mbalasa 07.02.09, 08:07 Witam. Możecie mi polecić jakieś ładne miasta, okolice niedaleko Wrocławia, gdzie można wyskoczyć na dzień czy dwa.Nietety nie mam własnego środka transportu, więc jestem skazana na komunikację publiczną. Będę wdzięczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kl Re: Gdzie na weekend poza Wrocław IP: *.wro.vectranet.pl 07.02.09, 15:17 Polanica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdzie na weekend poza Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 27.06.09, 23:17 Proponuje obejrzenie kilku odcinków programu "Gdzie na weekend?" w tvp3 Wrocław. Pokazują ciekawe miejsca, z pełna informacją co i gdzie. Ja sie skusiłem i poszedłem ich sladem. Byłem w Miliczu i bylo super! Ogladalem wczoraj - pokazywali Byczyne, jade tam w przyszły weekend! Polecam! Program fajnie sie ogląda i jest dobry! Wiadomo, co gdzie można zrobić! Taki przewodnik w pigułce, brakowało tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gdzie na weekend poza Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 21:13 Przy takiej pogodzie to chyba do kina... Odpowiedz Link Zgłoś