Gość: sly IP: 217.153.50.* 09.04.02, 08:41 Wybieram sie moim gazem pedzonym punto do Chorwacji. Slyszalem, ze w roznych krajach dystrybutory maja rozne czasem niekompatybilne koncowki. Dajcie znac jak to wyglada w w/w panstwach. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Enzo Re: Tankowanie GAZU w Czechach, Austrii, Sloweni, Chor IP: *.siemens.pl 09.04.02, 09:52 www.lpg.mtl.pl/ Link Zgłoś
Gość: sly Re: Tankowanie GAZU w Czechach, Austrii, Sloweni, Chor IP: 217.153.50.* 10.04.02, 15:25 Gość portalu: Enzo napisał(a): > <a href="http://www.lpg.mtl.pl/"target="_blank">www.lpg.mtl.pl/</a> Dziekuje, ale niestety nie znalazlem nic na temat Czech, Austrii czy Chorwacji. Moze ktos wie cos o tych krajach (chodzi o koncowki przy dystrybutorach). Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Kicur Re: Tankowanie GAZU w Czechach, Austrii, Sloweni, Chor IP: *.bielsko.msk.pl 10.04.02, 15:43 Gość portalu: sly napisał(a): > Gość portalu: Enzo napisał(a): > Dziekuje, ale niestety nie znalazlem nic na temat Czech, Austrii czy Chorwacji. > > Moze ktos wie cos o tych krajach (chodzi o koncowki przy dystrybutorach). > Pozdrawiam JA NIE ZNALAZŁEŚ - ja znalazłem, bo Ojciec jeździ "zagazowany" :) Poszukaj jeszcze raz. Fakt, że najbardziej opisane są tam Niemcy, ale te kraje też są: np. HR Link Zgłoś