Dodaj do ulubionych

Wypadł z 12 piętra

IP: 80.51.29.* 10.12.03, 01:31
Coś pechowe te rejony... na tej dzielnicy ostatnimi miesiacami, latami
wyskoczylo juz bardzo wiele mlodych osob... cos w tym musi byc...
Obserwuj wątek
    • Gość: snop Re: Wypadł z 12 piętra IP: 80.51.29.* 10.12.03, 01:33
      Coś pechowe te rejony... na tej dzielnicy ostatnimi miesiacami, latami
      wyskoczylo juz bardzo wiele mlodych osob... Moze ktos moglby cos w tej sprawie
      zrobic... zastanowic sie... choc zawsze mozna powiedziec, ze to tylko
      przypadek...

Nie sadze...
      • s.w.a.t Re: Wypadł z 12 piętra 10.12.03, 17:47
        jezu ale macie schizo...moze egzorcyzmy odprawicie,co?tak sie sklada ze bywam
        czesto u przyjaciolki na Drzewieckiego[ona tam mieszka 15 lat]i jakos o czyms
        takim nie slyszala[jakis czas temu bomba wybuchla na dachu jednego z budynkow i
        zabilo montera tv ale czy to tez klatwa?:-)].slowem widac ze ludziom rakuje
        taniej sensacji-zaraz trzeba dorobic historie rodem z "nie do wiary"TVN-
        tajemnicze zgony na wroclawskim osiedlu,ludzie skacza z okien-czy to wplyw Ufo
        czy Bin Ladena.Jeez,get real!!!!!!
        • s.w.a.t Re: Wypadł z 12 piętra 10.12.03, 17:48
          cholera,mialo byc brakuje nie rakuje.sorry.
          • Gość: Kościelny Re: Fatum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.03, 18:58
            A jednak w tym coś jest. B Ci też wyskoczyło. :)
    • Gość: yuki Re: Wypadł z 12 piętra IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 22:30
      no nieźle a ja mieszkam na tym osiedlu..i co ja mam se pomysleć,rany to osiedle
      jest....dziwne del;ikatnie mówić to nie pierwsza katastrofo w tym budynku, z
      tego co pamiętam w okolicahc wakacji w jednym z mieszkań był poźar, nnie żeby
      to było jaoieś fatum albo co.. ale mimo wszystko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka