Gość: STrup Zdrojewskiemu... IP: *.chem.uni.wroc.pl 31.05.01, 13:34 ... mimo wszystko. To pierwszy prezydent m. Wroclawia, ktory to miasto zna, kocha i zdolal je rozruszac. Mam nadzieje, ze nie ostatni taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Zdrojewskiemu... IP: 156.24.231.* 31.05.01, 14:10 Gość portalu: STrup napisał(a): > ... mimo wszystko. To pierwszy prezydent m. Wroclawia, ktory to miasto zna, > kocha i zdolal je rozruszac. Mam nadzieje, ze nie ostatni taki... U mnie tylko tej nadziei mniej, ale poza tym zgadzam sie w 100% ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Zdrojewskiemu... IP: *.ict.pwr.wroc.pl 01.06.01, 14:35 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: STrup napisał(a): > > > ... mimo wszystko. To pierwszy prezydent m. Wroclawia, ktory to miasto zna > , > > kocha i zdolal je rozruszac. Mam nadzieje, ze nie ostatni taki... > > > U mnie tylko tej nadziei mniej, ale poza tym zgadzam sie w 100% ! I za postawe w czasie powodzi '97 Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Komu dalibyście tytuł 31.05.01, 13:59 krotko: Pomaranczowy Krasnoludek Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Komu dalibyście tytuł "Wrocławianin stulecia" ? IP: 195.116.104.* 31.05.01, 16:41 Maksowi Bergowi za niezwykłe wizje architektoniczne, Tadeuszowi Różewiczowi za dokonania literackie, Jerzemu Grotowskiemu i Henrykowi Tomaszewskiemu za teatr, a Majorowi za krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Komu dalibyście tytuł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 22:09 Hrabia Dzieduszycki > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Komu dalibyście tytuł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 22:25 Naszemu Miodkowi. Zdrojowi - nie! Uważam, że możemy poświęcić tą fontannę i przywiesić na niej tablicę : "Zdrój - Zdrojewskiemu - wrocławianie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzaryKot JANKOWI BORYSEWICZOWI IP: *.provider.pl 01.06.01, 13:23 JANKOWI BORYSEWICZOWI on jest idolem wielbi go tłum gdzie się pojawi słychać zdumionych głosów szum !!!! Odpowiedz Link Zgłoś