milu100 skończyć z firmami ochroniarskimi! 27.05.09, 16:50 kiedy wreszcie wezma się porządnie za takich pseudoochroniarzy, atakowanie gazem niewinnych klientów? co to ma być? pomijając to, że pewnie bezpowrotnie stracili tych klientów to powinny zostać wytoczone temu "basenikowi" procesy o ogromne odszkodowania tak aby właściciele poszli z torbami takie sytuacje nie moga mieć miejsca, a jeśli chodzi o ratownika i resztę to obsługa mogła wezwać policję i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: skończyć z firmami ochroniarskimi! IP: *.as.kn.pl 27.05.09, 16:57 milu100 napisał: > pomijając to, że pewnie bezpowrotnie stracili tych klientów to powinny zostać > wytoczone temu "basenikowi" procesy o ogromne odszkodowania tak aby > właściciele poszli z torbami My jesteśmy właścicielami. tzn ci wrocławianie, którzy płacą podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: skończyć z firmami ochroniarskimi! IP: 156.17.112.* 27.05.09, 17:11 > My jesteśmy właścicielami. tzn ci wrocławianie, którzy płacą podatki. Aquapark jest własnością spółki, która nie utrzymuje się z podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Re: skończyć z firmami ochroniarskimi! IP: *.e-wro.net.pl 27.05.09, 22:28 No i co z tego. To są pieniądze trwale wchłonięte przez machinę. Lepiej, że trawią do tych ludzi niż na cwane pomysły tej grupki kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
miauman Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku 27.05.09, 18:11 Na początek bym roz...wsiarzy, którzy wszczęli zadymę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorszona Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:35 Jestem przerażona i zgorszona tym, co się działo w aqaparku. Zastanawia mnie fakt, po co ochrona w takim miejscu!? Przecież to nie areszt ani więzienie! Chyba że pracownicy wiedzą jakie chamstwo i huligaństwo będzie korzystało z tego miejsca. Bandziorów na stadiony nie wpuszczają, a na basen czemu nie? Przecież już w niedzielę powinni być ukarani za zakłócanie porządku i mieć zakaz wstępu nie tylko na basen ale i do wszystkich miejsc publicznych z "salonami masażu" włącznie. A może szkoda że nie wtłuki mamusi, która dziecko zostawiła? Co za naród? Wysłać ich wszystkich do dżungli, a nie do odnowy biologicznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Piers prezesa-bohaterska IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.09, 18:53 kolega Kiniorski zamilkl niczym swinks. Oj Kiniorski, Kiniorski.... toz to twoi ludzie poczynili bordello... zreszta nie pierwszy raz. W normalnej firmie, prezes albo wali sie do dymisji, albo chudom piersiom broni racji stanu. A wy co Kiniorski! milczycie, niczym swinks! Odpowiedz Link Zgłoś
krepa20 Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku 27.05.09, 18:56 A ja myślę, że jest to gangsterska walka o wpływy po zmianie Prezesa. Ochroniarze to też ludzie i nerwy im mogły puścić, choć nie powinny. A na marginecie, nie macie w domu wanien do kąpieli. Po co tam chodzić. Starożytni nie mieli takich uciech i też żyli, i jeszcze jak? W zgodzie z naturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynabati Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.09, 19:00 ale starozytni wygineli na skutek olowianych naczyn! Pomylilo ci sie ze sredniowieczem, gdzie kapiel byly niewskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:55 > A na marginecie, nie macie w domu wanien do kąpieli. Po co tam > chodzić. Starożytni nie mieli takich uciech i też żyli[...] No to się popisałeś WIEDZĄ. Gratulacje. Głupszej wypowiedzi dzisiaj nie czytałem. Zapewnie nie wiesz nic o łaźniach w starożytnym Rzymie, w grecji w Egipcie czy Konstantynopolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaszaro-kokot Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku 27.05.09, 19:15 Ani trochę mnie to nie dziwi. Aquapark ma klientów głęboko... Ja tam już nie chodzę od czasu gdy po wykupieniu biletu ważnego do 22, 20 min. przed czasem obsługa wyłączyła saunę, otworzyła tam okno i... WYŁĄCZYŁA ŚWIATŁO W CAŁYM SAUNARIUM!!! WSZYSCY NA GOLASA SZUKALI SWOICH RĘCZNIKÓW STARAJĄC SIĘ NIE POŚLIZGNĄĆ NA MOKREJ PODŁODZE. a co do gazu pieprzowego - rozumiem, że wyskoko wykwalifikowani pracownicy ochrony potrafią "na oko" stwierdzić czy ktoś aby nie jest astmatykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO__ Klient w krawacie IP: 217.153.203.* 27.05.09, 19:17 Dlatego na basen należy wpuszczać tylko tych w krawacie - wiadomo - mniej się awanturują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Klient w krawacie IP: *.217.146.194.generacja.pl 27.05.09, 20:54 ma ktoś już może filmiki ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 doopy a nie ochroniarze 27.05.09, 20:54 jak nie karki z silowni to znowu ciecie z ulicy, zapewne byli bardziej zdezorientowani od klientow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.217.146.194.generacja.pl 27.05.09, 20:54 ma ktoś już może filmiki ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.as.kn.pl 27.05.09, 21:35 Nie dziwię się,że ochroniarze w akwaparku są agresywni. Jeden z nich to były kanar-jak był kanarem też zachowywał się agresywnie. Może akwapark pomylił mu się z autobusem a klienci z pasażerami, których nie chciał wypuścić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pickap to ile czekali na policję od pierwszego wezwania IP: *.silesialan.pl 27.05.09, 22:04 chyba policja rejestruje wezwania. Ile w Polsce trzeba czekać na policję w przypadku bójki z użyciem niebezpiecznych narzędzi, w miejscu publicznym no ile czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wro Re: to ile czekali na policję od pierwszego wezwa IP: *.e-wro.net.pl 27.05.09, 22:33 Do posinienia. Płaca im żałośnie, więc chętnych nie ma, a jak się zacznie bójka to zdążą Cię pobić, zabić, zgwałcić kota i się wyspać. Zresztą nawet jak złapią i udowodnią, to sąd po 6 latach stwierdzi, że już ma gość dzieci, więc uznajmy, że to niska szkodliwość. Od taki kraj bandycko-złodziejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek widzialem wszystko IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 22:10 glupoty tu pisza!!! Ci od ktorych niby to sie zaczelo tak naprawde spokojnie obserwowali cala sytuacje nic sie nie udzielajac. "Niedzielny awanturnik" wraz z kolegami zajadali na luzie lody przy barze w momencie gdy ochrona z pracownikami kapieliska gazowala klientow aqua parku. Z pelna odpowiedzialnoscia moge stwierdzic, ze cala czworka zostala tak samo sprowokowana do awantury jak pozostala reszta osob korzystajacych z basenu. Nie widze nic zlego w zagadywaniu do ratowniczki! Ale zawsze w takich sytuacja znajdzie sie osoba trzecie (ratownik) ktora musi bohaterzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darus Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: 217.153.67.* 27.05.09, 22:28 Ewidentnie było widać że pozostali klienci siali panikę. Boże ludzie poco zaraz biegć w około i odjeżdżać z piskiem opon nie rozumiem tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evienna Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 23:25 Czy może mi ktoś wytłumaczyć (rozrysować czy coś) kto był w środku, a kto na zewnątrz? Najpierw czytam, że jakis osiłek kogoś podtapiał (rozumiem, że w środku), a potem że ludzie zostali zamknięci...z tym osiłkiem (osiłkami) w środku? Trochę to niebezpieczne. Biorąc pod uwagę, że osiłek rzucał ochroniarzem o szybę...A nie można było wypuścic ludzi, chociażby przez sauny? I w tym czasie do przyjazdu policji trwała zadyma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupka Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.05.09, 00:54 Ludzie nic nie wiecie, wierzycie jak dzieci jakiemus swiadkowi naocznemu, ktory mogl byc nawet zamieszany w te burdy, albo który byl jednym z tych panikarzy. Poznajcie moze najpierw stanowiska obu stron, a potem rzucajcie takie ciezkie slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix dudkiewiczowski debilizm trwa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 02:15 mi wystarczą te ciagłe gwizdki na użytkowników, różne tablczki zakazu co chwila wyciagane przez personel, tu nie wolno, tam masz przejśc, tu masz czekać, tu uszkodzisz kregosłuyp, tu rozbijesz głowę...ku..wa, co za debilizm, kto to stworzył? byłem w kilkudziesięciu aquaparkach...takiego cyrku nie spotkałem ... W Wiśle, we Włoszech, Niemczech, na Słowacji - jedna panienka wpuszcza , wydaje reczniki (co...? hołocie ręczniki?), ta sama rozlicza, 50% załatwiają automaty, a GWIZDKI "PANA" "RATOWNIKA" to od 20 lat słysze tylko w tym poje..nym aquaparku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupka Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.171.244.70.static.crowley.pl 28.05.09, 12:58 dodaje wyjasniena aquaparku dla ulatwienia osadu www.prw.pl/articles/view/11683/wroclaw-kto-wywolal-zadyme-w-aquaparku-posluchaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D W parku wodnym nie ma damskiej szatni IP: 78.8.254.* 28.05.09, 08:10 W parku wodnym nie ma damskiej szatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divak2 Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: 89.174.178.* 28.05.09, 08:35 W alercie 24 jakoś inaczej to opisali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Superpolicja wrocławska IP: 79.110.198.* 28.05.09, 10:31 przyjeżdża do zdarzenia po godzinie od zgłoszenia,jak oni chcą być skuteczni,chyba że nie chcą,żenada.Wykopać komendanta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 kompleksowa obsługa klienta 28.05.09, 11:17 250 poprzednich postów i nikt nie zauważył interesujących podobieństw w kompleksowej obsłudze klienta znanej z historii, które ujmę tak: najpierw pod prysznic, potem do gazu. Aby poziom obsługi klienta we wrocławskim aquaparku uznać za naprawdę wzorcowy i porównywalny z do dziś niedoścignionym wzorcem wypracowanym przez Niemców należy jeszcze na zapleczu aquaparku postawić małe krematorium a w każdą sobotę urządzać licytacje butów, grzebieni i wózków. Sztabki złota wywozić należy zaś nocą i pod eskortą do skarbca w kwaterze głównej wrocławskich czarnych mundurów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piętaszek Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.09, 11:13 "Czarnoskóry ochroniarz musiał ustąpić, ponieważ napastnicy mu grozili" haaahahahaha haaaahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boska Re: Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: 195.94.215.* 28.05.09, 11:16 Brudu nie wiedziałam, ale koło sauny parowej sufit niebawem na głowę spadnie:( Poza tym, nie wiem co tam ma do szukania ( w dni dla kobiet) męska obsługa w pełnym wdzianku.... nie żebym była wstydliwa ale kłóci się to z jakimś porządkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzaak32 ja p... Wrocław to tylko tranzytem... IP: *.icpnet.pl 28.05.09, 11:39 Odpowiedz Link Zgłoś
forum.srp.com.pl Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku 28.05.09, 12:04 Te wszystkie atrakcje w cenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix dutkiewiczowski debilizm trwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 16:45 w cenie, za stanie w kolejce tu też płacisz, jedziesz 15 minut do jakiegos marketu zeby na jajkach zaoszczędzic 1 zł, a tu Kiniorski kasuje za stanie w kolejce 15 zł, nie ma takiego systemu na świecie, Niemcy to by im za takie coś zęby powybijali, a my awanturki, protesty,.. i stoimy, jest to sprzeczne z wszystkimi prawami, unijnymi, polskimi, kiniorskimi etc, na szczęście UOKiK ma coraz silniejsze argumenty na naliczoną już karę, płatną usługą jest korzystanie z basenu, a nie stanie w kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
markona od dłuzszego już czasu wybieram sie do aquaparku. 28.05.09, 23:08 Nie byłem tam jeszcze, ale czuję, że mie będę. Wcale nie mam ochoty dostać po ryju. To robi się mordownia. Miasto nie radzi sobie z porządkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwanker Re: od dłuzszego już czasu wybieram sie do aquapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 12:38 wczoraj 50letni niepozorny koleś na basenie sportowym wpadał co chwile na innych ludzi ( 6,7 osób na torze) , po chamsku przeszkadzał innym, wyprzedzał zawsze sie ocierając wpadając, nawet kiedy sie stało, jakiś niepozorny psychol, zakompleksiony podstarzały niby-sportowiec. Starł sie pozniej z jakaś kobietą , która mu zwróciła uwagę, pozniej zgloszono to do obsługi i po basenie juz czekała na niego ochrona i policja, widać troche sprawniej już działają i każde nawet najmniesze objawy agresji są kontrolowane. ale fakt jest faktem zaczyna sie tam robić niesmacznie, duzo ludzi i widac wzrasta szansa na pojawianie sie tam kretynów i chamów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Ostre starcie ochrony z klientami aquaparku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.09, 14:56 kto wam kretyni dal prawo do pisani ze ochrona ma male mozgi wy tepaki nie macie ich wcale jestem pewien ze jak by cos sie dzialo na innym obiekcie to odrazu bieglibyscie do ochrony z trescia pomuz a wtedy taki ochroniarz powiedzialby do lodacw...e kazdy mysli ze nie policjant to nic nie moze i mozna go jechac a po pracy jak spotyka takiego frajera to gosciu nawija i broni sie policja Odpowiedz Link Zgłoś