Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:45
Ten zespół jest RE-WE-LA-CYJ-NY! Oni rzeczywiście powinni juz
dawno w USA saportować największe gwiazdy, a nie gnić tutaj we
Wrocławiu. To skandal, ze nie znalezli jeszcze wydawcy. Polski
biznes muzyczny to banda gluchych cwaniaczkow!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grze Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 19:55
      byłem już na drugim koncercie Ctrl Alt Del są naprawde odjechaną kapelą!!!
      żadne tam Limp B. nie dorastają chłopakom do pięt! Świetny wokal bardzo
      charakterystyczny, aż włoski na karku się jeżą. Tak trzymajcie i więcej się
      pokazujcie. Co do tego wywiadu i waszej możliwości wydania płyty - trzymam
      za was kciuki z przyjemnością kupię :D
      • Gość: Megi Re: Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.top2.pl 02.12.03, 19:32
        Wszystkich którzy jeszcze nie slyszeli Ctrl Alt Del dobrze radze: IDZCIE NA
        ICH KONCERT!! Chlopaki 3mam za was kciuki! PS> nie potrzebujecie chorkow?
    • Gość: zulu Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.gaj.lanet.wroc.pl 02.12.03, 20:16
      ctrl to najlepszy polski zespół to bez dwóch zdań!!!!! byłem chyba na 6
      koncertach i stwierdzam, że za każdym razem jest lepiej rozwijają się
      scenicznie i powinni zaistnieć na świecie to nie podlega żadnym wątpliwością.
      Ich muzyka jest pełna przestrzeni tego czego brakuje polskim zespołą
      siweżość, moc własny niepowtarzalny STYL!!!
      • Gość: tomee Re: Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: 217.30.129.* 02.12.03, 20:41
        zgadzam sie w pelni z Zet-U-El-U - ctrl-alt-del brzmi po prostu "niepolsko". w
        jakn najbardziej pozytywnym sensie. na temat polityki polskich wytworni tudziez
        koncernow wole sie nie wypowiadac. nie trzeba ogladac "nakreconych"
        latkowskiego, zeby zdawac sobie sprawe z tego, jakie to bagno i jedno wielkie
        nieporozumienie.
        nie wiem, moze jakas zbiorke pieniedzy trzeba bedzie zrobic...
        • Gość: wayne Re: Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: 62.233.250.* 02.12.03, 22:11
          hell yeah :) niesamowita oryginalnosc przede wszystkim... obecnie nie znam
          zadnego zespolu ktory by tak gral, a trza podkreslic ze graja zajebiscie :) 5
          koncertow odwiedzilem i na kazdym wbijalo mnie w ziemie :) szacunek dla
          controli :)
    • Gość: komso Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 23:18
      chłopaki rzeczywiście są świetni, ale jednak można trochę zasnąć na
      koncertach, nie rozumcie mnie źle, mam pełny szacunek do chłopaków, nie
      uważam jednak, że to najlepszy zespół na świecie, jak dla mnie muza za bardzo
      soft, niby chcą mocno ale jakoś delikatnie to wychodzi, muza dla kogoś kto
      chciałby się przekonać do czadu, takie dobre delikatne wprowadzenie
      • Gość: karys Re: Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 02:29
        Absolutnie sie nie zgodze. To nie jest mocne granie? Moze w porownaniu z
        Obituary to moze rzeczywiscie, ale ile w tym finezji - swietne rify, super
        chlopaki kombinuja z dzwiekami. Bardzo nieschematycznie, swiezo i chwytliwie.
        Kawalek Manchild jest tak zaspiewany i zagrany, ze buty spadaja. Czapki z
        glow. az nie do wiary, ze to wszystko sie we Wrocławiu dzieje. Az normalnie
        zaczne sluchac polskiej muzy.
    • Gość: martha Rozmowa z Dominikiem Rozwadowskim IP: *.pl 03.12.03, 19:22
      To zespół z przyszłością - pełny profesjonalizm i wielkie "czucie".
      Gratuluję chłopakom wytrwałości i podziwiam szczerze. Kibicuję im, odkąd po
      raz pierwszy usłyszam ich demówkę. Muzyka i sfera tekstu - nie mam nic do
      zarzucenia, wręcz przeciwnie. Wszystkim moim znajomym z dumą prezentuję ich
      dokonania, muszę powiedzieć, że wszystkim się bardzo podoba. Słucham dużo
      muzyki, wszelkego rodzaju ale ctr+alt+del już po pierwszym przesłuchaniu
      wydał mi się zjawiskowy. Nie można go porównać do żadnych amerykańskich
      nowofalowych kapeli, chłopcy posiadają swoją własną orginalność i w pełni
      zasługują na zainteresowanie wytwórni płytowych. Naprawdę ambitna myzyka i
      liryczne teksty, nie żadne angielsko-podobne bajerzenie. Pozdrawiam i
      szczerze wierzę w sukces. Martha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka