Dodaj do ulubionych

Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją

• Gość: Maciej Polacy pod względem tolerancji są żenujący IP: *.chello.pl 17.02.09, 12:08
      Niestety. Aż mi czasami wstyd, jak widzę w naszym pięknym mieście, Wrocławiu,
      jak Czarni, czy Azjaci chodzą przestraszeni, jak nawet kasjerki w Żabce obecność
      murzyna komentują "szkoda, że nie mamy rękawiczek, bo pewnie hiv ma". I
      zwracanie uwagi takim ludziom nic nie daje. Mają gó... w głowie i gó... mieć będą :/
    • Gość: White Pride [...] IP: *.telia.com 17.02.09, 12:09
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Maciej Re: Tolerancja to falsz i obluda IP: *.chello.pl 17.02.09, 12:15
        Co się dzieje w USA, Francji?? To samo co u nas. Tępe drechy, wożące się
        rozpadającymi bmw z niemiec, pseudokibice i inna hołota nie jest w niczym lepsza
        od mieszkańców Bklynu, czy Paryskiego getta
    • chrum.chrum.chrum Szanowny Panie K.M. Vreden, to ze jest Pan czarny 17.02.09, 12:24
      nie powoduje, ze moze Pan bezkarnie lamac prawo. Naprawde w tym kraju bycie murzynem nie zwalnia z odpowiedzialnosci karnej. Przykro mi, ze chociaz ze wzgledu na swoj kolor skory jest Pan poł-bogiem na dyskotece, to w sadzie i na komisariacie, jest Pan zwyklym czlowiekiem.
      Przykro mi, ze wg Pana kodeksu etycznego, jeden slowo murzyna przed sadem jest warte 5 slowom bialych. Warto zauwazyc jednak, ze w Polsce choroba politycznej poprawnosci jeszcze tak sie nie rozwinela i ludzie zdaja sobie sprawe z faktu, ze kolor Pana skory nie stawia nikogo ponad prawem.
      • Gość: Maciej Re: Szanowny Panie K.M. Vreden, to ze jest Pan cz IP: *.chello.pl 17.02.09, 12:32
        A to co za bzdura? :D Jakoś zdecydowanie bardziej jestem w stanie uwierzyć w to,
        że to czterech drechów pobiło Murzyna, niż, że Murzyn ich zaczepiał
        • kacpes Re: Szanowny Panie K.M. Vreden, to ze jest Pan cz 17.02.09, 12:43
          A ja jestem w stanie, ba!! nawet jestem pewien , że połowy tych nieprzyjemnych
          sytuacji mógłby uniknąć, gdyby sam właściwie sie zachowywał...
          • Gość: Jan Re: Szanowny Panie K.M. Vreden, to ze jest Pan cz IP: *.chello.pl 17.02.09, 14:05
            kacpes napisał:

> A ja jestem w stanie, ba!! nawet jestem pewien , że połowy tych nieprzyjemnych
            > sytuacji mógłby uniknąć, gdyby sam właściwie sie zachowywał...

Jasne, ze tak. Sam zaczepia ludzi, a potem sie dziwi, ze ktos mu da w morde. Tutaj bylo jeszcze gorzej, bo nozem pocial tych ludzi. GW jakos zapomniala o tym napisac. Co za uczciwy czlowiek chodzi z nozem po ulicy??
      • patthecat [...] 17.02.09, 13:02
        • kacpes [...] 17.02.09, 13:14
          • patthecat A ty się naucz drzewka odpowiedzi na posty... 17.02.09, 13:21
            Choć w sumie prezentujesz taką samą mentalność, jak chrumkający. Przecież to
            oczywiste, że jeden murzyn atakuje pięciu białych, jakby grzecznie przeszedł
            obok i nie zwracał uwagi na asfalty, czarnuchy i inne pieszczotliwe wypowiedzi,
            to nic by mógł feralnych sytuacji uniknąć. Więc z takimi poglądami słowo
            "kultura" sobie daruj. Koleżanka w ramach wymiany studentów podróżowała po
            Europie i po powrocie do "miasta spotkań", zatrudniwszy się we wrocławskim
            oddziale Google wyjechała po pół roku do Londynu, bo nie mogła ścierpieć
            rasizmu, zaściankowości i "prawdziwych Polaków".... No comments.
            • kacpes Re: A ty się naucz drzewka odpowiedzi na posty... 17.02.09, 13:42
              a wielu Polaków wraca z zagranicy (m.in. UK) z jak najbardziej negatywnymi
              odczuciami dot. ludzi z odmiennym kolorem skóry... i co??
              Twoja koleżanka potrzebowała tej multikulturowości to wyjechała, inni ludzie, z
              kolei mają dość widoku Polek oddających się Murzynom, ćpania czego się tylko da
              na ulicach i ich wulgarnego stylu bycia oraz agresji z ich strony, bo... czarni
              są największymi rasistami.. Wiem - sam mieszkałem kilka m-cy w UK, idąc
              nadmorskim deptakiem ze swoją dziewczyną mijaliśmy grupkę czarnoskórych,
              minęliśmy ich, a po chwili za naszymi plecami rozległy się okrzyki łamaną
              polszczyzną: "zrób mi loda"
              masz coś jeszcze do powiedzenia na temat biednych Murzynów, którzy są jedynie
              ofiarami bezwzględnych Polaków rasistów?
              właśnie takie doświadczenia nauczyły mnie, aby zweryfikować rozumienie słowa:
              "TOLERANCJA"
              • kacpes Re: A ty się naucz drzewka odpowiedzi na posty... 17.02.09, 13:52
                i jeszcze jedno: co chcesz od chrumkającego i ode mnie?
                czy któryś z nas wypowiada się o sytuacji, kiedy 4 koksów go napadło? nie -
                wypowiadam się na temat sytuacji dot. czarnoskórych, których sam byłem
                świadkiem.. tamtej sytuacji nie byłem - więc nie wypowiadam się, to proste.
                tobie radzę to samo
                • Gość: Maciej Re: A ty się naucz drzewka odpowiedzi na posty... IP: *.chello.pl 17.02.09, 17:06
                  ale to jest kompletne uogólnianie. U nas we Wrocławiu też w wielu dzielnicach
                  nie możesz spokojnie z dziewczyną przejść. Takie przypisywanie metek jest
                  zdecydowanie niesprawiedliwe.
    • wybitniemadry zazdroszcza ci 17.02.09, 12:39
      chodzi tylko i wylacznie o wielkosc twojej paly i o laski ktore olewaja male polskie siusiaki
    • pkaziuk Niewiniątko... 17.02.09, 12:50
      Niestety psychozy alkoholowe tak już mają.
    • fibius Georafia wasza kuleje 17.02.09, 13:00
      Surinam to nie kolonia holenderska tylko niepodległe państwo, kilkadziesiąt
      lat temu było kolonią więc moglibyście napisać chociaż "była kolonia
      holenderska" ale słowa "była" nie użyto ...
    • patthecat 10/10 dla tego wywiadu, nic dodać, nic ująć... 17.02.09, 13:09
      Mogę tylko dodać, że jak dla mnie to policjantami nie tylko we Wrocławiu, ale i
      w ogóle w Polsce można ściany tapetować. Możecie to uznać za przejaw rasizmu,
      niemniej jednak proszę o jakże liczne przykłady, kiedy waleczna policja pomogła
      wam w potrzebie...
      "Wrocław, miasto dla białych siedzących w korkach" - taki powinien być nasz
      slogan... :)
    • Gość: expat Zawsze noze wrocic do siebie IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 17.02.09, 13:10
      Sam fakt ze sie zle wyraza o miszkancach kraju w ktorym jest gosciem nie dobrze
      o nim swiadczy a za obelgi powinien dostac w ucho.
      • patthecat A wcześniej "nozem" pod żebro... Polak katolik... 17.02.09, 13:13
        Prawda w oczy kole? Żenada...
    • kacpes Rozważcie: Tolerancja, a relacja gość - gospodarz 17.02.09, 13:18
      Raz jeszcze proponuję zastanowić się nad pojęciem tolerancji - której często
      brakuje oraz
      relacją gość - gospodarz, która od gospodarzy wymaga nadzwyczajnej uprzejmości i
      przychylności, a od tych drugich - odrobiny skromności, a przynajmniej
      ograniczenia swojej megalomanii w stosunku do gospodarzy...
      tyle
      • patthecat To po co Rokita burał się o swój płaszcz? :D 17.02.09, 13:26
        Przecież wymagało się od niego odrobiny skromności. Ale mam wrażenie, że ty byś
        się z Niemcami (z tą częścią kultywującą perwersyjne przekłamanie znaku ognia)
        ze swoimi poglądami dogadał...
        • kacpes Re: To po co Rokita burał się o swój płaszcz? :D 17.02.09, 13:46
          Nie kładłbym swojego płaszcza w klasie bussines, posiadając bilet na economy,
          nieważne, że bussiness była pusta..
          Po za tym brak związku z tematem, o którym dyskutujemy. Rokita zrobił z siebie w
          tej sytuacji jeszcze większego idiotę nadając tej sytuacji kontekst międzynarodowy.
          ale widać - błazen znalazł podatny grunt na swoje teorie u innych błaznów...
    • kyouzo Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją 17.02.09, 13:20
      aż nie chce mi się w to wierzyć.
      choć po części prawdą jest, że znaczna cz. polaków to półgłówki,
      jednak myslałem, że największe debile już wyjechały na wyspy..
      • Gość: JOhn Re: Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją IP: 65.220.109.* 17.02.09, 13:59
        cieszę się że wyjechałem z Polski, bo naprawdę wstyd mi za nas.
      • Gość: ji Re: Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 17:36
        Po twoim poście widać, że jeszcze siedzą w kraju
        • patthecat Naziści na Junkersach krzyżyki malowali... 17.02.09, 17:40
          ...ilu aliantów zestrzelili. Ilu już masz na koncie? Ale takiego pojedynczego, a
          nie dzielonego na 5. Pired... blokers....
      • Gość: trzcina Kocham Wrocław, ale wyjechałem na Wyspy, bo miałem IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.02.09, 23:58
        dość takich półgłówków, mijania na ulicy wieśniackich 'twarzy'. Teraz,
        w Londynie, rozpoznaję tych buraków na kilometr. NARÓD NIE DO
        ZMIENIENIA. Po co się wysilać.
        • trueapasz buhahahaha a to dobre :) 18.02.09, 07:44
          Wiesz nie rob popeliny wyjechałes do Londka za kasą bo tylko to się
          teraz liczy ;) nie pierd... bzdur w stylu
          - miałem juz tego dosc tej szarzyzny
          - psycholog mi poradził zmiane otoczenia
          buahahahahahah :)
          a to ci psikuta ... psikuta bez S ;)
          • Gość: trzcina Re: buhahahaha a to dobre :) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.02.09, 12:05
            1. w polsce mialem lepsza kase, niz tutataj. Wyjechalem za...
            miloscia, ktora jest z Londynu.

A ty wracaj udawac malpe na stadionie, polaczku.

jak chcesz ze mna rozmawiac, to skoncz chociaz zawodowke
            • trueapasz Re: buhahahaha a to dobre :) 18.02.09, 12:31
              Choc bys nie wiadomo gdzie uciekał to i tak za granicą bedziesz
              takim samym polaczkiem jak to okresliłes jak ja ;)
              intelygent w dup... lepszy ;) elyta my u sie sni ;)

zawodówka to też szkoła a czasami wychodzą z niej bardziej
              wartosciowych ludzi nie AE
          • Gość: trzcina poza tym wyjechalem i nie wróce IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.02.09, 12:09
            więc za kasą, to pojechali twoi koledzy z osiedlowej pipidówy. jak se
            uzbierają na plazmę, to wrócą....
            ja tu jestem, żeby tu normalnie żyć, a nie ciułać. otwórz oczy - są
            inni niż ty na tym świecie.
    • trueapasz masz znajomych w gabzdecie ? 17.02.09, 13:26
      że ci nie wycinają przekleństw ;)
      Krewni i znajomi michnika ;)
      • patthecat Ja zgłosiłem, żeby wycieli post white shittera... 17.02.09, 13:32
        Odpowiedziałem na równym poziomie kulturalnym i nie mam nic przeciwko, żeby
        wycięli i jego i mój. Aha - zgadłeś - jestem żydem masonem i cyklistą... :DDDDDD
        • trueapasz Re: Ja zgłosiłem, żeby wycieli post white shitter 17.02.09, 13:44
          i szczycisz się swoim donosem hymmm no ciekawe wychowanie ciekawe ;)
        • Gość: piter Re: Ja zgłosiłem, żeby wycieli post white shitter IP: *.128.67.194.static.crowley.pl 17.02.09, 13:53
          wlasnie problem jest w tym ze nie jestes ani zydem, ani masonem,
          ktorymi BYC moze chcialbys byc

jestes tylko zalosnym lewicowym czy liberalnym scierwem,
          typowym 'pozytecznym idiota'
      • kreative Nie podniecaj się pisowcu jeden, 18.02.09, 16:54
        bo doświadczenia na podwórku nie masz...
    • Gość: m-i-x czarny czwartek IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 13:52
      do kreowania tego wizerunku przyczyniają się także właściciele i sami muzycy organizując imprezy pod hasłem czarny czwartek
    • patthecat Może ona na AIDS (takie same szanse jak wszędzie) 17.02.09, 13:58
      ...ale tobie dawno mózg wyżarło. Over and out...
      • patthecat To do niejakiego piteta, ścierwa takiego... 17.02.09, 14:11
        Bez odbioru...
    • tomek854 . 17.02.09, 14:00
      Wszystko OK (a raczej wręcz przeciwnie, nic nie jest OK, ani rasizm (w obie
      strony) ani zaczepki agresywne wobec obcych tylko że są dwie takie sprawy, o
      których pan DJ dla własnych korzyści powinien pamiętać.

1. To, że policja działa do dupy to nie jest tylko wobec niego, bo on nie jest
      pępkiem świata. Policja działa do dupy, bo policja jest do dupy. Sam miałem
      przypadek w którym wezwałem policję do grupy agresywnych wyrostków, policja
      przyjechała, powitali się jak starzy kumple poklepali po pleckach i pojechali a
      10 min. później banda wyrostków zaatakowała naszą chatkę w górach w której
      nocowaliśmy. Odparliśmy ich kosztem paru siniaków i gitary przemienionej na
      hiszpański kołnierz. W odwecie owi lokalni gangsterzy zdemolowali dwa nasze
      samochody na naszych oczach, więc pojechaliśmy na policję, gdzie szefowi
      komisariatu wskazaliśmy palcem policjanta zaprzyjaźnionego ze sprawcami.
      Zakończyło się oczywiście umorzeniem z powodu nie wykrycia.

Wszyscy byliśmy biali, Polacy i tak dalej. To nie rasizm - nasza policja jest do
      dupy!

2. Ja też jestem obcy. Mieszkam w wielkiej Brytanii. Wiem, że są rózni prymitywi
      i wiem, że w pewnych miejscach i w pewnym czasie mogę dostać po zębach. Ale
      nigdy nie dostałem. Dlaczego? Bo nie chodze tam gdzie nie trzeba i nie
      rozpowiadam swoich poniżających opinii o Brytyjczykach. W żaden sposób nie
      pochwalam takich ludzi, ale pan DJ ze względu na takie a nie inne warunki, na
      które nie ma wpływu, powinien powziąć pewne środki ostrożnosći a nie robić co
      chce a potem się dziwić że biją. To źle, że biją, to prawda, ale nie od dziś to
      wiadomo, dlatego trzeba uważać.
    • jednokolanko Bydlaki, rasiści... 17.02.09, 14:03
      Nie wierzycie mu? Ja wierzę... Wystarczy, że ktoś jest w PL inaczej ubrany,
      już w niektórych dzielnicach ma problem. Wolę nie myśleć, co się dzieje, jak
      masz inny kolor skóry. Pani Vreden, do rzecznika praw obywatelskich, do
      Starsburga ich! I bydlaków, i policję!
    • patthecat Panie kacpes... 17.02.09, 14:09
      Panu się wszystko pierd.... Nie można stwierdzić, że każda Polka oddaje się
      murzynom, że każdy murzyn ćpa i zachowuje się agresywnie na ulicy. To nie wredna
      tolerancja, a generalizacja, która wedle twojego toku rozumowania zaprowadziła
      by mnie do stwierdzenia, że każdy człowiek o ksywce kacpes na forum to kretyn. W
      żadnym momencie swoich wywodów nie mówiłem też że wszyscy Polacy to rasiści,
      chociaż mogę podnieść argument, że jest ich większość niż w innych krajach.
      Twierdzę jedynie, że zgadzam się z tezami postawionymi przez owego murzyna i
      wymiar sprawiedliwości, który wierzy 5 facetom, że napadł ich jeden murzyn i
      skazuje tego drugiego, jest jak większość urzędów w tym kraju farsą. I na tym
      kończę z waćpanem dyskusję, bo kot z psem się nie dogada...
      • kacpes Re: Panie patthecat... 17.02.09, 14:17
        Niczego z tych rzeczy nie stwierdziłem... ani, że każda Polka oddaje sie
        murzynom, że każdy murzyn ćpa...
        Twój tok myślenia może nas doprowadzić do absurdu kiedy na ulicy murzyn da Ci w
        twarz, a jak mu oddasz- zostaniesz okrzyknięty rasistą...
        obyś tylko dostał w twarz, a nie został pchnięty nożem - komentowania tej
        sytuacji, jakoś dziwnie unikasz...
        pozdrawiam
        • Gość: patthecat Już nie panie, a baranie... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 15:16
          1. "inni ludzie, z kolei mają dość widoku Polek oddających się Murzynom, ćpania
          czego się tylko da na ulicach i ich wulgarnego stylu bycia oraz agresji z ich
          strony, bo... czarni są największymi rasistami.." to twoje słowa z jednego z
          poprzednich postów. "niczego z tych rzeczy nie stwierdziłem" Amnezja, czy
          dysonans poznawczy?
          2. K.M. Vreden NIE jest tym samym czarnym DJ-em, który został zaatakowany przez
          pijanych nastolatków na ul. Ruskiej i w przeciwieństwie do ww. postanowił się
          bronić. Twoje obwody logiczne są proste jak konstrukcja cepa - czarny, DJ, to
          pewnie ten, co dźgał nożem, co tylko potwierdza moją tezę o generalizacji.
          Mea culpa, miałem nie odpisywać, ale na tym sprawę ewidentnie kończę. Baran waść
          i cywilizowany rasista CBDU...

PS. Twoje pozdrowienia umieść tam, gdzie wg. twój mózg rezyduje...
    • zdr1 Opona???!!! 17.02.09, 14:11
      Eeeehheheheheee, opona? nigdy nie slyszalem, dobre, eeehehehehe
    • rty99 Murzyn do domu! 17.02.09, 14:14
      Mnie jak sie gdzies nie podoba to wstaje i wychodze a nie siedze i krytykuje.
      • kroliklesny Re: Murzyn do domu! 17.02.09, 16:15
        No to co robisz w EU? Wyjdz, jak ci sie nie podoba! Facet jest twoim
        bratem z EU, he, he!
    • k31459 Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją 17.02.09, 14:25
      za bardzo się wyróżnia
    • k31459 Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją 17.02.09, 14:28
      może niech wraca do swojej ojczyzny jak mu zle w tym kraju bo
      jeszcze może mu sie stać coś naprawdę złego
      • kroliklesny Ratlerek gryzie czarnych... 17.02.09, 16:14
        k31459 napisał:

> może niech wraca do swojej ojczyzny jak mu zle w tym kraju bo
        > jeszcze może mu sie stać coś naprawdę złego

He, he- wlasnie czekalem na taki komentarz. Typowe
        dla "europejczykow" z kompleksami. Niemiec ani Holender itd. nie
        potrzebuje byc rasista, bo wie, ze jest dobry. Polaczek stale mial i
        bedzie mial kompleksy. I sie wymadrza "czujac sie" lepszym od
        ruskiego, Serba, Litwina itd. Tymczasem prawda jest taka, ze tamci
        ida naprzod, a polaczek stawia kolejna swiatynie. Amen!
        • Gość: Hehe tia kto gdzie idzie ? IP: *.e-wro.net.pl 17.02.09, 17:58
          tia kto gdzie idzie ? Mowisz o tych holendrach i niemcach ktorzy boją się wyjść
          po zmroku z domu ? O tych holendrach którzy są mniejszością w swoim kraju ?
    • Gość: zaqu to przenieś się do Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.02.09, 14:47
    • grzegorz.kasprzyk Wrocław: Policja nie reaguje, a czarnych biją 17.02.09, 15:02
      Tragiczna prawda, niestety wielu moich Rodaków nie zeszło jeszcze z drzewa. Są
      zlęknionymi, zakomlepsionymi prymitywami chcącymi się dowartościować kosztem
      ludzi o innym kolorze skóry. Szczeniackie ataki, przejawy agresji są w gruncie
      rzeczy objawem zazdrości. Wydaje im się, że są więcej warci gdy robią z siebie
      błaznów ale w gruncie rzeczy tylko udowodniają kim na prawdę są.
      Pozdrowienia dla wszystkich tych, którzy wystawiają dobrą opinię Polsce na
      arenie międzynarodowej i są faktycznymi Europejczykami.
      • bezportek G. Kasprzyk z Surinamu przeprasza za rodakow? 17.02.09, 15:49
        Calkowicie przyznaje racje - nie ma, nie bylo i nie bedzie gorszego
        rasisty, niz jego czarni rodacy. Szczeniackie ataki, przejawy
        agresji sa w gruncie rzeczy objawem zadzdrosci, probami
        dowartosciowania sie kosztem ludzi o innym kolorze skory. Moze im
        sie wydaje, ze sa wiecej warci, gdy robia z siebie blaznow, a sa w
        istocie zleknionymi, zakompleksionym prymitywami.
        Pozdrowienia dla wszystkich tych, ktorzy zdecydowali sie zostac na
        drzewie w Surinamie, zanim naucza sie tolerancji i dowiedza, jak byc
        Europejczykiem.
        • Gość: patthecat Grzegorz przreprasza,a jak się jest bez portek.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 16:06
          ...to wiadomo, dupą się świeci. Masz rację, media wprost nie mogą nadążyć za
          relacjonowaniem jak to bambusy, co powinny zostać na drzewach terroryzują biedne
          polskie nastolatki i studentów, którzy z okularami wbitymi w podręcznik do
          szkoły zasuwają. Co do zlęknionych, zakompleksionych prymitywów - mam
          propozycję: wyliż jaja Denzelowi Washingtonowi, Morganowi Freemanowi, Willowi
          Smithowi i żeby daleko nie szukać, ostatniemu prezydentowi Stanów Zjednoczonych.
          Idź europejczyku chlać piwo na ławce w parku i burać się (co najmniej w liczbie
          pięciu) do obywateli innych narodów i nie szczekaj na forum. Rzygać mi się chce,
          że takie g... jak ty ma dowód osobisty z tym samym Orłem, co ja....
          • Gość: jasioZ biją Murzynów IP: *.e-wro.net.pl 17.02.09, 17:14
            chciałbym zwrócić uwagę p.Czajkowskiej ,że niewątpliwie tym artykułem podsyciła
            nienawiść na tle rasowym
            • patthecat Nie "podsyciła" a "naświetliła".... 17.02.09, 17:29
              Wystarczy przejrzeć wypowiedzi na forum odnośnie tego reportażu, żeby
              stwierdzić, iż 3/4 wypowiadających się nie odróżnia nazwiska udzielającego
              wywiad od człowieka oskarżonego o napada z nożem sprężynowym i że, tak w dużym
              skrócie, małpy powinny zamknąć japy i spadać na drzewo. Ten artykuł po prostu
              pokazał, jak my pasujemy do UE i prawdziwą mentalność mieszkańców "miasta
              spotkań". Statystycznie jak dla mnie po przeczytaniu tych postów jesteśmy krajem
              trzeciego świata w Europie Wschodniej i jak na dłoni widać rzeczywistą
              mentalność mieszkańców "miasta spotkań". Sarmaci, słomę wam z butów wyjmować, a
              nie machać szabelką...
              • Gość: Hehe Pat a gdzie ty tak do tej europy gonisz ? IP: *.e-wro.net.pl 17.02.09, 18:07
                Path a gdzie ty tak do tej europy gonisz ?
                A kto powiedział że oni są ideałem i do nich mamy równać ?
                Kto powiedział że oni są wzorem ?
                wstydzisz się rodaków zmień obywatelstwo
                To historia oceni kto miał racje a kto wyszedł na idiote
                ochłoń troszkę z tą twoją krucjatą przeciwko rodakom

• patthecat Już tak całkiem od serca... 17.02.09, 18:34
                  Nieuku jeden, po pierwsze, nazwy kontynentów pisze się z dużej litery. Jak już
                  przetrwasz gramatykę w podstawówce, to w gimnazjum tudzież liceum dowiesz się,
                  że historia ocenia nasz naród od przeszło 300 lat, kiedy to miał miejsce
                  pierwszy zabór. Jesteśmy burą suką Europy, po której jeżdżą jak chcą i w którą
                  stronę. Oczywiście, przyczyną nie jest głupota obywateli, tylko "układ" Rosji,
                  Anglii, Francji, Niemiec, Włoch, Czechów i ch... jeszcze wie kogo, żeby nas
                  udupić. My do nich z ręką, a oni nam na nią plują. Chyba, że jesteśmy narodem
                  pieniaczy i słusznie w pysk wspominana przez ciebie historia nam daje...
                  Wstydzę się rodaków? Wstydzę. Zmienić obywatelstwo? Chętnie, ale to nie takie
                  proste. Na razie w ramach ZUS-ów, vatów, podatków i wszelkich możliwych bajerów
                  okrada się mnie z połowy jak nie więcej moich zarobków, rzekomo na "skuteczne"
                  działania policji opisywane w tym artykule, służbę zdrowia, choć i tak muszę
                  chodzić prywatnie, bo termin do specjalisty za 3 miechy itp. itd. Jak dla mnie,
                  obywatelstwo polskie i związane z nim opłaty są biletem pozwalającym mi na pobyt
                  na terenie cyrku. Ale mamy kryzys, a zmiana obywatelstwa nie tak prosta sprawa.
                  Więc - czy się z tego szamba wydostanę? Pewnie nie. Czy mam prawo wyrażać opinie
                  a propos absurdów mnie otaczające. Tak. I ch... ci do tego.... Rodacy? Chłopie,
                  jest powiedzenie, że z rodziną najlepiej się na zdjęciu wychodzi. A ty mi
                  będziesz rodzinę czynił z 40 mln bez mała baranów z wyjątkami? Piękne dzięki....
                  • trueapasz ale masz kompleksy :( 18.02.09, 07:36
                    Mowisz że poł europy z nasz szydzi i robią nas w hu... i ta europa ktora nas
                    zawsze w hu robiła stawiasz tą europe za przykład i do niej tak brniesz ?
                    Jedz do holandii przerób sie na islama i juz bedziesz szanowanym obywatelem ;)
                    Oczywiscie masz prawo do swojej opini i nikt ci tutaj tego nie zabrania tylko
                    wiesz smutne jest to że tak opluwasz swoje gniazdo no ale cóż tak cie wychowali
                    na komiternowskich pisemkach ;(

