colla18 31.03.09, 11:11 Witam serdecznie!!! Mam prosbe czy ktos mi powie jak najlepiej dojechac (dojsc) na ul.pomaranczowa? jade z katowic do wrocławia wysiade na przystanku dworzec głowny.bardzo prosze o odpowiedz.dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: pomoc dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:12 Proponuje zapoznać się z serwisem przesiadki.pl Na przesiadki.pl/?miasto=lo są zarówno autobusy, jak i tramwaje. Do tego wszystkie linii zaznaczone są na mapie i można wyszukać połączenie z dowolnych punktów. Rozkład jazdy i wyszukiwanie połączeń - Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orejap23 Re: pomoc dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 14:12 Koło Dworca Gł. wsiądziesz w tramwaj 22 jadący w stronę Leśnicy. 3 przystanki przed Leśnicą wysiądziesz przy ulicy Boguszowskiej. Boczne ulice od Boguszowskiej już mają nazwy kolorów: pierwsza to Lazurowa, następna Biała.. Pomarańczowa jest na "szarym" ;-) końcu. Musisz dojść do końca ulicy Boguszowskiej, aż do skrzyżowani ze Starogajową (ok.400m), potem w lewo w Starogajową (ok.200m) a póżniej na skrzyżowaniu z Jeleniogórską i Stabłowicką (koło transformatora z czerwonej cegły) pójdziesz w prawo w Stabłowicką i za około 50-100m po prawej stronie będzie ulica Pomarańczowa. Pewnie jak to teraz czytasz, wygląda to strasznie ale droga jest prosta. Wydrukuj sobie to co napisałem i trafisz, a w razie problemu, zapytaj ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orejap23 Nie ma za co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:38 Myślałem że choć dziękuję zobaczę na ekranie..? Odpowiedz Link Zgłoś