Gość: snop IP: 80.51.29.* 10.12.03, 01:31 Coś pechowe te rejony... na tej dzielnicy ostatnimi miesiacami, latami wyskoczylo juz bardzo wiele mlodych osob... cos w tym musi byc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snop Re: Wypadł z 12 piętra IP: 80.51.29.* 10.12.03, 01:33 Coś pechowe te rejony... na tej dzielnicy ostatnimi miesiacami, latami wyskoczylo juz bardzo wiele mlodych osob... Moze ktos moglby cos w tej sprawie zrobic... zastanowic sie... choc zawsze mozna powiedziec, ze to tylko przypadek... Nie sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
s.w.a.t Re: Wypadł z 12 piętra 10.12.03, 17:47 jezu ale macie schizo...moze egzorcyzmy odprawicie,co?tak sie sklada ze bywam czesto u przyjaciolki na Drzewieckiego[ona tam mieszka 15 lat]i jakos o czyms takim nie slyszala[jakis czas temu bomba wybuchla na dachu jednego z budynkow i zabilo montera tv ale czy to tez klatwa?:-)].slowem widac ze ludziom rakuje taniej sensacji-zaraz trzeba dorobic historie rodem z "nie do wiary"TVN- tajemnicze zgony na wroclawskim osiedlu,ludzie skacza z okien-czy to wplyw Ufo czy Bin Ladena.Jeez,get real!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.w.a.t Re: Wypadł z 12 piętra 10.12.03, 17:48 cholera,mialo byc brakuje nie rakuje.sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Fatum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 18:58 A jednak w tym coś jest. B Ci też wyskoczyło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuki Re: Wypadł z 12 piętra IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 22:30 no nieźle a ja mieszkam na tym osiedlu..i co ja mam se pomysleć,rany to osiedle jest....dziwne del;ikatnie mówić to nie pierwsza katastrofo w tym budynku, z tego co pamiętam w okolicahc wakacji w jednym z mieszkań był poźar, nnie żeby to było jaoieś fatum albo co.. ale mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś