Dodaj do ulubionych

RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!!

24.01.02, 00:30
Nie do wiary!!!! Po wielu miesiącach względnego spokoju wróciła Czarna Ospa
Dolnego Śląska! Czekają nas piekielnie trudne czasy: komuniści, recesja, dziura
w finansach państwa, wybory samorządowe i On- Wielki Megaloman, Miłośnik
Tramwajów (na peryferia), Słońce Bezmózgowia, Mistrz Dyzgrafii, Wielki
Niemyśliciel, Anioł Grafomanii, Febra Logiki, Mister Samozachwytu, Znający
Znaczenie Wszystkich Słów, słowem ulubieniec forumowych tłumów:
R O B E R T O 65 ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ratuj się kto może! Mocy przybywaj, uchroń nas maluczkich przed powodzią
bełkotu wylewającego się z ust Naszego Ulubieńca niczym terroryzm z Afganistanu.
Bracia ITZR- owcy, Harcerze, ateiści i bogobojni do klawiatur!!!!!!!
Zgniećmy epidemię kabotyństwa w zarodku!
"POZDRAWKI" (jakby napisał nasz bohater).
Obserwuj wątek
    • Gość: Anielka Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:39
      Moje życie zaczęło się układać pomyślnie. Aż tu nagle, niczym grom z jasnego
      nieba dowiedziałam się! Czarny Anioł Intelaktu wrócił! Biada, biada, po
      trzykroć biada! Babilon za progiem! Od dzisiaj Wszechgłupek zanudzi nas na
      śmierć. Dobrze mówiła moja mamusia- "Anielka, ty już jedź do tej Kanady,
      wspomnisz moje słowa: demon powróci!". Sprawdziło się!
      • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 27.01.02, 16:57
        Gość portalu: Anielka napisał(a):

> Moje życie zaczęło się układać pomyślnie. Aż tu nagle, niczym grom z jasnego
        > nieba dowiedziałam się! Czarny Anioł Intelaktu wrócił! Biada, biada, po
        > trzykroć biada! Babilon za progiem! Od dzisiaj Wszechgłupek zanudzi nas na
        > śmierć. Dobrze mówiła moja mamusia- "Anielka, ty już jedź do tej Kanady,
        > wspomnisz moje słowa: demon powróci!". Sprawdziło się!

Pozdrawiam Twoją mamusię Drogi Klonie o bardzo sympatycznym nicku ha ha.
    • baron1 Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 00:44
      Z poczatku myślałem ,że to kolejny fałszywy alarm wzniecony przez strachliwych
      swiadków pogromu jaki czynił na forum ten zadufany w sobie pajac. Ale po
      przejrzeniu ilosci wpisów jakie wydalił z siebie zrozumiałem ,ze żarty się
      skończyły.
      Na dodatek jak przeczytałem ,że od wczoraj przeczytał 250 wątków dotarł do mnie
      ogrom zagrozenia. Normalny facet po kilkumiesięcznej niebytności w domu
      ujeżdżał by zonę ( nawet wirtualną) jak huzaria a ten onan czyta sobie wpisy na
      forum. Proponujjje zmobilizować harcerzy - alkoholików do bojówki ITZR.
      CZUWAJ
      • Gość: Anielka Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:49
        Zaczyna się Horror! "Teksańska masakra piłą mechaniczną IV" przy powrocie
        Megatumana to kaszka z konfiturami dla pensjonarek! Lekarza!
        • Gość: Birbant Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:56
          Nie przesadzajmy. Moze będzie trochę ciekawiej. Roberto ma talent do zakładania
          ciekawych wątków. Na razie królują bezsenne krasnale na stanowisku dowodzenia.
          Tymczasem w tv 4 wspaniały aktor (chwilowo niewystępujący w supermarketach)
          Sylwek Stallone jako Rocky V.
          • waldek.s Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 00:58
            Stallone przynajmniej nie nosi wąsów. Co za paskudztwo!
        • waldek.s Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 00:56
          Niestety! W rodzinie są: chirurg, pediatra i stomatolog. Nie ma psychiatry. Co
          robić? Lekarze z Forum- odezwijcie się. Wystawcie wirtualną receptę na Prozac
          naszemu Przyjacielowi. Inaczej i my zwariujemy! A może LOBOTOMIA??? To jest
          myśl!
          • Gość: Anielka Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:02
            Proponuję elektrowstrząsy, wziernikowanie odbytu, lewatywę, zawijanie w mokre
            prześcieradła, akupunkturę i egzorcyzmy. Prozac może być za słaby. Tu trzeba
            morfiny.
          • kizior Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:03
            To wszystko co piszecie wydaje mi sie przesadzone. Nie jestem tu długo ale duzo
            bardziej nudny wydaje mi się janek i hrabia. Straszne z nich dupolizy. Teraz
            wymyślili se zabawe w wojenke z warszawka. jakby bylo o co . najsmieszniejsze
            ze podchwytuja to inni i daja sie zlapac w pajeczyne tym palantom.
            • Gość: Anielka Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:07
              Uważaj! Do wojny o prymat na Forum dołączy się Roberto! To największy lokalny
              ksenofob!
            • Gość: Janek Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 02:06
              Kizior. Czy wiesz co to jest funt kłaków? Jeżeli nie to daj se na wstrzymanie.
              To po pierwsze. A po drugie to już z ciekawości. Skąd ten nick? Z kresów. Bo u
              Wańkowicza coś takiego znalazłem: Kizia, kizia na cycołku. Ni cholery nie wiem
              co to jest ale musi być kiziorne.
          • kropka. Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:10
            raczej może LAPTOtomia bedzie skuteczniejsza
            • baron1 Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:14
              Tylko napalm.
            • waldek.s Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:14
              Może być też tak, że tu nie pomoże medycyna. Takich koleżków trzeba izolować
              (przynajniej od kompów).
              • baron1 Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 24.01.02, 01:17
                trza mu kupic gejmboja.
                • Gość: Anielka Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 01:23
                  Chyba G E J B O Y A ?
                  • Gość: HACK Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 04:28
                    waldek s, baron1 , Anielka powiedz nam wszystkim jak to jest być jedną i tą
                    samą osobą, a udawać 3 różne osoby. Stadium choroby psychiczno-starczej
                    postępuje u ciebie kolego w zastraszająco szybkim tempie. Diagnoza: zrób sobie
                    lewatywę mózgu, może ci to trochę ulży w twoim cierpieniu.
                    • Gość: Anielka Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 04:38
                      Powiedział co wiedział!
                      • Gość: HACK Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 04:40
                        Gość portalu: Anielka napisał(a):