• Gość: Polska 21 i pół dudkiewicz na prezydenta bamako! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 18:44
      dudkiewicz na prezydenta bamako! wrocek miasto spotkań inaczej...
      • Gość: dead-sea Re: dudkiewicz na prezydenta bamako! IP: *.gprs.plus.pl 17.02.09, 21:10
        Faktem jest, że czarni nie mają lekko w naszym mieście jednak nie
        tylko oni. Na dyskotece, w knajpie czy na ulicy w gębę może zebrać
        niestety praktycznie każdy. Na Policję we Wrocławiu nie ma co
        liczyć. Chyba, że ktoś jest w stanie poczekac parę godzin najpierw
        na połaczenie o później na patrol. Nic dziwnego, że w rankingach
        zaufania dolnośląska policja szoruje dno rankingów.
        • Gość: patthecat Bamako nie zasługuje na taką karę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 23:03
          ...jak Dutkiewicz... To wbrew konwencji Genewskiej.....
    • kreative Do tych którzy mówią, że jak się nie podoba... 18.02.09, 16:52
      ze jak się nie podoba, to się wychodzi z "lokalu". Drodzy "fobowicze",
      jak wam się nie podoba, że jesteście w Europie, to przenieście swój
      kraj w okolice Iranu. Tutaj, w Europie ludzi traktuje się z szacunkiem
      i nie patrzy się a kolor skóry. Tutaj w Europie Policjanci nie są
      psychicznymi i znęcającymi się półgłówkami. Tutaj, w Europie takie
      komentarze są uznawane za żałosne. Dziękuję. Won z Europy Azjaci!!!!
      • trueapasz Re: Do tych którzy mówią, że jak się nie podoba.. 18.02.09, 19:30
        Zapomniałeś że to jest też nasz dom wiec nie wypraszaj nas z własnego domu niech
        Goście zachowują się normalnie, i jak na razie to Azja włazi z butami do nas. To
        ty i tobie podobni obrażają rodaków i plują na Polskę wiec pakuj mandzur i
        szoruj do Anglii tam z całą rzeszą Paki Czarnych i islamców będziesz czuł się
        jak w swojej europie tej multikulti.
        A my jakos w tej Polsce będziemy sobie siedzieć w tej jak to mówisz zapyziałej
        Polsce nie martw sie damy se rade bez ciebie
        Lepsza zapyział Polska niż Islamabad w Holandii.
        • kreative Re: Do tych którzy mówią, że jak się nie podoba.. 18.02.09, 21:36
          no niestety lepsza to ona od Holandii nie jest. Jeśli chodzi o Islam
          ja swoje zdanie mam, ale to nie oznacza, że na koleżankę z pracy
          nakrzyczę, albo jej będę ręce wykręcał. Teraz mieszasz Islam do tej
          sprawy... Może wmieszamy też to, że zima znowu zaskoczyła drogowców
          itp???

Tu jest Europa. Tu jest normalnie. Jeśli Polacy chcą mieć Azję, to
          niech jadą do Azji.... Może na Bliski Wschód - patrząc
          "religijnie"... NIe obchodzi mnie to. Ale jeśli chcą być w Europie,
          to niech poziom trzymają - żadnych Kaczońskich, żadnych
          POlicjantówsrantów, asfaltowe drogi, nie polne...

Azja wchodzi do Europy z buciorami - zgadzam się: W Berlinie Turki,
          w Londynie polskie burki (oczywiście są i normalni).
    • kreative Żeby tak polaczki się angielskiego w Londynie nauc 18.02.09, 17:19
      nauczyli w ciągu 4 lat.... Oczywiście nie mówię o wszystkich, tylko o
      tych "złych" egzemplarzach, za których wstyd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka