libertynias 23.05.09, 19:16 Nie głosujmy na PiS, głosujmy na mądrych. PiS reprezentowany przez zrydzykowane elementy zagraża naszej wolności światopoglądowej. Hasło na dzisiaj: Wrocław wolny od PiSu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Helmut PiS to obluda naszych czasow IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.09, 20:34 nie przyniose wstydu Polsce i na PiS nie bede glosowac. Same nieciekawe indywidua... a glosem nawolujacym jest zarazona mozgowo Hanka. Tym bardziej. PiS, to obluda i doopolizustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: PiS to obluda naszych czasow IP: *.chello.pl 23.05.09, 20:36 A na kogo zagłosujesz? P.S. Nie, nie popieram PiS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franfurter Re: PiS to obluda naszych czasow IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.09, 20:46 Kurde, zabiles mi klina! Ale nie na PiS...a, dlaczego? Pomysl ! PO tez nie lepsza. Koryto, to koryto! Oni juz reprezentuja siebie i wlasne interesy. Ale, gdy za propaganda PiSu na forum stoi jakowas chora Hanka, to juz wiadamo, ze to bolszewia. Z drugiej strony, patrzac na interesy partii u wladzy.... to az chce sie "wyc"... ile qrestva w tym jest. Jednak wybralbym to "qrestvo" od nacjonal- bolszewii pisowskiej. Dopoki nie ustanowi sie ordynacj wyborczej, ktora preferuje uczciwosc i prawosc, dopoty mamy wybor pomiedzy NIENAWISCIA i CWANIACZKAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PiS to obluda naszych czasow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:55 W chwilach wątpliwości wejrzyj na stronę Sobeckiej. www.sobecka.com.pl/!new/index.php Ok, wiem, to było poniżej pasa. Plus jest jednak taki, że wiadomo na kogo z pewnością nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franfurter Diabel Sobecka ? IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.09, 21:06 Jazu, czy ty chcesz bym zstapil do Piekla? Przeca ona gorsza od towarzysza Stalina! Tfu, diable wstretny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Głosuję na PIS IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 23:14 ha haaaaaaa haaaaaaa a to ci się udało :-) rozbawiłeś mnie za wszystkie czasy - na tym zdjeciu wygląda całkiem sympatycznie ;-) z tym ze ona startuje chyba z libertasu ja i tak głosuje na PIS, uczciwi honorowi uczciwi oddani Polsce... nie znam tej sobeckiej ale gdyby startowała w moim okręgu to bym na nią głosowała (czy ona nie startuje czasem z Libertasu ?) ja głosuję na PIS. Modliwty na tej stronie was tak smieszą ? co zarzucacie sobeckiej ? ze niepiękna ? (ładniejsza od Huebner, która wygląda strasznie, nie mogę na nią patrzeć, przy niej sobecka to anioł) Mądra i do tego nie wstydzi się wiary, modli się za Polskę, gdyby startowała w moim okręgu głosowałabym na sobecką !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franfurter Re: Głosuję na androidy IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.09, 23:16 ty sobie glosuj na androidy, a nawet na waszego tow. Lenina. To wasz problem i waszego pschiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegłosujęnaPIS Re: Nie głosujmy na PiS, głosujmy na mądrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 22:30 Tak popieram. Idę na wybory i z pewnością nie zagłosuję na PIS. Nie wolno przedstawicieli PIS wybierać do żadnych parlamentów, sejmików, rad i innych tym podobnych ciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franfurter Re: Nie głosujmy na PiS, głosujmy na mądrych IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.09, 22:35 masz plusa... Hanka sie zapluje za chwile! Odpowiedz Link Zgłoś