kecaj24 17.06.10, 10:10 Mam pytanko do Szanownych forumowiczów. Czy ktoś z Was w Antalyi płacił za wizę inną walutą niż $,E. Chodzi mi tu o funty angielskie(jeżeli tak to ile). Bardzo proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg H. Re: Wiza -waluta IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 17.06.10, 10:33 Można w funtach.Po te 10 funtów to by mi się nie chciało iść do kantoru bo mam już euro.Zysk 12zł !Zaoszczędzone niecałe 3 euro można zainwestować na napiwek dla kierowcy autokaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena www.lena-pachotour.pl.tl IP: 78.163.179.* 17.06.10, 10:52 Koszt wizy na granice _ _ _ _ _ _ Zapraszam serdecznie do pieknej Alanii! Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj24 Re: Wiza -waluta 17.06.10, 11:25 Dzięki za odpowiedz. Ja póki co jeszcze nie byłem w kantorze. Ale niebawem wybiorę się do niego ,kupić Tobie trochę funtów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg H. Re: Wiza -waluta IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 17.06.10, 11:47 Nie dzięki:) Ja się najem przed wylotem żeby nie kupować kanapki w samolocie mimo, że podczas lotu robię się głodny. Na to samo wyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Wiza -waluta IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.10, 12:51 My płacilismy w Funtach. Na okienku był napis, żeby płacić w E i $, ale po moim pytaniu czy mogę zapłacić funtami nie było żadnego problemu. BTW - w czarterach kanapki są za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewizor Re: Wiza -waluta IP: *.magma-net.pl 17.06.10, 19:14 > BTW - w czarterach kanapki są za darmo:) Śnisz na jawie. Saga czy Air Itaalia za darmo daje szczerbaty uśmiech stewardesy a nie kanapki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg H. Re: Wiza -waluta IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 17.06.10, 19:18 W Corendon też nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Wiza -waluta IP: *.bielawa.vectranet.pl 17.06.10, 20:39 W sky airlines picia pod dostatkiem, kanapka i ciasteczko:) Odpowiedz Link Zgłoś