Dodaj do ulubionych

CO MYŚLICIE O TORUNIU

IP: *.torun.mm.pl 20.11.03, 17:52
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.energis.pl 20.11.03, 18:16
      bardzo fajne miasto. studiowałam tam przez rok i musze przyznac ze zarowno
      miasto jak i uniwersytet wspominam z wielka tesknota.wrocław sie nie
      umywa.dodam ze nie jestem ani z wrocławia ani z torunia wiec nie jest to
      patriotyzm lokalny.Torun ma niestety jeden minus-bezrobocie.
      pozdrawiam
      • Gość: ceti Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.11.03, 18:51
        rewelacja :) zwlaszcza naleśnikownia "u misia" :)) poza tym okolice: ciechocinek, golub-dobrzyn, brodnica... w sam raz na odpoczynek. no a samo miasto: rozklada mnie zawsze widok z mostu na starowke, uwielbiam spacery po bulwarze, a i szeroka ma swoj niepowtarzalny urok :) jedno z moich ulubionych miast.
      • Gość: 123 Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.torun.mm.pl 21.11.03, 17:34
        Gość portalu: inga napisał(a):

> bardzo fajne miasto. studiowałam tam przez rok i musze przyznac ze zarowno
        > miasto jak i uniwersytet wspominam z wielka tesknota.wrocław sie nie
        > umywa.dodam ze nie jestem ani z wrocławia ani z torunia wiec nie jest to
        > patriotyzm lokalny.Torun ma niestety jeden minus-bezrobocie.
        > pozdrawiam
        bezrobocie prweie takie samo jak wrocl
    • wielki_czarownik Wspaniałe miasto. 20.11.03, 20:08
      Starówka o niebo lepsza od naszej. Ulica Szeroka bije Świdnicką na głowę. Ale dworzec PKP mają jeszcze gorszy niż my - serio!
    • Gość: zeus Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 20:10
      ...i te pierniki. Pycha.
    • Gość: dolnoślązak Re: Taaakie sobie... IP: *.lanet.wroc.pl 21.11.03, 18:24
      Fajna starówka, zwłaszcza widok z mostu zawsze mnie zachwyca, ale gdzie mu do
      naszego Wrocka! Przede wszystkim nie ta skala i nie ten rozmach. Ot miasto,
      których w Polsce pokazać możnaby jeszcze kilka. No i ta pretensjonalna nazwa:
      Bulwar Filadelfijski (oco chodzi?).
      Co do opinii wielkiego czarownika, to po jego opowieści o motocykliście, który
      w kolizji drogowej rozbił samochód, sam sobie przy tym nic nie robiąc, jego
      opinie traktuję z przymrużeniem oka...
      Pozdrofki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka