gosias301 06.05.09, 12:55 Ja poki co juz 6 lat siedze w domku i wychowuje moje brzdące.Mam nadzieje jak Hania skończy 3 latka i pojdzie do przedszkola (a ma teraz poł roku)to zaczne poszukiwania . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ash_3 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 13:01 siedzę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 13:01 Ja pracuję w domu, czyli 2w1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 13:08 Ja muszę wrócic do pracy:( Jeszcze do września siedzę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
betibor Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 13:10 Ja siedziałam w domu z małym rok, od września poszedł do żłobka, a ja wróciłam do pracy.Teraz siędzę z nim na L4, bo chory. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 13:30 ja przy synku zaraz po macierzyńskim wróciłam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 14:53 Ja siedze w domku ;)Synek ma teraz 18 msc. Będę z nim w domu do września 2010. Będzie miał wtedy prawie 3 latka, wtedy pośle go do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
olus-ia80 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 17:03 Siedzę w domu od 9 lat i dobrze mi z tym.Miałam małe przerwy kiedy pracowałam , ale było ciężko , bo My tu sami , bez żadnej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 17:47 Mam to szczęście ,ze pracuję w domu.Wiec 2w1. Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 19:04 od sześciu lat w robocie z przerwami na macierzyńskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 21:37 Jestem w domu i pracuję:) od 8-16 jestem nianią i oprócz mojego synka, i zajmuje się 18msc Dawidkiem :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1774610,2,4.html A wieczorami, 2-3 razy w tyg, jeżdżę do taty, do sklepu, pomagać. Ze starszą byłam 3 lata w domu, potem wróciłąm na 2 lata do pracy, jak poszła do przedszkola i znów zaciążyłam:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 06.05.09, 21:57 niestety siedzę w domu, bo jeszcze mam studia do skończenia. Na szczęście od września normalna praca, młody żłobek i w końcu moja psychika wróci mam nadzieje na normalne tory. Kocham moje dziecko najmocniej na świecie, ale nie zamierzam z siebie rezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
kariimak Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 07.05.09, 09:43 Ja na razie siedze w domku ale Mala od wrzesnia idzie do żłobka. O ile uda sie załatwic bo jest niestety alergiczka. Tak z ciekawosci jaka prace wykonujecie w domku? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 07.05.09, 16:46 ja robię korekty dla pewnego wydawnictwa - przestałam lubić to zajęcie - bo nie ma w nim zbyt wiele kontaktu z ludźmi :) ale zawsze to jakaś kaska jest - choć nie muszę tego robić - to jednak żeby nie zwariować... Odpowiedz Link Zgłoś
agiek Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 07.05.09, 21:20 Ja już łącznie z ciążą prawie 2 lata w domu jestem. Dostaję już na głowę i szukam pracy, bo do swojej nie za bardzo mogę wrócić. Ale teraz sytuacja na rynku średnia jest i ciężko coś fajnego znaleść... Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 07.05.09, 23:48 u urzędzie marszalkowskim robia duzo naborow teraz Odpowiedz Link Zgłoś
novalee2 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 07:45 Ja zalozylam Klub Malucha i juz nie siedze w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 08:00 gratuluję odwagi :) ja bym się nie odważyła zajmować bandą dzieciaków obcych :) - ale ja nie lubię zbytnio obcych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 16:44 gdzie masz ten swój klubik? Odpowiedz Link Zgłoś
novalee2 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 13:56 Ja bardzo lubie:) Ale nie ukrywam, ze bez pracownikow nie da sie pozostac przy zdrowych zmyslach prawdopodobnie na dluzsza mete;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 14:52 Gratuluje pomysłu i odwagi. Też o tym myślałam, ale jakoś na myśleniu poprzestałam...Tymbardziej, że teraz to u nas na osiedlu masa tego teraz powstała...Ale zazdroszcze, jeśli chodzi o mnie to praca marzeń. Mogłabym być przy dziecku i jednocześnie pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
novalee2 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 08.05.09, 22:29 A gdzie mieszkasz, ze jest taka masa Klubów? Odpowiedz Link Zgłoś
iguana781 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 08:51 rzeczywiście te kluby powyskakiwały jak grzyby po deszczu koło mnie dwa - Pluszaki i Stumilowy Gaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 09:51 Bo was tu całe zatrzęsienie z Gaju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 12:38 ja tam się cieszę bo jeśli nadal będziemy mieszkać gdzie mieszkamy to do tych dwóch klubów mam minutę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 14:43 Ano z Ołtaszyna, ja wiem o 5 takich klubach w okolicy, ale na pewno jest wiecej, bo narazie sie nimi nie interesuje i nie śledze co gdzie powstaje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 19:42 ash - to mieszkamy blisko siebie zatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
burdziaa Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 09.05.09, 21:58 Ja teraz pracuję w domu kiedy Julek śpi , więc oby jak najdłuzej miał drzemki w ciągu dnia ! W nocy też 'cos'robię jak trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 10.05.09, 09:46 pewnie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 10.05.09, 19:30 Ja pracuje w domu, wiec dwa w jednym... czasami mam dosyc, ale... to ma bardzo dobre strony; moge byc z dzieckiem non stop, poza tym nie trace czasu na dojazdy do pracy, a od kiedy maly chodzi na kilka godzin do przedszkola to jest rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 10.05.09, 21:58 mieszkam koło Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 10.05.09, 21:59 to do iguany było, ale się źle podpięło. Bo ja z Gaju też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 10.05.09, 22:00 Na razie siedzę w domku - młody ma 11 mies. Zobaczymy, ile wytrzymam. Maż chciałby, żeby do 3 lat... moze mi się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
iguana781 slimakpokazrogi 12.05.09, 12:12 Może nawet się spotkałyśmy na jakimś placu zabaw:) Moją Zosię kojarzy dużo mam bo jest baaaardzo żywa i wesoła:) pełno jej wszędzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: slimakpokazrogi 12.05.09, 22:57 Łącze przyjemne z pożytecznym - pracuję w domu :) po porodzie wróciłam na studia dzienne i praktyki tydzień po cesarce, potem pracowałam rok na etacie, aż w koncu zrezygnowałam z konieczności 9zdrwoei), ale nie żałuję - same plusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 12.05.09, 08:56 Pracowałam i pracuję, w domu byłam tylko przez 4 miesiące i wariowałam, więc wróciłam do pracy najpierw na 2 dni , później na 3 dni w tygodniu. Kiedy mała poszła do przedszkola, a niania znalazła inną pracę postanowiłam założyć właśną firmę (sklep internetowy), bo niestety zaczęły się choróbska wieku przedszkolnego. Podziwiam wszystkie kobiety, które spełniają się w domu, ja tak nie potrafiłam, nawet moja była niania, po trzech latach opieki nad małą powiedziała mi, że choć uwielbia dzieci i praca opiekunki bardzo jej odpowiada, to czuje, że zaraz zwariuje jeśli nie wyjdzie między ludzi - i poszła pracować do sklepu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 12.05.09, 11:53 ja jestem w domu. W zasadzie od skończenia studiów nigdzie się konkretniej nie zaczepiłam. Czas leci, teraz niunia. Mam plan "coś robić" jak mala skończy rok. Tzn skończy rok w październiku, ale zaczynałabym od nowego roku, tak myślę... tylko problem jest co... studia skończyłam w 2006, doświadczenia praktycznie żadnego... teraz jeszcze kryzys, może być ciężko... najlepiej byłoby więc coś wlasnego...kiełkuje we mnie myśl o sklepie internetowym, ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać... Pia - mogłabym napisac do Ciebie na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 25.05.09, 08:58 a ja bym bardzo chciała pracować w domu, ale nic nie mogę znaleźć:( same naciągane oferty w stylu "zarobisz 6 tyś. w tydzień"..ech! Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 25.05.09, 10:24 pagaa napisała: > > a ja bym bardzo chciała pracować w domu, ale nic nie mogę znaleźć: ( same > naciągane oferty w stylu "zarobisz 6 tyś. w tydzień"..ech! myslę, że jeśli nie załoy się nic własnego, to na dobrą pracę w domu nie ma co liczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: DZiewczyny pracujecie czy w domku siedzicie? 25.05.09, 12:08 pewnie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś