bajka79 24.06.09, 13:28 Czy ktoś z was zna ten żłobek? nazywa się teraz jakoś ośrodek metodyki Magdalena Durejko, a z tego co znalazłam w necie kiedyś nazywał się Dom. Czy może czyjaś pociecha tam uczęszczała i moze podizelić się uwagami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 01.07.09, 14:55 Ja do nich dzwoniłam , wysyłałam meila i nic... cisza. Czekam możeeee się odezwą. Coś słabo dbają o "klienta" Odpowiedz Link Zgłoś
mammamia09 Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 01.07.09, 18:13 Może mają po prostu komplet dzieci w grupach. Odpowiedz Link Zgłoś
amelik Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 21.07.09, 13:50 Witam, byłam tam na rozmowie i oględzinach - osobiście nie spodobało mi się to, co zobaczyłam. Niskim nakładem chcą zgarnąć forsę od rodziców. Sporo zabawek popękanych, niekompletnych, po prostu nie nadających się do zabawy, zwłaszcza dla małych dzieciaczków. Pokoje ciasne, według mnie za mało łóżeczek (3 szt. na ok. 20 maluchów) - pani Magda poinformowała mnie, że dzieci śpią przeważnie na zmianę, ewentualnie są do wykorzystania materace. Zastanawia mnie też kwestia gotowania posiłków na miejscu - nie widzę tego w tej malutkiej kuchni. Właścicielka na swojej stronie informuje, że dom jest 3poziomowy - bzdura - najniższy poziom to piwnica, w której jest mały pokoik służący za gabinet. Na parterze nieduża bawialnia, malutki pokoik służący za jadalnię, mała kuchnia i łazienka. Na piętrze jeden mały pokoik służący do spania, a resztę powierzchni jest przeznaczona do prywatnego użytku rodziny pani Magdy - mieszka tam ona z mężem i dwójką swoich dzieciaczków. A ogródek też mały. Ogólnie byłam bardzo rozczarowana i zastanawiam się, czy Ci państwo mają wszelkie pozwolenia na prowadzenie takiej placówki. Za te pieniądze - 660 PLN bez wyżywienia za m-c - można znależć fajną dziewczynę, która zaopiekuje się naszym skarbem w domu. Ja zrezygnowałam na "dzień dobry". Ale to są moje odczucia - może warto się tam udać, porozmawiać z właścicielką i wszystko obejrzeć, a potem to przeanalizować. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana56 Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 25.07.09, 09:45 Witam Panią, mamy problem, ta pani chce otworzyć na naszej ulicy następna palcówkę tego typu, my jako mieszkańcy nie zgadzamy się, prószę napisać kiedy Pani była na Różanej? Może jeszcze ktoś napisze opinie. My nie zgadzamy się ze względu na lokalizację, ( mała uliczka, sąsiedztwo ludzi starszych, i opinie podawane z ust do ust) . Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 25.07.09, 12:22 liliana56 napisała: > Witam Panią, mamy problem, ta pani chce otworzyć na naszej ulicy następna > palcówkę tego typu, my jako mieszkańcy nie zgadzamy się, prószę napisać kiedy > Pani była na Różanej? Może jeszcze ktoś napisze opinie. My nie zgadzamy się ze > względu na lokalizację, ( mała uliczka, sąsiedztwo ludzi starszych, i opinie > podawane z ust do ust) . Domki na ul. rózanej sa własnościa prywatną włascicieli i każdy ma prawo zrobić sobie w swoim domu co tylko mu sie podoba. Jesli nie zakłóca porządku, to nie można nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
niwwa Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 25.07.09, 12:43 NIe byla, nie wypowiem sie na temat warunkow. Mnie osobiscie odrzucila strona internetowa tego miejsca - chyba mialo byc oryginalnie a jest co najmniej dziwnie, nie wiem co "autor" mial na mysli, do mnie to nie przemawia - a jesli to na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
niwwa cofam 25.07.09, 12:47 wlasnie weszlam na strone - zupelnie zmieniona, wreszcie wyglada normalnie - jak strona przedszkola a nie no wlasnie - nie wiadomo czego.. Odpowiedz Link Zgłoś
iulja Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 31.07.09, 12:22 Przecież jak takie małe dzieciaczki mają zakłócać porządek? Odpowiedz Link Zgłoś
kali_chciec_jesc Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 04.08.09, 22:49 nie każdy musi być fanem dzieci. a takie małe dzieciaczki maja małe mordki którymi robią niemały hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana56 Re: Czy ktoś zna żłobek na Różanej Magdaleny Dure 01.09.09, 11:47 Podaję sprawę do sadu, mam prawo do spokoju we własnym do domu! i do ciszy! Odpowiedz Link Zgłoś