> Powiedział co wiedział!

Czy możesz się tu wpisać za 10 minut? Ułatwisz mi pracę.
                        • Gość: n Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.skane.se 24.01.02, 06:17

o co cho dzo tem tramwaj

• Gość: o Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 06:29
                            Gość portalu: n napisał(a):

>
                            >
                            >
                            >
                            > o co cho dzo tem tramwaj

Naucz się pisać po polsku !
                            >
                            >

• Gość: Anielka Re: ITZR srObilizacja!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 10:07
                              HACK! Cmaknij w pompę mojego starego! Pozdrawki!
                              • Gość: hen Adminie kochany IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:13
                                Czas już na oślą ławkę z tym wątkiem.
      • #roberto65 Re: ITZR MObilizacja!!!!!!!!!!!! 27.01.02, 16:57
        baron1 napisał(a):

> Z poczatku myślałem ,że to kolejny fałszywy alarm wzniecony przez strachliwych
        > swiadków pogromu jaki czynił na forum ten zadufany w sobie pajac. Ale po
        > przejrzeniu ilosci wpisów jakie wydalił z siebie zrozumiałem ,ze żarty się
        > skończyły.
        > Na dodatek jak przeczytałem ,że od wczoraj przeczytał 250 wątków dotarł do mnie
        >
        > ogrom zagrozenia. Normalny facet po kilkumiesięcznej niebytności w domu
        > ujeżdżał by zonę ( nawet wirtualną) jak huzaria a ten onan czyta sobie wpisy na
        >
        > forum. Proponujjje zmobilizować harcerzy - alkoholików do bojówki ITZR.
        > CZUWAJ

Pozdrawiam Drogi klonie.
    • Gość: bromden Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 10:17
      co cie tak zszokowalo?
      przeciez niejaki Janek robil, co mogl, zeby zastapic roberto,

apropos, roberto, jaki to wspanialy projekt realizowales i ile kasy tym razem zarobiles?
      chyba nie omieszkasz sie pochwalic (jak za starych, dobrych czasow)
      • Gość: zenek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 10:50
        uciekać i tak już nie ma dokąd duszę sie w powietrzu jest gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bromden Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 11:09
          > uciekać i tak już nie ma dokąd duszę sie w powietrzu
          > jest gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no, kolego, lezka w oku mi sie zakrecila,

a ciagnac dalej temat, mozna powiedziec, ze czterdziestoletnia mlodziez znowu atakuje ...
          • Gość: Gadzio Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 11:27
            Olo budź się ze snu zimowego. Forum w potrzebie!
          • Gość: zenek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 12:35
            Gość portalu: bromden napisał(a):

> > uciekać i tak już nie ma dokąd duszę sie w powietrzu
            > > jest gaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            >
            > no, kolego, lezka w oku mi sie zakrecila,
            >
            > a ciagnac dalej temat, mozna powiedziec, ze czterdziestoletnia mlodziez znowu a
            > takuje ...
            listy przebojów fascynacja kiczem oto polska młodzież ktora nie jest........
      • Gość: Janek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 11:37
        Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wielki jesteś. Że
        taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego co na forum.
        To współczuję serdecznie.
        • Gość: bromden Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 13:06
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wielki jesteś. Że
          > taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego co na forum.
          > To współczuję serdecznie.

Jasiu wyliż mi rowa pedale jeden.
          • Gość: Zorro Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 13:16
            Panowie! Bez wycieczek osobistych! Forum w potrzebie! GADZINA WRÓCIŁA!!!
            • twoja.zmora Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 24.01.02, 13:34
              Ale ubaw! Robal wylazł z ukrycia. Tylko zrobiło się trochę cieplej i proszę.
              • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 24.01.02, 23:03
                twoja.zmora napisał(a):

> Ale ubaw! Robal wylazł z ukrycia. Tylko zrobiło się trochę cieplej i proszę.

...a mówiłem Ci abyś załątwił sobie odrobaczanie mózgu. I nic, dlaej się tu
                klonujesz chłopaczku. Klonuj się dalej, nawet jestem za, nabijesz tylko naszemu
                forum dużo postów...he he

• Gość: Janek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 21:30

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wielki jesteś.
            > Że
            > > taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego co na for
            > um.
            > > To współczuję serdecznie.
            >
            >
            > Jasiu wyliż mi rowa pedale jeden.

Wylazło szydło z worka. Używaj dalej kilka nicków i pisz pod moim nickiem
            chamskie posty na forum Warszawskim panie Alfonsie Wychodek.
            • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 24.01.02, 23:05

> Gość portalu: bromden napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Janek napisał(a):
              > >
              > > > Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wielki je
              > steś.
              > > Że
              > > > taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego co n
              > a for
              > > um.
              > > > To współczuję serdecznie.
              > >
              > >
              > > Jasiu wyliż mi rowa pedale jeden.
              >
              > Wylazło szydło z worka. Używaj dalej kilka nicków i pisz pod moim nickiem
              > chamskie posty na forum Warszawskim panie Alfonsie Wychodek.

Wiesz JANKU, TO TAK ZAWSZE BYWA Z TAKIMI Wychodkami, gość ma masą kompleksów,
              począwszy od krzywego nosa i krzywych nóg a skończywszy na wiórkach drzewnych
              zamiast kory mózgowej...

• Gość: Jaś Gupi Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 00:12
                #roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: bromden napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Janek napisał(a):
                > > >
                > > > > Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wiel
                > ki je
                > > steś.
                > > > Że
                > > > > taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego
                > co n
                > > a for
                > > > um.
                > > > > To współczuję serdecznie.
                > > >
                > > >
                > > > Jasiu wyliż mi rowa pedale jeden.
                > >
                > > Wylazło szydło z worka. Używaj dalej kilka nicków i pisz pod moim nickiem
                > > chamskie posty na forum Warszawskim panie Alfonsie Wychodek.
                >
                > Wiesz JANKU, TO TAK ZAWSZE BYWA Z TAKIMI Wychodkami, gość ma masą kompleksów,
                > począwszy od krzywego nosa i krzywych nóg a skończywszy na wiórkach drzewnych
                > zamiast kory mózgowej...

Nie mierz wszystkich swoją miarką pacanie.
                >

• Gość: bromden Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:07
              > Wylazło szydło z worka. Używaj dalej kilka nicków i pisz pod moim nickiem

widzialem ten post z moim nickiem, ale nie zareagowalem, bo sadzilem, ze uzycie charakterystycznych zwrotow jasno wskazuje autora,

czyzby pod ciebie, janku, nikt sie nigdy nie podszyl, ze tak latwo wykorzystujesz to na moja niekorzysc?
        • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 24.01.02, 23:01

> Bromdenku. Ja przynajmniej się bawię, a Ty smutas jak widzę wielki jesteś. Że
          > taka sierota na uczelni pracuje. Czego ty młodzieży uczysz. Tego co na forum.
          > To współczuję serdecznie.

Bromdenek na uczelni pracuje? No tak, rozumiem, te kompleksy zaczynają z niego
          wychodzić. Współczuję Bromdenku, ale nie martw się ponoć Millerusy obiecują
          poprawę sytuacji na polskich uczelniach, może dadzą Ci więcej pieniędzy, to
          przestaniesz się czepiać innych...

• Gość: bromden Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:17
            > Bromdenek na uczelni pracuje? No tak, rozumiem, te

niestety, janek wyciagnal bledne wnioski,
            uzywanie dedukcji przy malej ilosci danych tak sie konczy ...
            • Gość: Janek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:22
              Wyciągnę wątek w którym o tym sam piszesz. Ale to potem, bo Warszawa po
              piętach depcze.
      • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 24.01.02, 22:59

> co cie tak zszokowalo?
        > przeciez niejaki Janek robil, co mogl, zeby zastapic roberto,
        >
        > apropos, roberto, jaki to wspanialy projekt realizowales i ile kasy tym razem z
        > arobiles?
        > chyba nie omieszkasz sie pochwalic (jak za starych, dobrych czasow)

...Bromdenku skleroza? Nie wiesz? Za mało masełka jemy? Mimo wszystko Cię
        pozdrawiam, bo nawet Cię lubię...
        • Gość: zizu Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 23:21
          kto to ten ZARAZA ? to jakiś ogromny ZARAZEK ?
    • Gość: tyrysek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 23:36
      cudownie!!!
      wreszcie bede miala okazje przekonac sie na wlasne oczy, o co chodzi ;-)))
    • winietka Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 25.01.02, 08:22
      Ale o co chodzi?
      • Gość: Jasiek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 08:52
        winietka napisał(a):

> Ale o co chodzi?

Pożyjesz, zobaczysz! Wylazła największa gadzina tego Forum! ROBALto65!
        • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 27.01.02, 17:01
          Gość portalu: Jasiek napisał(a):

> winietka napisał(a):
          >
          > > Ale o co chodzi?
          >
          > Pożyjesz, zobaczysz! Wylazła największa gadzina tego Forum! ROBALto65!

Fajny jesteś klonie, przynajmniej jesteś zabawny, a nie jak co niektóre ole,
          które potrafiły tu pisać tylko o jakiś gejach itd.

• Gość: Janek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 08:58
      Koledzy. Więcej czadu. Co tak delikatnie. Jeszcze dziesięć "fajnych" wpisów i
      ośla ławka z tym wątkiem świętować będzie jubileusz 500.
      • Gość: dziki Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25
        Ratunkuuuu!!!!!!
        • waldek.s Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 26.01.02, 14:17
          Wrócił Robbi i co? Forum się sypło!
          • Gość: Jajaccek Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 14:20
            Ale to jeszcze nie ostatnie slowo.:)
            • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 27.01.02, 17:03
              Klonowi, który założył ten wątek, a następnie wpisywał się tu pod kilkoma
              nickami serdecznie dziękuję. Dzięki Tobie nasze forum wzbogaciło się o
              kilkanaście nowych postów ( 5500 > ). Thanks !
          • #roberto65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 27.01.02, 17:02
            waldek.s napisał(a):

> Wrócił Robbi i co? Forum się sypło!

Kto to jest Robbi klonie miły?

• Gość: Jaś Gupi Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 18:52
              #roberto65 napisał(a):

> waldek.s napisał(a):
              >
              > > Wrócił Robbi i co? Forum się sypło!
              >
              > Kto to jest Robbi klonie miły?

Gdybyś miły nie miał kiły
              to by jaja ci nie gniły
              >

• roberto.65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 27.01.02, 18:57
                Gość portalu: Jaś Gupi napisał(a):

> #roberto65 napisał(a):
                >
                > > waldek.s napisał(a):
                > >
                > > > Wrócił Robbi i co? Forum się sypło!
                > >
                > > Kto to jest Robbi klonie miły?
                >
                > Gdybyś miły nie miał kiły
                > to by jaja ci nie gniły
                jasiu, a kiedy ty sobie Wassermanna robiłeś?.Może jeszcze mózgu nie ruszyło.?

• oloonio Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 28.01.02, 22:58
                  Jestem z odsieczą! Widzę, że Rrroberto65 aktywnie się tu udziela. Ileż
                  samozaparcia!
                  • roberto.65 Re: RATUNKUUUUU!!!! ZARAZA WRÓCIŁA!!!!!! 29.01.02, 00:56
                    oloonio napisał(a):

> Jestem z odsieczą! Widzę, że Rrroberto65 aktywnie się tu udziela. Ileż
                    > samozaparcia!

A z jaką Ty olo odsieczą możesz oferować.Te nudne, chamskie odzywki nazywasz
                    odsieczą.????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka