Dodaj do ulubionych

Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje

IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.11.03, 17:42
Jestem z was Koledzy dumna! Ja niczego nie kotraktuję, bo jetem niewolnikiem
szpitala, ale trzymam kciuki żebyście nie dali nami, a zrazem pacjentami
pomiatać !
Chyba już wystarczy, od II wojny minęło 58 lat i czas parę spraw postawić z
głowy na nogach. Nie będzie to łatwe, bo warstwa rządząca jest taka, jak
każdy widzi, a w naszym środowisku też pełno osobników do odstrzału, ale od
czegoś trzeba zacząć. Trzymajcie się
Obserwuj wątek
    • Gość: wic Re: Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:05
      A na czym ma polegać to postawienie z głowy na nogi? Czy na wyciągnięciu z
      mojej kieszeni kolejnych złotówek tylko po to zebyscie wrzucili je do studni
      bez dna ?
      • Gość: eMKa Re: Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:30
        Ciagle ktos strajkuje dla mojego dobra. Lekarze i pielęgniarki, górnicy i
        hutnicy, kolejarze i taksówkarze. Kiedy wreszcie normalny obywatel opedzi sie
        od tych natretnych samarytan i sam bedzie mógł o siebie zadbać?
        • Gość: maja Re: Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje IP: *.ipt.aol.com 27.11.03, 22:38
          to sa wlasnie tez zwylki obywatele
    • Gość: maja Re: Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje IP: *.ipt.aol.com 24.11.03, 23:06
      Gość portalu: tez lekarz napisał(a):

> Jestem z was Koledzy dumna! Ja niczego nie kotraktuję, bo jetem niewolnikiem
      > szpitala, ale trzymam kciuki żebyście nie dali nami, a zrazem pacjentami
      > pomiatać !
      > Chyba już wystarczy, od II wojny minęło 58 lat i czas parę spraw postawić z
      > głowy na nogach. Nie będzie to łatwe, bo warstwa rządząca jest taka, jak
      > każdy widzi, a w naszym środowisku też pełno osobników do odstrzału, ale od
      > czegoś trzeba zacząć. Trzymajcie się

Ja tez trzymam kciuki. Zwlaszcza spoza kraju widac karykature polskiego systemu.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Manwe Re: Hurraa!! tylko 20 % lekarzy się kontraktuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.03, 23:40
      trzymam kciuki. niech wreszcie funduszzrozumie ze pieniadze sa na leczenie, a
      nie na marmury. moze przyparty do muru zacznie refundowac jakies normalne
      pieniadze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka