brainuser 08.02.09, 17:41 ...a "GW" milczy. www.niezalezna.pl/article/show/id/15966 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rawa Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.wro.vectranet.pl 08.02.09, 22:12 Czekam na upadłość GW i skazanie Michnika na banicję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radaktor Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 22:19 Polacy nie stosują takich niehumanitarnych kar jak banicja, choc biorąc pod uwagę Redaktora Naczelnego AArona, należałoby uczynic dla niego wyjątek - moze podda sie dobrowolnie prawu np. Izraela, które nie jest tak humaniatarne jak prawo polskie i przewiduje nawet karę śmierci bez wyroku sądowego -(kiedyś takie kary zasądzał w sfabrykowanych procesach Rodzony Brat pozwanego)! nawet szkoda że ten stalinowski zwyrodanilec nie będzie sądził w spawie Adama M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 16:28 Nowa ksywa nadredaktora Adam Michnik - AMigo Czekisty (Czekista - skrót od Czesław kiszczak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut siersciuch hankowy, jak rozlana uryna.. IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.09, 16:47 oto kolejny wpis siersciucha hankowego! Moze ty jestes z KGB, siersciuchu androidalny, i rozlewasz sie, jak ten mocz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czerwona zakuta pała IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 20:01 Helmut, a może ty Wania albo Sasza? Co do KGB... to przecież serdeczny przyjaciel nadredaktora Michnika Kiszczak był namiestnikiem sowieckiej bezpieki na priwislanskij kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut czerwony ryj... IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.09, 20:22 ty "gosciu" od swini roznisz sie jedynie brzydszym ryjem. Po za tym, genetycznie i mentalnie podobnys...Pozdro dla dziadka emeryta, ktoremu Sejm odebral przywileje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'm blue Re: czerwony ryj... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 20:37 o ja pierdziele, ten helmut to niezły oszołom, każdego wyzywa biedny chyba biznes mu padł i odreagowuje, bądzmy dla niego wyrozumiali... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek helmut,to ubek!Zmniejszyli mu emeryturę więc pluje 20.02.09, 17:30 Gość portalu: I'm blue napisał(a): o ja pierdziele, ten helmut to niezły oszołom, każdego wyzywa biedny chyba biznes mu padł i odreagowuje, bądzmy dla niego wyrozumiali... ---> Nie ma co się takim śmieciem przejmować. Występuje toto często w parze z podobnym złogiem esbeckim o nicku zwodnicza_idea: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=91156466 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czerwony ryj... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.09, 22:03 towarzysz major Helmut zapomina, że przywileje Sejm odebrał takim jak on, broniącym do upadłego protektora i orędownika bezpieki i jej agentów, AMigo Czekisty. A nie nam, stojącym z drugiej strony barykady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Androidy IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 15:20 hanka, jak i "gosc", to jedna masoneria rydzykowa. Siersciuchy szambonurkowe. Z tematow, interesi ich jedynie idiotyzmow moc, sprawiajacych "radosc" przykrotkim zwojom mozgowym. Gdyby zagadnac o przestrzen Minkowskiego, lub o Paradoks Blizniat, pewnie pytajacy zostalby wyzwany od POwcow, komuchow i bezboznikow. Tak to jest, gdy w mlodosci fizyka i matematyka nie wchodzila do ich malutkich glowek... jedynie daly sie wlewac lejkiem idiotyzmy nowakowo- rydzowe... Androidy , czas na wycieczke do Torunia... do zrodla "prawdy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Androidy IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 16:07 Ogłoszone w 1908 roku stwierdzenie Minkowskiego (który Einsteina nazwał „faule Hund”) że czas i przestrzeń nie istnieją oddzielnie, a tworzą jedną całość – czasoprzestrzeń. „Faule Hund” wykazał w 1915 roku, że grawitacja jest zakrzywieniem przez masę czasoprzestrzeni. O paradoksie bliźniaków czytałem, jak ty jeszcze wyprostowany pod stół wchodziłeś, helmuciku. Po prostu...dylatacja czasu. To właśnie twoja, wasza metoda, każdego kto nie lubi Amigo Czekisty, kto bandytów generałów nie uznaje za „ludzi honoru”, wyzwać od rydzykowców. Z moherowymi beretami mam jeszcze mniej wspólnego niż ty, złodziejaszek Michnik i jego esbecka ferajna. W kłamaniu i ogłupianiu (choć z różnych pobudek) ludzi Michnik i Rydzyk mogą sobie podać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut panoe gosciu voto Rosenberg IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 16:16 tego nie nalezy czytac w Wikipedii, to trzeba rozumiec.. ale lepiej szukac wrogow w innych nacjach... ot zydzi, cyklisci. jeszcze troche, awprowadzisz ustawy norymberskie, panie Rosenberg voto "gosc"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Androidy IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 16:19 Polecałbym ci, androidzie, książkę Kipa Thorne'a pt. "Gekrümter Raum und verbogene Zeit". To byś dopiero mógł "błysnąć" erudycją. Tylko...nie wiem czy umiesz po niemiecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Android malkontent IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 16:32 Poczytaj dziela wybrane ( ale chyba znasz je na pamiec) Wlodzimierza Ilijcza, cos dla ciebie - przeciez twoj dziadek "niosl" nam wolnosc na bagnetach. Dla ciebie Michnik i inni, to kleska poprzedniego, tak przyjaznego i sielankowego ustroju dla twej rodziny. Gdyby, nie "zydzi", to pewnie bys objal na Lakowej synekure po tatusiu. Nie dziwie sie twej nienawisci do "michnikowej" rodziny. Nie wszystko udaje sie.... Ale masz szanse na resocjalizacje! Zapisz sie do LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Android malkontent IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 16:38 Ciągnąłbym "rozmowę", ale nie ma ona sensu. Nie dyskutuje się z idiotą. Najpierw ściągnie rozmówcę na swój "poziom". A później pokona. Bo w byciu idiotą ma doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Android malkontent IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 16:49 przyglup jestes. Nic ponadto. Walcuj dalej, mecz sie dalej. Tobie podobni, "obsesyjni zolnierze wolnosci" wypelniaja korytarze na Kraszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Android malkontent IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 17:00 "...wypelniaja korytarze na Kraszewskiego." Skąd wiesz? Byłeś tam? Stałeś w kolejce? Pomogło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Towarzyszu Rosenberg IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 17:09 napij sie kwasu chlebowego, jak twoj dziadzius w Moskwie w latach Kominternu. Dobrze, ze Michnik byl, inaczej przesluchiwalbys mnie teraz na Lakowej. Pozdro dla chorej wyobrazni, towarzyszu Rosenberg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Towarzyszu Rosenberg IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 17:17 No cóż. Widać, że na Kraszewskiego nie pomogli... Odpowiedz Link Zgłoś
zwodnicza_idea Re: Towarzyszu Rosenberg 10.02.09, 17:45 Tak towarzyszu, pozdrowcie nosilczikov Moskwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Towarzyszu Rosenberg IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 18:02 Te pozdrowienia prześlij za pośrednictwem "ludzi honoru". Oni tam mają dojścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut przejmij prawa po dziadku IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 18:27 pozdro dla dziadka z UB. Mam nadzieje, ze go teraz finansowo wspomozesz. Niestety, mimo duzej pensji wole pomagac innym. Ale, ale, ..... niech dziadzio opublikuje wpsomnienia z czasow NKWD,a ty przejmij prawa.... zes prawie milioner! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przejmij prawa po dziadku IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 18:47 „Wpsomnienia” z czasów NKWD zostawiam „ludziom honoru”. W tym są bezkonkurencyjni. Jak masz dużą pensję, to zrób wieczorowy kurs poprawnej polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: przejmij prawa po dziadku IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 19:11 moja polszczyzna jest korekt, gorzej z twoim bolszewickim mysleniem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Gosciu MIły ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 18:45 Marnujesz czas spierając się z tym egzmemplarzem mieniącym się Helmut, jego korronne argumenty to: "masz wszy", "jesteś przygłupem" "android rydzkowy" (...) reprezentuje bardzo zawężone horyzonty i nie rokuje poprawy, dlatego lepiej nie zniżać się do jego poziomu, potrafi być bardzo naturalistyczny w ubliżaniu - podobno piastuje zaszczytną funkcję przy "wychodkach" na emigracji, wielbiciel PO, Michnika i czytelnik gazety Wyborczej - czego chcieć więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miła Haniu! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 18:56 Ja nie mam zamiaru ani spierać się, ani zniżać do poziomu Helmuta. Jedyne co robię, to "podbijam" wątek (aby ludzie o Michniku czytali), w czym ten nadinteligenty intensywnie mi pomaga (choć tego nie zauważa). 1/3 postów to jego wpisy, utrzymujące wątek w "czołówce" forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Miła Haniu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 19:03 :-) zapraszam Cię również do mojego wątku o Michniku na chwileczkę zapomnienia ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miła Haniu! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 19:06 Z przyjemnością przyjmuję Twoje zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Miły gosciu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 19:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=91142381 będę zaszczycona, A. Michnik i Z. Bujak podejrzewam również "docenią" naszą dbałość o prawdę historyczną i sprawiedliwość dziejową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Menda Hanka IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 19:16 brak menstruacji, a co za tym idzie brak odpowieoi, cyz zapylono ciem przez nowakowe idee. jestes niesamowitym przyglupem.... dziadzio w Goralenvolk i SS, a ty sie mendo zgrywasz na Polke. Wszo torunska, oblazly ciewszy mendowate. Menda z ciebie nieprzecietna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Menda Hanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 19:22 Nie wtrącaj się w moją rozmowę z gościem, nie życzymy sobie takich niesmacznych przerywników, moja życzliwość dla Ciebie się skończyła i tak byłam cierpliwa.. w związku z tym ze to co bredzisz to jakieś niebywale prymitywne wypociny nie mam ci tego za złe, po prostu nie panujesz nad sobą i stąd to wszystko, nie obwiniam cię o to - to jest silniejsze od ciebie, ale nie przeszkadzaj mi teraz w pogawędce z MIłym Gościem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwodnicza_idea jestes goownem Wroclawia 10.02.09, 19:24 wtracam sie, bo jestes odbytem naszych mysli. Jetes moczem nadziei idiotow. Jestes kalem Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Miła Haniu! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 20:14 Ich wściekłość i inwektywy świadczą o ich bezsilności i braku innych "argumentów". A także, że to co Ty robisz jest ważne. Niech więc obszczymurki nadal ujadają i skowyczą. Ważne, aby forumowicze czytali o "kryształowej uczciwości" AMigo Czekisty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Miła Haniu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 20:34 Miły Gościu, zabawne jednak zauważ że niejaki Helmut ubolewa, ze skonczyło się jego panowanie na forum - mnogość jego nicków - podaje się bowiem równocześnie za Wnuka Nerona ;-) Hemuta, Hrabiego, Homo coś tam, Zwodniczą IDeę, i Lecha jakiegośtam a i to zapewne jedynie mały wyrywek jego bytów. Każdy kto pisze w tonie krytycznym do miłościwie nam panujących Tuska, rządów PO i popleczników GW - jest natychmiast okrzyknięty Rydzykowym androidem i Hanką. Śmieszne, sądzi że ja piszę od rana do wieczora na tym forum a każdy post krytyczny wobce Tuska czy Michnika jest mojego autorstwa, jakbym nie miała co robić ... gdy tylko pojawi się jakikolwiek krytyczny głos w stosunku do "SALONIKÓW" Helmut natychmiast interweniuje we własciwym sobie stylu - co ciekawe w swoich urojeniach przypisuje każdej odmiennej wypowiedzi moje autorstwo, ale nie będę burzyć jego rozbudowanego systemu urojeń - w końcu to jego świat - jest w nim szczęśliwy, nie przeszkadzajmy mu ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Miła Haniu! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 20:36 pisz , pisz do siebie... nada sie do badan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miła Haniu! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 20:48 Jeśli ten Helmut samego siebia wpędza w manię prześladowczą z Twojego powodu, niech to robi. Jego problem... Choć najlepsze jest to, że on wystawia nieciekawe świadectwo nie tylko sobie, ale wszystkim apologetom Wyborczej. A najśmieszniejsze jest to, że do niego to nie dociera. Miła Haniu! Tak trzymać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Miła Haniu! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 20:35 ale "oni" maja racje, a tobie pozostaje skowyt.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozew Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: 172.25.252.* 09.02.09, 22:58 Straszna lipa ten pozew. Prawnik, który to pisał skasował ekipę Misji, choć nie mógł nie wiedzieć, że sprawa jest przegrana. Nawet pijany adwokat wie, że ocen nie da się osądzić, chyba że uchybiają czci. Na przykład, jak ktoś o kimś napisze, że jest idiotą, to mozna iśc z tym do sądu. Ale jak się o GW na pisze proplatformerska", to jest to mieszcząca się w standardach debaty publicznej ocena jej publicystyki.Tak samo można oceniać (robi to właśnie Agnieszka Kublik) zaangaąowanie polityczne Misji. Po prostu każdy ma prawo do ocen, nawet skrajnych, byle nie uwłaczających. Ludzie z Misji tylko sie tym pozwem kompromitują. Michnik skarży innych, ale o kłamstwa, czyli fakty, które nie miały miejsca i dlatego wygrywa. Prawo jest po jego stronie, bo jego prawnik je zna. Jeśli Zybertowicz ocene Michnika poparł faktem, który nie miał miejsca i przed sądem nie mógł jego zaistnienia dowieść (a tak było), musiał przegrać. Jest podobnym idiota, jak te matoły z Misji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.korbank.pl 10.02.09, 21:17 Otóż to, celniej i bardziej racjonalnie tego ująć się nie da. Misja zdaje się szuka pracy i stąd ten pozew. Pewnie chce sie zasłużyć u pewnego dyrektora niesłusznie zwanego ojcem. Po przegranym procesie będą się lały krokodyle łzy na temat stronniczosci sądów. A grupa faszystowskich matołów urządza sobie hucpę korzystając z wolności słowa, którą zawdzięczamy w jakimś ułamku m.in. Michnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozew Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: 172.25.252.* 09.02.09, 23:03 Straszna lipa ten pozew. Prawnik, który to pisał skasował ekipę Misji, choć nie mógł nie wiedzieć, że sprawa jest przegrana. Nawet pijany adwokat wie, że ocen nie da się osądzić, chyba że uchybiają czci. Na przykład, jak ktoś o kimś napisze, że jest idiotą, to można iść z tym do sądu. Ale jak się o GW na pisze "proplatformerska", to jest to mieszcząca się w standardach debaty publicznej ocena jej publicystyki.Tak samo można oceniać (robi to właśnie Agnieszka Kublik) zaangażowanie polityczne Misji. Po prostu każdy ma prawo do własnych ocen, nawet skrajnych, byle nie uwłaczających i mieszczących się w ramach prawa. Ludzie z Misji tylko sie tym pozwem kompromitują. Michnik skarży innych, ale o kłamstwa, czyli fakty, które nie miały miejsca i dlatego wygrywa. Prawo jest po jego stronie, bo jego prawnik je zna. Jeśli Zybertowicz ocenę Michnika poparł faktem, który nie miał miejsca i przed sądem nie mógł jego zaistnienia dowieść (a tak było), musiał przegrać. Jest podobnym idiota, jak te matoły z Misji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 08:54 Zapominasz o jednej, ELEMENTARNEJ sprawie. W III RP było już tyle skandali wokół decyzji sądów i prokuratury. Wynikały one z faktu dyspozycyjności sędziów i prokuratorów wobec "Grupy Trzymającej Władzę". AMigo Czekisty ma z ową grupą liczne i bliskie powiązania. Resztę każdy może sam sobie dopowiedzieć. Tylko zaślepieni miłością do nadredaktora mogą twierdzić, że nasz wymiar sprawiedliwości jest uczciwy i obiektywny. Dlatego AMigo Czekisty może takie sprawy lekceważyć. Niewidzialna ręka czuwa, aby właściwy prokurator czy sędzia dostał tę sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
clleopatra Kiedy Michnik odda pieniądze rodzicom ks Popiełusz 10.02.09, 09:53 mnie by bardziej interesowało Kiedy Aaron Michnik odda pieniądze - rodzicom ks. Popiełuszki ? www.galba.net.pl/blog/_archives/2006/9/19/2339307.html Odpowiedz Link Zgłoś
clleopatra czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? 10.02.09, 13:03 O 13 000 dolarów należnych rodzicom ks Popiełuszki ktore nie zostały Im nigdy oddane...? www.galba.net.pl/blog/_archives/2006/9/19/2339307.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 13:25 czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? Mógłby, ale nikt nie odważy się tego zrobić. Za drobniejsze sprawy wywalał AMigo Czekisty ludzi na zbity pysk. Pisał o tym Ziemkiewicz w "Michnikowszczyźnie". Odpowiedz Link Zgłoś
zwodnicza_idea Re: czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? 10.02.09, 18:01 Gość portalu: gość napisał(a): > czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? > Mógłby, ale nikt nie odważy się tego zrobić. > Za drobniejsze sprawy wywalał AMigo Czekisty ludzi na zbity pysk. > Pisał o tym Ziemkiewicz w "Michnikowszczyźnie". Menda z ciebie niesamowita. Pewnie rozwalił ci układ polityczny! Bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ktos z wyborczej mógłby spytać Michnika ? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 18:33 zwodnicza_idea napisała: > Menda z ciebie niesamowita. Pewnie rozwalił ci układ polityczny! > Bywa.... Nie ja skubnąłem nagrodę ks. Popiełuszki. Kto tutaj jest "mendą"... "rozwalanie" to jedyna rzecz, jaką AMigo Czekisty naprawdę potrafi. A co do "Bywa"... Jestem wolnym strzelcem. Bez układów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Feliks przesyla pordro IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 19:18 oszukanczo mendo, dziadek w NKWD, tatulo w UB, a ty sie zgrywasz na ofiare! Wstydz sie potomku mentalnosci Feliksa Edmuntowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Feliks przesyla pordro IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 20:42 Nawet nie wiedziałem, że Dzierżyński to "Edmuntowicz". Oblatany jesteś. Skąd znasz ich wszystkich z takimi szczególikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut wstydz sie, synu tatulka sbecjowego IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 20:51 od twego dziadka, majora NKWD, pozdro dla twego tatula... kapitana SB....Wstydzlibys sie nie kontynuowac ! Podeslac ci cos do palowania ludzi na forum... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haneczka Hemut z MO ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 20:58 a co? posiadasz jakąś prywatną kolekcję pałek milicyjnych ? w sumie mozna się było tego spodziewać - były milicjant obywatelski - wstąpił do Obywatelskiej Platformy - ciągłość musi być zachowana ! była milicja obywatelska, jest platforma obywatelska Platforma Obywatelska przejęła pałczkę pokoju .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wstydz sie, synu tatulka sbecjowego IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 21:05 Helmut napisał "...Podeslac ci cos do palowania ludzi na forum... ? Głodnemu chleb na myśli. Ja preferuję dyskusję. A tobie pałowanie w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.korbank.pl 10.02.09, 21:12 Mi wystarczy za racje GW fakt następujący: - gdy TVN pokazał jak szacowni politycy PiS (Lipiński i Mojzesowicz) zabiegali o wzgldy Begerowej tzw, telewizja publiczna o tym milczała, a misja specjalna w szczególności - jaki czas później MS pokazała tzw, taśmy Gudzowatego nazywając je taśmami prawdy mającymi skompromitować Michnika, a pokazującymi jedynie, ze ten używa słowa k... Tak się ma właśnie prawda pokazywana przez MS do prawdy pokazywanej przez GW. Twoimi klakierami, którzy piszą po tobie nie warto sobie głowy zaprzątać. To poniżej poziomu normalnego, myslącego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Misja" pozywa Michnika i Kublik... IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 21:21 Za to w aferze Rywina pl.wikipedia.org/wiki/Afera_Rywina Michnik odegrał istotną rolę. Polecam te fragmenty, w których opisane jest, jak aktywnie zaciera on "ślady". Przyjemnej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sympatyczna i miła Haniu IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.09, 21:50 Na dzisiaj kończę. Ale i tak odwaliliśmy kawałek dobrej roboty. Serdecznie pozdrawiam. Do zobaczenia w necie. Jędrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut kasuj, kasuj IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.09, 21:54 5 zlotych od slowa: zydek, komuch, ruski, niemiaszka! Dobrze wam placa, trolle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania miły Gościu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 22:26 Pozdrawiam ciepło, niestety prawda jest atakowana, ale tak jest od początku świata, ciao ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Miła Haniu! IP: *.pools.arcor-ip.net 11.02.09, 06:41 O takie "ataki" nie trzeba się martwić. Przeczytaj poprzedni wpis Helmuta. Sugeruje, że za każde z wymienionych przez niego "słowo" ktoś nam płaci po pięć złotych. A teraz przeczytaj Twoje i moje, a potem Helmuta i jego klonów posty. Kto z nas takie "słowa" używa? Dlatego nawet dla ćwierćinteligentnych forumowiczów "argumenty" drugiej strony są od razu rozpoznawane jako forumowa pyskówka mająca na cel odwrócenie uwagi od tematu wątku. Poziom kultury drugiej strony nie świadczy pozytywnie o apologetach Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś