sledzik4 03.12.03, 13:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=9452909 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sledzik4 Re: Panie Krzysztofie - może Pan coś o tym wie? 04.12.03, 11:08 sledzik4 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=9452909 A może (nielegalnie) ktoś sobie trakt buduje? Jakąś przeprawę przez Odrę również? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Panie Krzysztofie - może Pan coś o tym wie? 04.12.03, 11:51 sledzik4 napisał: > A może (nielegalnie) ktoś sobie trakt buduje? Albo nielegalnie śmieci (gruz) wywozi :^/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Panie Krzysztofie - może Pan coś o tym wie? 04.12.03, 12:16 Niestety nic mi na ten temat nie wiadomo. Wyspa Opatowicka nie należy do pasa drogi publicznej, a co za tym idzie nie jest terenem administrowanym przez ZDiK. Polecam w tej sprawie kontakt z administratorem wyspy, tj. Rejonowym Zarządem Gospodarki Wodnej. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Panie Krzysztofie - może Pan coś o tym wie? 04.12.03, 15:12 Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
woo-cash Prace porządkowe 04.12.03, 19:06 Z tego co widziałem wczoraj, są tam prowadzone jakieś prace porządkowe. Gruzu nawieźli, żeby im się pojazdy nie pozapadły w błocie, bo ciężki sprzęt tam jeździ. Wczoraj widziałem ciągnik z przyczepą oraz spychacz (?). I ten fajny, spróchniały pień pocieli, na którym zawsze ludzie siadali, bo inaczej nie weszliby tymi ciężkimi maszynami na zakrętach. :-/ Pozdrawiam, Woo. Odpowiedz Link Zgłoś
sledzik4 Re: Prace porządkowe 09.12.03, 19:49 Ciekawość "pchnęła" mnie dzisiaj ponownie na wyspę i......? Muszę przyznać, że nawet przyzwoicie zrobili tę drogę. Uwijało się tam dzisiaj dwóch gości z kafarem i walcem. Jedzie się o wiele lepiej. Zastanawiam się tylko jak ta droga będzie wyglądała po jakimś mocniejszym deszczu. Mam nadzieję, że będzie O.K. Odpowiedz Link Zgłoś