pan_pndzelek 08.12.02, 16:22 Czemu z ciebie taki mały zasrany zakłamany i nienawistny CHUJEK? _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: _____DO_MIŚKA_TU_JEST_____________ IP: *.milnernet.com 08.12.02, 16:30 pan_pndzelek napisał: > Czemu z ciebie taki mały zasrany zakłamany i nienawistny CHUJEK? > _______________________________________ > ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... > /przysł. ludowe, autor nieznany/ > >>>--- Pendzelku a od kiedy u ciebie takie wielkie zainteresowanie moim chujem? On moze malutki ale bardzo zarloczny jest i wlasnie wpierdala kackowa suke. Odpowiedz Link Zgłoś
izraelczyk1 Misiek maly ch...k tchorzliwy w dodatku 09.12.02, 08:59 pan_pndzelek napisał: > Czemu z ciebie taki mały zasrany zakłamany i nienawistny CHUJEK? > _______________________________________ >On po prostu taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Tchorzliwy? TY____TO___DO__MNIE???? IP: *.milnernet.com 09.12.02, 15:03 Ty scierwo smierdzaca ty do mnie Tchorzliwy? Ty ktora nie masz odwagi przyznac sie do bledu i przprosic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM on ze strachu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.12.02, 15:06 spierdolił z Izraela((. Więc się nie dziw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: on ze strachu IP: *.milnernet.com 09.12.02, 15:15 Gość portalu: AdamM napisał(a): > spierdolił z Izraela((. Więc się nie dziw. I takie nic grozi mi ze mnie zalatwi!!! Czekam podpierdku!! Czekam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś