kap80 23.04.09, 00:17 Witam. Szukam kobiety ktora potowarzyszyla by mi na imprezie Swingers-Party 25 kwietnia, szukam kobiety w wieku od 19 do 24 lat ladnej lubiacej sex i dobra zabawe chetne panie prosze pisac na kap80@wp.pl wiecej info prv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesław Lasota Re: Swingers-Party IP: *.lanet.net.pl 23.04.09, 08:28 a mozdzek mam wielkosci orzecha włoskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Swingers-Party IP: *.magma-net.pl 23.04.09, 12:34 Hahahahhaa, szuka pary, bo na zabawy swingersów wpuszczają tylko pary lub kobiety, a tu widzę młody spragniony wrażen, tylko wejść nie ma z kim :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Swingers-Party IP: *.os3.kn.pl 23.04.09, 13:44 Forum gazety to nie jest miejsce na takie ogloszenia matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet Re: Swingers-Party IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 13:53 Gdzie to jest napisane? Miejsce jak każde inne. Gorsze pierdoły tu wypisują. To mnie przynajmniej rozbawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: Swingers-Party IP: *.os3.kn.pl 24.04.09, 14:10 Widze że nierozgarnięty jestes. To nie jest mijesce bo tu nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet Re: Swingers-Party IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 13:51 Widać że nie masz wielkiego pojęcia o takich imprezach. Wiele jest miejsc, gdzie wpuszczają singli, jedynie cena dla nich za wejście jest wiele wyższa niż dla par. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposadelaseda Re: Swingers-Party 23.04.09, 19:45 to jeszcze gorzej... nie dość, że sam to sknera i bidota ;) Teraz to już żadna się z nim nie umówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Swingers-Party IP: *.171.244.23.static.crowley.pl 23.04.09, 20:02 Wątpię, żebyś kogoś znalazł takim ogłoszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
hekate00only Re: Swingers-Party 24.04.09, 16:05 kolejny zbok, zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami, dziewczyny nie dajcie sie debilowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajana Re: Swingers-Party IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 21:14 Witaj, cudowny! Ja chętnie z tobiem puńdem, bo jestem strasznie wypragniona na seks i inne takie rafinowane pieszczotasy. Co do mnie to będę ubrana skromnie jak zwykle, w czarną sukienkie na ramionczkach z dekoltem. Mam jeszcze jedne ważne pytanie: czy mam se ogolić wąsy, bokobrody i klatę? Pytam, bo na codzień jako Zenon Drzeworub jeżdżę pekaesem i te akcesoria oraz włosy w nozdrzach i kraciasta rurzowogranatowa koszula bardzo dodają mi animuszu i autorytetu u pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil84alter Re: Swingers-Party 02.05.13, 18:35 ja szukam kobiety na swingers party w Włocławku całkiem niezła bibka info mnie na priv a link do klubu to roughbunny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedzio Re: Swingers-Party IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 20:24 Ja cię wezmę w pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
balo-ny1 Re: Swingers-Party 02.05.13, 22:31 swingers party kolego ma swój sens... Ty tu smarujesz swoje duperele i sądzisz jesteś jakis nowoczesny,ale sie mylisz. Jesteś zwyczajnie do d..y. siwngers party polega bowiem na tym,że stałe pary wymieniają się partenrami, to ma dodac pieprzu. Ty natomiast proponujesz sfingres parti czyli wersję po polsku. Chcesz jak to tani polaczek zrobic kogoś w konia inaczej rozumując w ch. Jesteś zwyczajnie podróbą, tanim chińskim kondomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Swingers-Party IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.13, 16:54 forum dla swingersów k omdax.com/forum/viewforum.php?f=34 Odpowiedz Link Zgłoś