpisaniu imienia i nazwiska w googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
monia27.0 Re: dr Urszula Marciniak 01.02.09, 10:28 również polecam doktor urszule marciniak przyjmuje na uczniowskiej Odpowiedz Link Zgłoś