100denciak 22.06.09, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: new Politechnika będzie współpracować z Volvo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:26 I tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
bewi1 Re: Politechnika będzie współpracować z Volvo 23.06.09, 19:10 Jak na wiadomość usuniętą można odpowiedzieć ,,tak powinno być.....może mi ktoś to wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Politechnika będzie współpracować z Volvo IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.09, 16:53 Fajnie k....!To Nas roboli wypierd..... z pracy za byle co bez odpraw,bo robią to w takiej ilości by nie było zwolnień grupowych,a tu będą brać szaraków z politechniki na staż.To co drogi zarządzie studenciaki też będą dymać dwa razy po 12godzin plus sobotnie osiem ekstra za friko?!Odkąd niemiec wlazł na fotel szefa we wrocławskim volvo jest okropny burdel,a My pracownicy zaczynamy sie czuć jak jacyś jeńcy w obozie koncentracyjnym.D.K-A.H.Co ich łączy?Wąsy i niemieckie pochodzenie oraz gnojenie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Politechnika będzie współpracować z Volvo IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.06.09, 16:59 I teraz co,jak to rozumiec.Volvo chce zamazac plame ktora pozostawia po sobie od jakiegos czasu?Biorac na staz studentow z politechniki?Tutaj mowia,ze brak zamowien,ze kryzys,podpisuja jakies porozumienia ze zwiazkiem,ze nie beda zwalniac,a za czas jakis zwalniaja pojedynczo osoby,by odpraw nie wyplacac.Pracownikow zwalniaja,bo kryzys,reszcie kaza pracowac po 8,12,12,8,8+sobota 8za friko.Rozumiem,ze studenci przyjda na staz nie pobierajac zadnego wynagrodzenia,albo beda dymac tak samo jak reszta zalogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik A kiedy przestaną zwalniać IP: *.mas.airbites.pl 23.06.09, 13:19 To lipa!Fakt obecni to cienkie bolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staff usuneli info o 100denciaku :) IP: *.chello.pl 23.06.09, 14:41 a to dziwne bo tam się więcej idzie nauczyć niz na studiach - polecam www.100denciak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kostek20072007 inżynierio 23.06.09, 15:51 Inżynierowie w volvo to co poniektórzy kosmici nie znajacy się na rysynku technicznym.Niektóre są tak dokładne,że już lepiej zapytać starego pracownika jak jakomś prace należy wykonać(bo nie trzeba sie głowkować co na tym rysunku jest namazane)I to co mnie spotkało autentycznie:Pytam inżynierio:No to jak mam to zrobić skoro wedłóg Twojego rysunku ma to pasować,ale w rzeczywistości tak nie jest,bo wymiary są nie zgodne?Odp.inżynierio:Nie wiem,zrób tak żeby było dobrze.Kto ogłądał serial Pan Złota Rączka będzie miał w volvo łatwiej ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal No... inżynierowie sprzedaży są potrzebni! 23.06.09, 15:37 No... inżynierowie sprzedaży są potrzebni! :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: No... inżynierowie sprzedaży są potrzebni! IP: *.mas.airbites.pl 23.06.09, 15:56 Potwierdzam.I zwolnic tych z B 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Re: No... inżynierowie sprzedaży są potrzebni! IP: 78.8.141.* 23.06.09, 19:07 Volvo?Porażka.Pracuję tam ponad 5 lat i to co się tam dzieje to jest poniżej krytyki.Rysunek techniczny to mrzonka, każdy autobus jest inny mimo że wyglądają podobnie.Zwalniają co miesiąc po 29 osób bo jak jest 30 to są zwolnienia grupowe.A Volvo to przecież porządna firma no nie?Zresztą sposób w jaki się to dzieje jest co najmniej nieetyczny.Ja mam już dosyć i załatwiam sobie nową pracę.A do Pań i Panów dziennikarzy mam prośbę.Zróbcie porządny materiał na temat tej firmy bo to co się tam dzieje to się nadaje na komediodramat. Odpowiedz Link Zgłoś
kostek20072007 Strażak Sam 23.06.09, 16:07 A propo zdjęcia.....A gdzie agregat gaśniczy?!Ja Was znajde Wy żli spawacze i wystawie Wam kwitek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś