Gość: jot 23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 22:57 redaktorzy z gazety zastanówcie się co piszecie i o kim , chyba że chcecie całkowicie obrzydzić dutkiewicza lub zrobic z niego złotego cielca lub bałwana jako przedmiot waszego kultu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Bałwan IP: tornado:* / 10.2.128.* 15.11.03, 11:15 Może być - a może jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwfd Re: Prezydent się łuszczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.03, 12:49 Co to jest za artykuł, nic z niego nie można zrozumieć, czy to jest dziennikarstwo w najlepszej gazecie w Polsce. Już w Fakcie wiadomo o co chodzi. o co W TYM ARTYKULE CHODZI, CZY MOŻE MI KTOS WYTŁUMACZYĆ. zDENERWOWAŁEM SIĘ IDE DO KIOSKU KUPIĆ fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Struś Re: Prezydent się łuszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 01:34 Co to za śmieszny artykuł? Przecież ci dzennikarze chyba nawet nie wiedzą jak są aroganccy. I robią to po to żeby ... zająć się jakąś makietą... Ja slyszałem że we Wrocałwiu jest to jeden z lepszych dodatków!!! Żenada!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944r Re: Prezydent się łuszczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.03, 11:05 Kultura i uprzejmość typowa dla urzędników kolesi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psoriasis Re: Prezydent się łuszczy IP: *.lanet.wroc.pl 18.11.03, 23:32 A ja myslalem, ze wladza (podobnie jak ja) cierpi na pewna dolegliwosc:-) "kumaci" wiedza o co chodzi! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dermatolog Re: Prezydent się łuszczy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 00:11 Sądzisz, że ktoś z mojej profesji powinien odpowiadać za miejską służbę zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcforum Re: Prezydent się łuszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 07:15 gazeta w ten spoósb daje nam do zrozumienia że prezydent jak tandentna sztuka materiału z wolna nieszczeje i do niczego juz się nie nadaje oraz że wymaga odnowy - zdroju wróć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: Prezydent się łuszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 08:35 A ja sie ciesze, ze po przeczytaniu o pielegniarkach, taksowkarzach, gornikach, rywinach, mozna sie troche usmiechnac ;-) dziennikarze tez musza miec jakas przyjemnosc z pracy, nie? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel Mózg się łuszczy redaktorowi i jeszcze ma szmal IP: proxy / *.gazeta.pl 19.11.03, 09:18 SZMIRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gada Mer O TEMPORA, O MORES... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 21:29 Superexpresowo piszą ostatnio w "Wyborczej". Pogratulować. Taka chucpa już nie bawi. Przeraża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troskliwy Re: Prezydent się łuszczy IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.03, 01:44 Ufff, dobrze że to tylko łuszczyca a nie jakieś inne skrofuły, że o kłykcinach nie wspomnę... A redaktorowi to chyba trzeba WR albo nawet Nelsona zrobić, bo to wiecie, trzeciorzędowa na mózg się rzuca. Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuuda Re: Prezydent się łuszczy IP: *.hispeed.ch 24.11.03, 22:38 Rzygac mi sie chce na takie wnikliwe i sledcze dziennikarswo - propozycja: zrobcie zdjecie Michnikowi w kiblu, bedze wow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Dupy Maryny Ciąg Dalszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.11.03, 01:08 Trzeba sobie zdać sprawę, że dodatek regionalny do Wyborczej we Wrocławiu jest beznadziejny. "Fakt" już jest lepszy pod względem profesjonalizmu, czy ktokolwiek to czyta z dziennikarzy Wyborczej. Kiedy się poprawicie? Piszcie o DUPIE MARYNIE więcej a pod waszą redakcją będą kawałki podartego dodatku, do rewelacyjnej Wyborczej. Dlaczego, żeby poczytać co się dzieje we Wrocławiu muszę kupić Gazetę Wrocławską bądź Wieczór Czy Słowo. Kto jest za to odpowiedzialny? Mam propozycje drodzy debiutanci - ignoranci, kupcie sobie Słowo Polskie i przejżyjcie je pod względem profesjonalizmu. Przecież to takie proste. Jeszcze jedna propozycja. Kupcie sobie Słowo Polskie bądź Wieczór i przepisujcie z nich teksty, lekko trawestując i zmieniając szyk zdania. Przecież to takie proste. No to nie rozpaczać i do roboty, Prezydent nie będzie się zawsze łuszczył. Do roboty dziennikarzyny, do roboty. Wytłumaczcie w końcu o co chodziło w tym artykule, a od jutra bądźcie bardziej profesjonalni. To jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalorymetr Prezydent się łuszczy IP: *.lonet.gdynia.pl / 172.20.6.* 25.11.03, 17:28 Co to za tandetny artykul??! kto to mapisal??! Zadam nazwisk. To nie jest na poziomie zeby dziennikarz takiej gazety jak wyborcza pisali o takich malo istotnych dla naszego Narodu rzeczach. Nalezy ich ukarac z pelna surowoscia prawa. Niniejszym zakladam stowarzyszenie majaca chronic Polskie Slowo przez profanacja przez uzywanie ich w takich artykulach. Jako czlonek Narodu pelnego swiatlosci i inteligencji mam prawo czytac tylko i wylacznie wspaniale artykuly podparte rzeczowa analiza faktow a nie takie pseudo-wesole wypociny. Obroncy Powaznych Artukulow laczcie sie!! A BALCEROWICZ MUSI ODEJSC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Prezydent się łuszczy 25.11.03, 19:10 Ale durny artykuł. Faktycznie - dodatek lokalny puka w dno od spodu :-( A połowę wydania zajmują reklamy. Czyżby redakcja cierpiała na zespół wypalenia zawodowego? Czy we Wro już nic się nie dzieje ciekawego, żeby trzeba było publikować takie 'zapchajdziury'? To już gazetki uczelniane (choć amatorskie) prezentują wyższy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Prezydent się łuszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 19:45 sprawa jest całkiem prosta - chodzi o pieniądze , gdy miał ukazać się fakt agora przyjęła taką taktykę - należy zwiększyć atrakcyjność dodatków lokalnych, przez dłuższy czas wiadomości lokalne z trudem mieściły się na 4-5 stronach , obecnie 8-9 to minimum - w ślad za decyzją agory uruchomione zostały dodatkowe środki na wynagrodzenia i dlatego dziennikarze piszą o czymkolwiek , szczególnym samograjem jest dutkiewicz / dlatego krąpiec chodził za nim na każde spotkanie / - nawet najbardziej błahy temat dotyczący dutkiewicza to cirka 1000 - 1500 złotych dla skryby - a ty narodzie się ciesz - po prostu w regionalnych dodatka sprytnie wykorzystano warszawską panikę Odpowiedz Link Zgłoś