Gość: miś IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:11 Co sądzicie o OPOLU ? Byliście tu ? Mnie się u was najbardziej podoba rynek i że macie tyle sklepów. W Opolu pod tym względem jest cienko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homar Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:27 Hej Misiu, musze z przykroscia stwierdzic, ze nigdzie - poza dworcem - w Opolu nie bylem... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Opole - Wrocław 30.01.02, 21:32 Opole..? Mhm... Wy chyba też macie ładny rynek.. No nie wiem, chyba, że miasta pomyliłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:43 do Opola jest: Za daleko, zeby wpasc na chwile za blisko, zeby wybrac sie na dluzej ot, co Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Opole - Wrocław 30.01.02, 21:46 Pamiętaj ze "w życiu licza sie tylko chwile" i "trzeba je łapać jak ulotka, jak sygnał satelita.." cyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 22:02 postmodern napisał(a): > Pamiętaj ze "w życiu licza sie tylko chwile" i "trzeba je łapać jak ulotka, jak > sygnał satelita.." cyt. Postaram sie upodobnic do satelity :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Opole - Wrocław IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 21:47 BARDZO podobal mi sie Wasz rynek. Pochwale sie, ze mialem w ratuszu maly koncercik z kolezanka, a potem bylo pyszne francuskie zarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 21:56 Gość portalu: ken napisał(a): > BARDZO podobal mi sie Wasz rynek. Pochwale sie, ze mialem w ratuszu maly > koncercik z kolezanka, a potem bylo pyszne francuskie zarcie. A skad piszesz? Pytam sie, bo zastanawiam, czy mowisz o Wrocku, czy Opolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Opole - Wrocław IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 22:07 Pisze z Wroclawia o Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Opole - Wrocław IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 30.01.02, 22:56 Opole jest w porzadeczku. I zawsze bylo.Lepiej zaopatrzone niz Wroclaw w ciezkich czasach.I sympatyczne, choc duzo mniejsze.Byly czasy ,ze bywalem w waszym miescie dwa razy w tygodniu.Pozdrawiam Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Opole - Wrocław IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 00:11 Dzięki za miła słowa o Opolu. Pozdrawiam mieszkańców i pająki Wrocławia. Dzisiaj do Was jadę i chyba ucałuję posadzkę na dworcu głównym tak gościnnego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Opole - Wrocław IP: *.txucom.net 31.01.02, 03:20 W Opolu na dluzej bylem w 1975 roku,ale nic nie pamietam bo caly czas mialem zajecia. Podobala mi sie walka o utrzymanie wojewodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Opole - Wrocław IP: 194.103.189.* 31.01.02, 05:49 Podaj Misiu adres to ciebie w tym uroczym Opolu odwiedzimy. Tylko sie nie boj niedzwiadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Opole - Wrocław IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 05:56 O 6:51 mam pociąg z Opola. Możemy spotkać się u Was na dworcu. Jak zobaczycie zaspanego gościa całujcego glebę to właśnie będę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 09:07 Co za pech, poszedlem na dworzec, a tu jakas setka ludzi zaczela calowac dworzec. Stalem jak oslupialy. Zupelnie mnie zmylili, Misiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 10:54 Mam zone z Opola wiec nie moge zlego slowa powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 10:55 Bylem wczoraj w Opolu szukalem antykwariatow i sklepow ze starymi meblami. Czy macie takie, bo nie moglem znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 10:55 Zawsze syna woze do fryzjera w Opolu, bo Slazaczki lepiej go strzyga niz Wroclawianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Opole - Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 17:57 Opole jest milutkie ! Czesti tam bywam w celach zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis ładne Opole w Śląskim stylu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 13:41 Widziałem rynek i tzw. Wenecje !!! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: ładne Opole w Śląskim stylu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 13:54 znalem kilka dziewuch z Opola , sa super . W samym Opolu bylem nascie razy , udzie jak wszedzie , miasto ma swoja dusze i jest super pozdro Odpowiedz Link Zgłoś