Gość: ja IP: *.autocom.pl 20.03.09, 14:29 Ostrzegam!!!!! wszystkich przed panią dr.Kamińską z Oddziału Klinicznego Psychiatrii dzieci i młodzieży w Krakowie.To okropny lekarz zamiast pomóc to jeszcze podważa autorytet rodzica w obecności dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tez ja Re: ostrzegam!!!!!!!!!! IP: *.40.189.208.sub.mbb.three.co.uk 21.03.09, 07:48 Dzieci normalnych rodzicow nie laduja u psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie ja Re: ostrzegam!!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 21.03.09, 10:23 Ale żeś teraz walnął. Rozumiem, że dzieci są gwałcone, napadane, prześladowane w szkołach przez to, że mają nienormalnych rodziców. Puknij się główkę. A autorce wątku radzę napisać konkretne argumenty bo błotem obrzucać może każdy każego - i nie czyni Cię to wiarygodną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leti Re: ostrzegam!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 23.03.09, 19:53 Do psychiatry nie chodzą zdrowi ludzie a dzieci to ich ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ostrzegam!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:23 Trochę szacunku dla tych biednych rodziców, którzy cierpią z powodu chorób ich dzieci zwłaszcza gdy te mają problemy psychologiczne albo psychiczne !!! Tak naprawdę jak w tej fraszce Kochanowskiego " Na zdrowie " nie wie się ile kosztuje utrata zdrowia dopóki samemu się tego nie doświadczy. Należy pamiętać, że w dzisiejszych czasach może to spotkać każdego więc się nie wyśmiewajcie. A jak się znajdzie beznadziejny lekarz psychiatra , który nie potrafi albo nie chce wniknąć w problem to najlepiej zwalić wszystko na rodziców , że to oni są winni choroby dziecka. Nieudacznicy >>> Odpowiedz Link Zgłoś
krynia52 Re: ostrzegam!!!!!!!!!! 01.05.09, 19:35 no tak pani doktor zjadła wszystkie rozumy Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Autorytet rodzica ... 01.05.09, 23:24 ... powinien też opierać się na jego znajomości ortografii. Po skrótach, których ostatnia litera odpowiada ostatniej literze skracanego wyrazu, kropki się nie stawia. Odpowiedz Link Zgłoś