Gość: klara IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.12.03, 17:55 Czy ktoś może mi podać jakies przykłady zagranicznych inwestycji na Dolnym Śląsku??? Nazwa firmy, profil działalności, lokalizacja itp :-). Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawek Re: INWESTYCJE GREEN FIELD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:56 Obejrzyj forum www.wroinvest.prv.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: INWESTYCJE GREEN FIELD IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 02.12.03, 18:05 green field czyli inwestycje polegające na wejsciu inwestora na puste pole i zbudowaniu na nim od podstaw całej fabryki i wszystkich innych potrzebnych rzeczy jak drogi, kolektory sciekowe itp. Tylko nie wiem czy ten termin oznacza wszystkie inwestycje spełniajace te warunki czy tylko przemysłowe? Na Dolnym Śląsku to głównie inwestycje motoryzacyjne Toyoty w Wałbrzychu, Jelczu, WV w Polkowicach, Volvo we Wrocku, Boscha we Wrocku(tzn Mirkowie ;) itp itd... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: INWESTYCJE GREEN FIELD IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.12.03, 18:06 Dzieki - co prawda troche mi ta stronka nie bardzo wchodzi ale moze byc. A znacie jeszcze cos??? Odpowiedz Link Zgłoś