Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MAGELLAN łódź

IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.02.05, 23:22
    Byl ktos u nich na rozmowie w tym tygodniu, albo wybiera sie ???
    Obserwuj wątek
      • keridwen Re: MAGELLAN łódź 15.02.05, 23:46
        o, tam mnie jeszcze nie bylo... a jaka prace oferuja?
        • Gość: maga Re: MAGELLAN łódź IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.05, 09:08
          no własnie - nie chca zdradzic co kryje sie pod nazwa "pracownik dzialu
          operacyjnego" ;-))))
          zajmuja sie obrotem wierzytelnościami (glownie sluzby zdrowia) i szukaja
          studentow z wpia i ekonomii z prawem jazdy
          dzis sie wszystkiego dowiem ;-)
      • Gość: kiu Re: MAGELLAN łódź IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.02.05, 09:43
        czyli bedziesz jezdził po Polsce po szpitalach i wykonywał
        działania "operacyjne" tzn. prosił dyrektorów tych szpitali, żeby zaczeli cos
        płacić, bo jak nie to twoi pryncypałowie naślą komornika; zajebista robota, nie
        ma co buehehehehe
        • Gość: m Re: MAGELLAN łódź IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.05, 10:46
          dzieki za podpowiedz, nie rozumiem tylko po co do tego komentarz :

"zajebista robota, nie ma co buehehehehe"
          ????

Pytalam o to, czy ktos u nich byl po to, by czegos sie dowiedziec. Jest to
          oczywiste, ze oferta kierowana do studenta Vgo roku, od ktorego wymaga sie
          jedynie praktyki w prowadzeniu samochodu i znajomosci office to zadna
          rewelacja. Nie rozumiem tylko tych niepotrzebnych zlosliwych komentarzy,
          wystarczy krotka informacja (za ktora btw dziekuje ;-) )
          • Gość: kiu Re: MAGELLAN łódź IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.02.05, 15:13
            komentarz nie był złośliwy, po prostu w ramach udzielanej Ci informacji
            wyraziłem stosunek do charakteru pracy, który najprawdopodniej zaproponuje Ci
            ta firma
      • personal Re: MAGELLAN łódź 17.02.05, 13:59
        Magellan to spółka z mocnym kapitałem (chyba amerykańskim) która dość
        intensywnie i solidnie inwestuje w zobowiązania SP ZOZ-ów (każdy z ZOZów ma
        limit do którego mogą kupować ich zobowiązania). Z tego co wiem to są solidnym
        partnerem na lini Cedent-Cesjonariusz. Według mnie solidna firma, ale jak się
        tam pracuje to niestety nie wiem.
        PZDR
        • Gość: m Re: MAGELLAN łódź IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.02.05, 15:30
          juz sie dowiedzialam jak sie u nich pracuje... przede wszystkim intensywnie i
          krotko (przynajmniej na stanowisku, o ktore sie ubiega (la) m )
          okazalo sie ze przewinelo sie przez nich duzo ludzi z mojego wydzialu, opinie
          niepochlebne niestety
          a szkoda, bo zapowiadalo sie sympatycznie (i praca wcale nie polega na
          jezdzeniu po szpitalach ;-) )
          • Gość: jackson Re: Magellan łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 12:35
            a na czym polega? daj jak najszybciej znac
            • pretorianin2010 Re: Magellan łódź 19.01.15, 14:20
              Magellan bankrutem2015. Akcje pikują.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka