glup1k 13.05.09, 20:26 Nie mam wody już co najmniej od godziny - wie ktoś coś ? Do MPWiK dodzwonic sie nie idzie, a na stronie z awariami jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Awaria wody - Popowice IP: *.e-wro.net.pl 13.05.09, 20:50 Potwierdzam, na Bobrzej wody nie ma. Wcześniej na chwilę zgasło światło. Odpowiedz Link Zgłoś
umarl_w_butach Re: Awaria wody - Popowice 13.05.09, 21:21 Dwie godziny temu udalo mi się dodzwonić do MPWiK. Dowiedziałem się, że ma miejsce jakaś awaria energetyczna i dlatego hydrofornie nie pracują. Jak się Energia Pro uwinie - woda wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Awaria wody - Popowice IP: *.static.tvk.wroc.pl 13.05.09, 21:26 Energetyka się uwinęła i awarie usunęła, ale nie włączyły się hydrofory, teraz sprawa jest po stronie spółdzielni, w ciągu 2 godzin mają się uporać z problemem ( informacja od pracownika spółdzielni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Awaria wody - Popowice IP: *.e-wro.net.pl 13.05.09, 21:52 No to dobrze, póki co nie ma wody na Bobrzej. Jak dobrze, że jest forum... Odpowiedz Link Zgłoś